Web Analytics Made Easy - Statcounter

سولماز پیری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه منبع اطلاعات ما در مورد بیماری کرونا کووید ۱۹ برزنان باردار بر اساس مطالعات محدودی در چین است، اظهار داشت: مطالعات انجام شده بر تعداد معدود زنان باردار مبتلا نشان می دهد که احتمال درگیری با بیماری کرونا کووید ۱۹ بیشتر در سه ماه سوم بارداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زنان باردار به نسبت جمعیت عادی به صورت فیزولوژیک دچار تضعیف سیستم ایمنی هستند و به همین علت احتمالاً حساسیت زنان باردار به این عفونت نسبت به جمعیت غیرباردار افزایش می یابد.

تاکید بر رعایت نکات پیشگیرانه توسط زنان باردار

این متخصص زنان و زایمان با تاکید بر رعایت نکات پیشگیرانه توسط زنان باردار گفت: رعایت فاصله بهداشتی به طور ایده آل دومتر می تواند در پیشگیری از این بیماری موثر باشد.

وی با توصیه اینکه زنان باردار تا حد ممکن در مراکز شلوغ و پرازدحام حاضر نشوند، تصریح کرد: نمونه های مایع آمنیوتیکی زنان مبتلا به کرونا کووید ۱۹ در مطالعات مذکور به این ویروس آلوده نبوده است و این بیماری از مادر به جنین منتقل نشده است.

تاکنون انتقال ویروس کرونا در شیر مادر اثبات نشده است

پیری با بیان اینکه لازم است نوزاد مادر مبتلا به کرونا کووید ۱۹ پس از تولد در اتاق جداگانه ای مراقبت شود، ابراز داشت: تاکنون وجود ویروس در شیر مادر اثبات نشده است ولی ابتلا نوزاد حین شیردهی به دلیل رعایت نکردن روش های بهداشتی عطسه و سرفه توسط مادر ممکن است رخ یدهد. بنابراین باید احتیاط های بسیار دقیق نظیر شستشو دست ها و سینه با آب و صابون قبل و بعد از شیردهی و استفاده بهداشتی از ماسک در موقع شیردهی انجام شود.

وی با تاکید استفاده مادر مبتلا به کرونا کووید ۱۹ به استفاده از ماسک در موقع شیردهی به نوزاد گفت: با شستشو مداوم دست و پستان و استریل لوازم دوشیدن شیر می توان از ابتلا نوزاد به این بیماری جلوگیری کرد.

متخصص زنان و زایمان با تاکید بر انجام مطالعات بسیار محدود بر زنان باردار عنوان کرد: احتمال فوت در اثر کرونا کووید ۱۹ در زنان باردار هم وجود دارد و لازم است اقدامات احتیاطی با دقت بیشتری برای زنان باردار انجام شود.

وی افزود: به علت بزرگ شدن رحم و فشار آن بر ریه ظرفیت ریوی زنان باردار کاهش می یابد به همین دلیل بیماری های تنفسی در بارداری خوب تحمل نمی شود؛ اگر زن باردار دچار تنگی نفس شود باید سریع تر به پزشک مراجعه کند و تحت درمان قرار بگیرد.

شستشوی مداوم دست ها به مدت ۲۰ ثانیه بهترین اقدام پیشگیرانه است

پیری نکاتی را جهت پیشگیری از ابتلا به کرونا کووید ۱۹ مطرح کرد و گفت: شستشوی مداوم دست ها به مدت ۲۰ ثانیه بهترین اقدام پیشگیرانه است اما باید این نکته را در نظر داشت که در اپیدمی تمام افراد جامعه می توانند در شیوع و یا عدم گسترش بیماری موثر واقع شوند.

وی با بیان اینکه شستشو دست به تنهایی کفایت نمی کند، اظهار داشت: ممکن است با جای دستان آلوده دیگران، به بیماری کرونا کووید ۱۹ مبتلا شد که لازم است تمام اقلامی که از بیرون به منزل وارد می شود در ورودی منزل با محلول وایتکس دو تا ده درصد ضدعفونی یا با آب و صابون شسته شوند.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به استفاده از محلول وایتکس رقیق در ضدعفونی کردن سطوح و مواد خریداری شده است، گفت: لباس هایی که برای بیرون از خانه استفاده می شود باید به محض وارد شدن به خانه در رخت آویزی دردار جداگانه قرار بگیرد و بدون لباس بیرون وارد محوطه منزل شد تا فضای خانه تمیز باشد.

وی افزود: پول و کارت های اعتباری و کیف و تلفن همراه می تواند آلوده باشد که بهتر است از منزل همراه برده نشود، زیرا ضدعفونی مداوم آنها مشکل است.

ضرورت حرارت دادن نان مصرفی بر روی توستر یا اجاق گاز

پیری اشاره ای هم به نان مصرفی گفت: لازم است نان مصرفی بر روی توستر یا اجاق گاز حرارت داده شود.

وی با اشاره به احتمال عدم دسترسی در صورت لزوم به ماسک اظهار داشت: در این شرایط می توان با استفاده از پارچه چلوار تمیز ضدعفونی شده و چندلایه ماسک ارزان تهیه کرد و در صورت لزوم مبادرت به ضدعفونی آنها با محلول وایتکس و شستشو با آب و صابون کرد و پس از خشک کردن در نور آفتاب از آن استفاده کرد.

کد خبر 4868515

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا قربانیان کرونا زنان باردار ویروس کرونا انتخابات 98 بوشهر ایلام سیلاب گرگان قزوین شهرکرد مجلس شورای اسلامی بارش باران تعطیلی مدارس شیراز ماسک طبی بیرجند کرونا کووید ۱۹ زنان باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۴۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام

طرح یسنا به منظور تامین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شد و در مرحله جدید آن، مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کاهش میزان کالری مصرفی مردم در طی سال‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۹ باعث شد دولت بسته کلانی در حوزه امنیت غذایی تدوین کند و یکی از بخش‌های مهم آن به حمایت از مادران شیرده و دارای کودکان زیر دو سال اختصاص یابد.

این طرح یارانه مضاعف ۶۰۰ هزار تومانی برای مادران با فرزند زیر دو سال است که برای سه دهک اول کم‌درآمد به اجرا درآمده است و در مرحله نخست این طرح، ۲۷ هزار مادر شناسایی شدند که از این میان ۲۲ هزار نفر مشمول دریافت این یارانه مضاعف بودند.

طرح یسنا به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی، در راستای اجرای ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به مرحله اجرا درآمده است.

در مرحله جدید مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی در سراسر کشور که جمعیت آن‌ها به یک میلیون نفر می‌رسید، مشمول این طرح شده‌اند.

مادران سه دهک اول درآمدی برای اطلاع از اینکه مشمول طرح هستند یا نه می‌توانند با ورود به برنامه کاربردی «شما» مراجعه کنند و پس از واردکردن کد ملی سرپرست خانوار از وضعیت خود مطلع شوند.

یارانه ۴۰۰ هزار تومانی مادران در مرحله دوم طرح، به ۶۰۰ هزار تومان افزایش یافته است و مادران مشمول طرح یسنا، می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش‌بینی‌شده که شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی‌جات، میوه‌جات و سبزی‌ها و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر است تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

طرح یسنا از سال گذشته به شکل پایلوت (آزمایشی) در هشت استان ایلام، لرستان، هرمزگان، گلستان، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی و شمالی به مرحله اجرا درآمد و تا الان نیز ادامه دارد.

طرح یسنا که با زیرپوشش قراردادن مادران دهک اول درآمدی جامعه آغاز به کار کرده بود، در طرح جدید قرار است مادران سه دهک اول درآمده جامعه را تحت پوشش قرار دهد تا امنیت غذایی تعداد بیشتری از مادران و نوزادان تأمین شود؛ وزیر رفاه در این باره گفت: اعتبار خرید بسته‌های غذایی و بهداشتی به ۶۰۰ هزار تومان برای مادران دارای فرزند شیرخوار در سه دهک اول درآمدی در تمام استان‌های کشور تأمین شده است و افراد شامل این طرح می‌توانند اقدام به خرید کنند، این طرح برای مادران دارای فرزند زیر دو سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود یک میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

کد خبر 749105

دیگر خبرها

  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • تعرض مرد رمال به زنان به بهانه بخت گشایی
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • نجات جان مادر باردار قمی از مرگ حتمی
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام