Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ میرشمس الدین حسینی، مدیر امور آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اعلام این خبر گفت: انجام آزمایش ملکولی کرونا ویروس، از هفته گذشته در آزمایشگاه مرجع دانشگاه راه اندازی شده است و نمونه بیماران مشکوک به کرونا که در بیمارستانها بستری اند، برای تشخیص قطعی به این آزمایشگاه ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر امور آزمایشگاه‌ها در خصوص ابهاماتی که اخیراً در بین مردم در خصوص آزمایش کرونا و هزینه‌های آن ایجاد شده اینگونه توضیح داد: در مرحله اول، در صورت وجود علائم بالینی-مانند تب، سرفه، تنگی نفس، گلودرد- در فرد مراجعه کننده به مراکز درمانی، بر اساس تشخیص پزشک، ارزیابی آزمایشگاهی اولیه بیمار مشکوک به کرونا در کنار سایر تست های پاراکلینیکی -مانند عکس ریه- توسط پزشک درخواست می‌شود.
وی بیان کرد: در آزمایشات اولیه که روی خون بیمار است، فاکتورهای عمومی نشان دهنده عفونت ویروسی بررسی می‌شود که در تمام آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی نیز قابل انجام است، اما فقط یک نشانه غیرتخصصی محسوب می شود و پزشک را به سمت شک به ابتلای بیمار به کرونا سوق می‌دهد.
به گفته این مقام مسئول، در مرحله بعد در صورت تشدید علائم و بستری شدن بیمار در بیمارستان برای تشخیص قطعی ابتلا به کرونا ویروس، درخواست آزمایش ملکولی کرونا توسط پزشک متخصص مرجع علمی این بیماری داده می‌شود. 
وی ادامه داد که بر اساس این درخواست و پس از تکمیل اطلاعات در فرم و سامانه الکترونیکی طراحی شده، نمونه از حلق و بینی بیمار گرفته و تحت شرایط ایمن به آزمایشگاه مرجع دانشگاه ارسال می شود.
حسینی گفت: انجام این آمایش، زمان بر بوده و با تجهیزات تخصصی و با رعایت ایمنی زیستی، توسط پرسنل آزمایشگاه مرجع انجام و ظرف مدت 24 تا 48ساعت نتایج وجود یا عدم وجود ژن ویروس کرونا در نمونه بیماران ارائه می‌شود.

48

کد خبر 1360911

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به برداشت اعضای بیمار مرگ مغزی در بیمارستان دشتستان، گفت: در این راستا بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد. - اخبار استانها -

نادر شکیب آزاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دشتستان، با اشاره به اینکه اهدای عضو بیماران مرگ مغزی به دیگر بیماران نیازمند به اعضا جان می‌بخشد از اهدا عضو بیمار مرگ مغزی یک بانوی دشتستانی خبر داد و اظهار داشت: لیلا حاجیانی ساکن روستای عیسوند شهرستان دشتستان با رضایت خانواده نوع دوستش دومین اهدا کننده عضو سال جاری شد.

وی تصریح کرد: این بانوی 50 ساله با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان شهید گنجی برازجان منتقل شد که بعد از انجام آزمایشات تشخیصی لازم، خون‌ریزی در بطن‌های مغزی به علت فشار خون کنترل نشد و متأسفانه همین امر باعث مرگ مغزی این بانو شد.

شکیب آزاد اضافه کرد: به دنبال تأیید مرگ مغزی این بانو، در نهایت با رضایت پدر و مادر مهربانش، کلیه‌ها و کبد آن برداشت شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از زحمات کارکنان بخش ICU جراحی، پزشکان تأیید کننده و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان در همراهی این عمل خاطرنشان کرد: این 117 همین برداشت عضو استان بوشهر و دومین برداشت اعضای بیماران مرگ مغزی سال جاری است.

وی اضافه کرد: تاکنون 7 قلب بیماران مرگ مغزی از استان بوشهر با پرواز به تهران و شیراز برای پیوند به بیماران انتقال داده شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • پیش بینی آرتروز ۸ سال زودتر، با هوش مصنوعی و یک آزمایش خون
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟