Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@06:25:40 GMT

تشکیل شبکه نواب در زمان امامت حضرت جوادالائمه(ع)

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۵۴۰۳

تشکیل شبکه نواب در زمان امامت حضرت جوادالائمه(ع)

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علمی و کاربردی شمال کشور ادب و گشاده‌رویی با دوست و حتی دشمنان، آزادگی و کرامت را از مهم‌ترین خصلت‌های امام جواد(ع) برشمرد و گفت: در هیچ دورانی مانند دوران امام جواد (ع) و امام هادی (ع) شیعه دارای این گسترش نبود به‌طوری‌که به آن شبکه نواب و وکلا می‌گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسماعیل رنجبر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت، با بیان اینکه ابعاد زندگی امام جواد (ع) دارای نکات بسیار زیادی است، اظهار کرد: زندگی این امام دارای ویژگی و نکات بسیار زیادی ازجمله به امامت رسیدن در هشت‌سالگی است که نشان‌دهنده جایگاه بسیار زیاد این امام رئوف در پیشگاه پروردگار است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی امام جواد (ع) گفت: اخلاق حسنه، علم فراوان، تقوا و پارسایی، ادب و گشاده‌رویی با دوست و حتی دشمنان، آزادگی و کرامت مهم‌ترین ویژگی‌های امام جواد(ع) است.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علمی و کاربردی شمال کشور با اذعان به اینکه امام جواد(ع) در دوران امامت خود یک پایگاه بسیار بزرگ برای شیعیان بود، تصریح کرد: امام جواد (ع) با تشکیل شبکه وسیع وکالت برای ارتباط گرفتن با شیعیان تمام جهان به وجود آورد و باعث اتحاد مسلمانان شد و این کار در دوران امام هادی (ع) به اوج خود رسید.

رنجبر دوران امامت امامان معصوم را دوران خانه‌نشینی، امامت و تربیت نیروهای مؤمن دانست و افزود: دوران امامت امامان معصوم دارای اتفاقات بسیاری بود که باعث خانه‌نشینی، امامت و تربیت نیروهای مؤمن برای ادامه اداره جهان اسلام شد لذا باید زندگی امامان را با دقت بسیار تحلیل کرد.

وی با تأکید بر توجه امام جواد (ع) به مسئله فرهنگ و امام شناسی در جهان اسلام بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مشکلات جهان اسلام و ازجمله ایران عدم آگاهی و شناخت امامان و وظایف ما نسبت به امام زمان(عج) است به همین دلیل امام جواد(ع) با آگاهی از این مسئله تأکید بسیار زیادی به امام شناسی و فرهنگ داشتند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه مردم در دنیای اسلام باید به درخواست امام زمان (عج) خود توجه کنند، گفت: اگر مردم و جوانان امام خود را نشناخته و به درخواست‌های او توجه نکنند وضعیتی مانند دوران حضرت علی (ع) در جامعه رواج پیداکرده و زمینه ظهور فراهم نمی‌شود.

رنجبر لازمه انجام امامت و هدایت‌گری امامان معصوم را داشتن تشکیلات قوی عنوان کرد و افزود: در هیچ دورانی مانند دوران امام جواد (ع) و امام هادی (ع) شیعه دارای این گسترش نبود به‌طوری‌که به آن شبکه نواب و وکلا می‌گویند.

وی با اشاره به ناشناخته بودن بسیاری از ویژگی‌های امامان معصوم تصریح کرد: هنوز در جامعه بسیاری از ویژگی‌های امامان معصوم برای مردم و جوانان مطرح نشده و در صورت انجام این کار بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های علمی و کاربردی شمال کشور با تأکید بر توجه به رعایت بهداشت و توسل به پروردگار در این شرایط جامعه بیان کرد :باید نگاه صفر و صدی در جامعه از بین رفته و مردم طبق فرمایشات مقام معظم رهبری و نکات بهداشتی را رعایت و‌ به دعا و توسل توجه ویژه کنند.

به گزارش فارس، امام جواد علیه السلام میوه دل ثامن الحجج علیه السلام در دهم رجب 195 ق در مدینه منوّره زاده شد و بر شاخسار امامت شکوفا گشت، پدر بزرگوار امام جواد علیه السلام ،حضرت امام رضا علیه السلام و مادرش بانوی گرامی و بافضیلتی به نام «سبیکه» است که امام رضا علیه السلام او را «خیزران» نامید؛ حضرت همواره از ایشان به نیکی یاد کرده او را با تعابیری چون بانویی پاک دامن و بانوی بافضیلت نام می‌بردند؛ از امام جواد علیه السلام گاهی با عنوان ابوجعفر هم یاد می‌کنند. «جواد» و «تقی» مهم ترین و مشهورترین القاب امام نهم است.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: امام مقام معظم رهبری دانشگاه اسلام مقام معظم رهبری امامان معصوم علیه السلام امام جواد ع دوران امام مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرهونی پنج شنبه شب در مراسم یادواره شهید حسن محمد زاده در شهر خورموج اظهار داشت: اگر می‌خواهید نزد خدا محبوب شوید در مسیر شهدا حرکت کنید و اگر در این مسیر حرکت کردید خدا شما را نزد مردم عزیز می‌کند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا علیه‌السلام شهرستان دشتی با بیان اینکه شهدا فردای قیامت می‌توانند آبرو داری و شفاعت کنند، افزود: یاد شهید کردن تنها لازم نیست باید راه آنها نیز ادامه دهیم.

حجت الاسلام مرهونی بیان کرد: شهدا زنده هستند و زندگی ما را می‌بینند هر گاه حال دلمان خراب است چون از شهدا فاصله گرفتیم.

وی ادامه داد: الگوی دختران ما باید مادران شهدا و حضرت فاطمه زهرا (س) باشد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام رضا علیه‌السلام شهرستان دشتی تصریح کرد: شهدا مایه عزت و افتخار ما هستند شهدا اعمال ما را می‌بینند و کاری نکنیم شرمنده شهدا باشیم.

کد خبر 6088808

دیگر خبرها

  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • حضرت نجمه خاتون علیهاالسلام، مصداقی برای آیه شریفه تطهیر است
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • دلیل عظمت شاه عبدالعظیم حسنی (ع) چه بود؟
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  • آماده ارسال// حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت