Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@04:44:58 GMT

چگونه محلول های ضدعفونی خانگی بسازیم (فیلم)

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۶۸۰۶

‍‍‍‍‍‍

میکروب شناس و عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی به تشریح اینکه چگونه می توان محلول های ضدعفونی خانگی تولید کرد، پرداخت.

به گزارش ایسنا و گفته دکتر مساوات ساده ترین و موثرترین ماده شست و شو همان صابون است که موجب حفظ بهداشت سطح دست ها می شود. مردم به ساده ترین نقاطی که باید بهداشت آن رعایت شود، یعنی سر و دست، توجه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه می‌دهد: موثرترین گندزدا موجود وایتکس است که می توان از آن برای ضدعفونی کردن سطوح استفاده کرد. توصیه می شود اگر الکل ۹۶ درصد در دسترس است، با نسبت ساده ای آن را با استفاده از آب به ۷۰ درصد تغییر داد و برای موارد خاصی از آن بهره برد. این در مواردی که امکان دسترسی به آب و صابون وجود ندارد، می تواند به کار آید.

بیشتر بخوانید:

ریه و 15 ماده غذایی برای تقویت سلامت آن

توصیه‌هایی برای پیشگیری از گسترش یک ویروس

9 ماده مغذی برای تقویت سیستم ایمنی

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

 

لینک کوتاه: asriran.com/0030c1

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محلول ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • در عملیات وعده صادق تنها با ۲۰ درصد از توان مقابل ابرقدرت‌ها ایستادیم
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • در «وعده صادق» تنها با ۲۰ درصد از توان مقابل ابرقدرت‌ها ایستادیم
  • آذری جهرمی: بسازیم، کلنگ نباشیم!
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران