Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه گفت: ایران در مهار ویروس کرونا بکی از بهترین شبکه‌های بهداشت و سلامت جهان را دارا است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، "محسن بهاروند" با تشریح محور‌های نشست «شیوع بیماری کرونا و تشریح اقدامات پیشگیرانه و کنترلی دولت جمهوری اسلامی ایران» افزود: هیات سازمان بهداشت جهانی در سفر خود به ایران بعضی از تجهیزات پزشکی و وسایل تشخیص بیماری کرونا را تحویل داند و البته بعضی از کشور‌های دوست هم در این زمینه همیاری کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر این که همه برای مهار و درمان این بیماری تلاش می‌کنند، افزود: دیپلمات‌های ایرانی بسیج شده اند که در کنار وزارت بهداشت هرکاری که لازم است را در مقابله با این بیماری انجام می‌دهد.

وی یادآور شد: لازم نیست ملت ایران نگران باشد چرا که این اولین بیماری واگیرداری نیست که در جهان بروز می‌کند. مردم جهان بیماری‌های مشابه را در طول تاریخ شکست داده اند و این بیماری را هم با همکاری کشور‌های دیگر شکست خواهیم داد.

معاون حقوقی و بین الملل وزارت امورخارجه گفت: در نشست امروز وزارت امور خارجه گزارشی از وضعیت رسیدگی به بیماران ایرانی مبتلا به این ویروس ارائه کرد.

بهاروند افزود: این هیات به ما اعلام کرد که ایران دارای سیستم بهداشتی خوبی است و به موازاتی که این ویروس در کشور گسترش پیدا کرده برای مهار آن اقدامات لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: به گفته هیات سازمان بهداشت جهانی ایران سیستم بهداشتی متخصص خوبی بویژه در زمینه ریه و بیماری‌های تنفسی دارد که به موازاتی که این ویروس گسترش پیدا کرد برای مهار آن اقدام شده است.

وی با بیان این که تجهیز آزمایشگاه‌ها و اقدامات مقابله‌ای با ویروس کرونا در ایران و در بقیه کشور‌ها در حال افزایش است، گفت به زودی آزمایشگاه‌های تخصصی تشخیصی ایران گسترش پیدا می‌کند. جمهوری اسلامی ایران یکی از بهترین شبکه‌های بهداشت و سلامت عمومی جهان را دارد که همه تلاش خود را برای مهار این بیماری به کار گرفته است.

معاون حقوقی و بین الملل وزارت امورخارجه ضمن تشکر از رهبران دینی و مذهبی ایران برای رعایت دستورات بهداشتی جهت پیشگیری از گسترش ویروس کرونا تاکید کرد: از تمامی روحانیون و رهبران دینی و مذهبی کشور که بعضی از اجتماعات را بنا به ضرورت و جلوگیری از گسترش این بیماری لغو کردند، تشکر می‌کنیم.

بهاروند بار دیگر تاکید کرد: نیاز نیست که بترسیم، همان اقدامات اولیه‌ای را که پزشکان گفتند باید انجام دهیم چرا که در وزارت بهداشت، کادر درمانی و پرستاران خیلی خوب کار می‌کنند، باید به آن‌ها اطمینان داشته باشیم و همه دست به دست هم این بیماری را شکست دهیم.

وی یادآور شد: این بیماری، بیماری ملی و مربوط به یک ملت و مردم نیست، مشکلی جهانی است بنابراین همه کشور‌های جهان باید در مهار و درمان آن همکاری کنند، در واقع همه باهم دست به دست هم دهیم و نگذاریم این ویروس گسترش پیدا کند.

معاون حقوقی و بین الملل وزارت امورخارجه اضافه کرد: براساس گزارش نمایندگان سازمان بهداشت جهانی و پزشکان رفتار‌ها و زوایای این بیماری هنوز آن طور که باید شناخته نشده است البته پیشرفت‌هایی صورت گرفته که در روز‌های آینده می‌توانیم ارزیابی در این خصوص داشته باشیم.   نشست «شیوع بیماری کرونا و تشریح اقدامات پیشگیرانه و کنترلی دولت جمهوری اسلامی ایران» عصر امروز (پنج شنبه) با حضور معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه، ریچارد برنان مدیر منطقه‌ای عملیات اضطراری سازمان جهانی بهداشت و سفرا و دیپلمات‌های خارجی مقیم تهران در وزارت امور خارجه برگزار شد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کرونا معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور گسترش پیدا امور خارجه برای مهار کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سیدمعلمی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود