Web Analytics Made Easy - Statcounter

حق شناس گفت: خیرین گلستانی برای تهیه ۴۰ دستگاه تنفس مصنوعی برای درمان بیماران حاد تنفسی ۶ میلیارد تومان کمک کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «هادی حق شناس» عصرامروز(پنج شنبه 15اسفند) در جلسه هم اندیشی خیران، تجار و بازرگانان و صاحبان صنایع استان گلستان اظهار کرد: ره آورد جلسه امروز با خیرین تهیه 40 دستگاه تنفس مصنوعی برای درمان بیماران حاد تنفسی استان گلستان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار گلستان ادامه داد: خیرین گلستانی 6 میلیارد تومان برای خرید 40 دستگاه تنفس مصنوعی کمک کردند.

 

«علی محمد چوپانی» نیز در این جلسه گفت: اتاق بازرگانی مسئولیت قرارگاه پشتیبانی از تجهیزات مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان را با کمک خیرین برای درمان بیماران حاد تنفسی استان گلستان برعهده گرفت.

 

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان بیان کرد: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان هزینه غذا و سایر ایزوله کردن محیط را به نمایندگی بخش خصوصی از فعالان اقتصادی جمع آوری می کند.

 

وی با بیان اینکه در استان گلستان انفاق کنندگان پنهان وجود دارند که سرمایه های استان محسوب می شوند، ابراز داشت: برای درمان بیماران تنفسی برخی خیرین کمک های قابل توجهی داشتند و برخی از آنها امروز برای تهیه پنج دستگاه تنفسی اعلام آمادگی کردند.

 

گفتنی است؛ 854 بیمار تنفسی در بیمارستان های استان گلستان بستری هستند که از 74 تست ارسالی بیماران مشکوک به کرونا، پاسخ آزمایش ۳۷ گلستانی مثبت اعلام شده است.

 

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان، تاکنون هشت نفر در گلستان بر اثر بیماری کووید-19 فوت کردند که شهرستان های گرگان، علی آبادکتول، گنبدکاووس و کردکوی بیشترین تعداد بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا را به خود اختصاص داده اند.

 

پایان پیام/695

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیماران حاد تنفسی هادی حق شناس ویروس کرونا استاندار گلستان برای درمان بیماران دستگاه تنفس مصنوعی استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۷۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امسال ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر از کشور برای به جای آوردن اعمال حج تمتع به سرزمین وحی می‌روند
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • تشکیل تعاونی تامین مسکن برای کارگران گلستانی
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • آغاز سفر عمره مفرده زائران گلستانی‌ها
  • دعوت از هفت گلستانی به دومین اردوی تیم ملی جوانان کشورمان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان