Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@15:24:20 GMT

۶۰ هزار اصله نهال در نهاوند توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۷۷۴۳

۶۰ هزار اصله نهال در نهاوند توزیع می‌شود

رئیس اداره منابع طبیعی نهاوند گفت: به مناسبت فرارسیدن هفته منابع طبیعی و روز درختکاری ۶۰ هزار اصله نهال از گونه‌های درختان جنگلی بین متقاضیان و ادارات نهاوند توزیع می‌شود.

حسن قیاسوند امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهاوند با بیان اینکه کاشت درخت در دین مبین اسلام اظهار کرد: درخت شجره طیبه و نماد استقامت، ایثار و راست‌قامتی است و همه نسل‌ها از این منابع و موهبت الهی سهم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخت را منشأ خیر و برکت فراوانی برای بشر دانست و افزود: فرهنگسازی و مشارکت مردم و تشکل‌ها در توسعه منابع طبیعی و کاشت درخت ضروری است.

رئیس اداره منابع طبیعی نهاوند به شعار هفته درختکاری و منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: شعار امسال هفته منابع طبیعی و درختکاری «نهالکاری همگانی برای ایرانی سبز» است که از روز گذشته شروع شده و تا ۲۱ اسفندماه ادامه دارد.

وی به گونه نهال‌های توزیعی برای کاشت در عرصه‌های عمومی و یا خصوصی اشاره کرد و افزود: این نهال‌ها شامل صنوبر، اقاقیا‌، توت‌، سنجد،‌ زبان گنجشک، سرو، کاج و افرا هستند که در بین ادارات، نهادها و اقشار مختلف مردم و در نقاط مختلف شهرستان کاشته می‌شوند.

قیاسوند به برنامه‌های منظور شده برای گرامیداشت هفته منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: در این هفته برنامه‌های متنوعی از جمله توزیع رایگان نهال در محل نماز جمعه برای اجرا در نظر گرفته شده بود که با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا بسیاری از آنها لغو شد.

وی گفت: به مناسبت فرارسیدن هفته منابع طبیعی و روز درختکاری که از امروز آغاز می‌شود ۶۰ هزار اصله نهال از گونه‌های درختان جنگلی بین متقاضیان و ادارات نهاوند توزیع می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی نهاوند ادامه داد: در عین حال برنامه کاشت و توزیع نهال ادامه دارد که در این رابطه روز شنبه با حضور مسوولان تعدادی نهال در محوطه دانشگاه پیام نور غرس می‌شود و علاوه بر آن توسط گروه‌های مردمی تعدادی هم در تپه ابوذر، حاشیه راه‌ها و داخل منازل کاشته می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند پوشش گیاهی و مراتع وضعیت مطلوب دارد افزود: ما در این شهرستان ۹۳ هزار هکتار مرتع، ۲۳ هزار هکتار اراضی جنگلی، یک‌هزار و ۴۴۱ هکتار جنگل طبیعی و ۶۶۵ هکتار جنگل دست‌کاشت داریم.

قیاسوند افزود: سرانه جنگل در شهرستان نهاوند به ازای هر نفر یک هزار و ۲۵۰ متر مربع است که یک و نیم برابر میانگین استانی و نیازمند توجه مسوولان و مردم برای حفظ و حراست از این سرمایه ملی و خدادادی است.

وی گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون به منظور توسعه جنگل‌های دست‌کاشت در این شهرستان ۴۴۵ هکتار نهال و بذر با همکاری بهره‌برداران در عرصه های جنگلی سراب گاماسیاب، گیان و فارسبان کاشته شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی نهاوند بر اهمیت توسعه کاشت درخت و آبخیزداری اشاره کرد و اضافه کرد: طرح‌های آبخیزداری و افزایش پوشش گیاهی باعث نفوذ بیشتر آب در خاک و جلوگیری از سیلاب‌ها می‌شود که نمونه آن در جریان سیل فروردین‌ماه سال جاری مشاهده شد.

انتهای پیام/3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: منابع طبیعی کاشت نهال کاشت درخت هفته منابع طبیعی منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی

علیرضا نصرآبادی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از باران‌هایی که در اردیبهشت ماه در خراسان جنوبی باریدن گرفت و در برخی مناطق منجر به سیلاب شد، یکی از سوالات دغدغه مندان حوزه منابع طبیعی بحث مهار رواناب‌ها بوده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی بیان کرد: طبق آخرین آمار و بررسی‌ها با توجه به سیلاب در اردیبهشت ماه تا به امروز ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه‌های آبخیز داری خراسان جنوبی مهار شده است.

نصرآبادی ادامه داد: از این میزان یک میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری شهرستان بیرجند ذخیره شده است.

وی با اشاره به اینکه در مجموع در سال آبی جاری که از مهرماه ۱۴۰۲ شروع شده است تاکنون حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی مهار شده است، گفت: بی شک این باران‌ها برای خراسان جنوبی برکت و رحمت به همراه خواهد داشت.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پاسخ به این سوال که آیا سیلاب به سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی خسارت وارد کرده است یا خیر اظهار کرد: این سیلاب به سازه‌ها آبخیزداری و مناطقی که برنامه‌های آبخیزداری اجرا می‌شود خسارت وارد نکرده است ولی به مناطق دیگر خسارت‌هایی را به وجود آورده است.

کد خبر 6090532

دیگر خبرها

  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • ضرورت به‌روزسانی تجهیزات اطفای حریق در کرمانشاه