Web Analytics Made Easy - Statcounter

قلی‌پور با بیان اینکه در سال‌جاری در قالب وام‌های اشتغال شهری ۱۲۵ فقره وام به میزان ۶ میلیارد تومان و در بخش روستایی نیز ۷۳۰ میلیون وام به مددجویان پرداخت شده است گفت: با ایجاد اشتغال بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی برطرف می‌شوند.

«علی قلی پور» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، ضمن تبریک سالروز تاسیس کمیته‌امداد به دستور امام خمینی (ره) اظهار کرد: کمیته‌امداد با هدف محرومیت‌زدایی ایجاد شده که در قالب‌های مختلفی از جمله پرداخت مستمری، طرح‌های اشتغال و در زمینه‌های درمانی به مردم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیته‌امداد امام خمینی (ره) اندیمشک به اهداف مختلف کمیته‌امداد اشاره کرد و افزود: در مسئله محرومیت‌زدایی به‌جز بحث اشتغال، به بحث تحصیلات از دوران ابتدایی تا دوره‌های دانشگاهی و مقطع دکتری کمک‌رسانی انجام می‌شود.

 

وی اذعان داشت: در بحث اشتغال کسانی که دارای توانایی‌ها و استعدادها برای کارکردن هستند که کمیته‌امداد با برگزاری کلاس‌های آموزشی به‌صورت رایگان و با سوق دادن آنها به گرایشی که در آن مستعد هستند، وارد کسب‌وکار می‌شوند.

 

قلی‌پور تصریح کرد: در سال جاری در قالب وام‌های اشتغال شهری ۱۲۵ فقره وام به میزان ۶ میلیارد تومان و در بخش روستایی نیز ۷۳۰ میلیون وام به مددجویان پرداخت شده است.

 

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود با همکاری و تدبیر فرماندار اندیمشک مبلغ پرداخت شده وام به بالای هفت میلیارد تومان برسد که این گامی بسیار اساسی در بحث اشتغال است و قطعا اگر اشتغال ایجاد شود، بسیاری از مشکلات اقتصادی و فرهنگی برطرف می‌شوند.

 

رئیس کمیته‌امداد اندیمشک ادامه داد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۳۵ نفر مددجو در کارگاه‌هایی که نیازمند نیرو بودند، تحت عنوان کاربر شغلی کارفرمایی جذب شدند.

 

وی بیان کرد: کسانی که از کمیته‌امداد به‌عنوان طرح‌های کارآفرینی نیرو جذب کنند، در دو بسته تشویقی یا بیمه تامین‌اجتماعی نیروی مددجوی جذب شده پرداخت می‌شود یا در ازای هر نیرویی که جذب شود وام با کارمزد چهار درصد به آن پرداخت می‌شود.

 

قلی‌پور با بیان اینکه جشن احسان و نیکوکاری به‌مدت یک هفته آغاز شده اما به دلیل شرایط موجود و بیماری کرونا ویروس برنامه‌های مدنظر لغو شده‌اند اضافه کرد: مردم و خیران می‌توانند از طریق درگاه‌های الکترونیکی کمک‌های خود را به محرومان اهدا کنند.

 

وی با اشاره به اینکه کمیته‌امداد شهرستان اندیمشک به ۱۱ هزار نفر خدمات‌رسانی می‌کند خاطرنشان کرد: کمیته‌امداد این شهرستان پنج هزار و ۲۰۰ خانوار تحت حمایت خود دارد که حدود چهار هزار خانوار آنها به‌صورت مددجویان دائم و مابقی از مددجویان تبصره ۱۴ هستند.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: علی قلی پور اعطای وام اشتغال و کارآفرینی کمیته امداد امام خمینی ره کمیته امداد سال جاری قلی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • بیش از ۵ هزار نفر در خوزستان آموزش‌های مهارتی را در محیط کار واقعی فرا گرفتند
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم