Web Analytics Made Easy - Statcounter

با گذشت حدود ۱۴ روز از شیوع ویروس کرونا در ایلام ، ۴بیمار مشکوک به کرونا بهبود یافته و از مراکز درمانی استان مرخص شدند و با تدابیر استاندار ایلام از ورود مسافران نوروزی به استان جلوگیری می‌شود. ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۳۸ استانها ایلام نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، با گذشت حدود 14 روز از شیوع ویروس کرونا در ایلام ، 4بیمار مشکوک به کرونا بهبود یافته و از مراکز درمانی استان مرخص شدند و با تدابیر استاندار ایلام از ورود مسافران نوروزی به استان جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سویی انجام اقدامات ضدعفونی شهرهای استان جهت پیشگیری از شیوع و انتشار ویروس کرونا به همت شهرداری ایلام و شهرداری‌های استان به تناوب انجام می‌شود. در این امر سازمان‌های آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، سازمان مدیریت پسماند، سازمان حمل و نقل بار مسافر و سازمان سیما, منظر و فضای سبز شهری حضور مؤثر داشتند. این اقدام در روزهای مختلف و در دو بازه زمانی سه بامداد و 15 عصر به صورت روزانه انجام می‌شود.

اجازه تعطیلی جلسه شورای عالی کار را به بهانه کرونا نمی‌دهیم/مزد 99 کارگران باید تعیین تکلیف شوددومین پرستار فداکار گیلانی به‌دلیل ابتلا به کرونا درگذشتگفتگوی تلفنی روسای مجلس ایران و ترکیه حول سه محور کرونا، سوریه و هند

ترخیص 4بیمار بهبود یافته از مراکز درمانی

روند پیشگیری از کرونا ویروس روند درمان موفق 4 نفر از بیماران را درپی داشته است که محمدکریمیان عصر امروز  از مرخص شدن 4نفر از بیماران مشکوک به کرونا از بیمارستان‌های ایلام خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت:  وضعیت استان ایلام در مورد کنترل کرونا ویروس  در حالت خاکستری است  و تاکنون 4 نفر از بیماران که دارای علائم تنفسی و ریوی بودند از بیمارستان‌های استان مرخص شدند.

وی با اشاره به تسهیل روند کنترل کرونا ویروس در ایلام افزود: با جدیت نظام سلامت، مجموعه مدیریتی استان و درگیری همه دستگاه‌های اجرایی استان و همچنین رعایت اصول بهداشتی مردم در هفته‌های آینده شاهد کاهش پیک ابتلا به کرونا خواهیم بود.

کریمیان ادامه داد: با تلاش مدیران اجرایی استان ایلام به‌ویژه مجموعه کادر پزشکی و پرستاری دانشگاه علوم پزشکی و استانداری روند مهار بیماری و پشتیبانی از حوزه سلامت به نحو خوبی در استان صورت گرفته است.

برنامه های ستاد سفر‌های نوروزی در ایلام لغو شد

 قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام و رئیس ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در استان اظهار داشت: در جهت پیشگیری، کنترل و مقابله با کرونا مصوب شده است، پذیرش و اسکان مسافران نوروزی در قالب کمپ، مدارس، ورزشگاه‌ها، مهمانسراها، مسافرخانه‌ها و امثال آن، ممنوع است.

وی از مسافران نوروزی خواست که در جهت پیشگیری و کنترل بیماری کرونا به ایلام سفر نکنند، اضافه کرد: باتوجه به شیوع بیماری کرونا، برنامه های ستاد تسهیل مسافران نوروزی لغو شده است و فعالیت این ستاد در ذیل ستاد پیشگیری و مبارزه با این بیماری و در جهت جلوگیری از ورود مسافران به استان در ایام نوروز سمت و سو می یابد.

استاندار ایلام بر استقرار اکیپ های طرح غربالگری و اجرای تست کرونا در مبادی ورودی استان تاکید کرد و گفت: در این طرح بدون هیچ ملاحظه ای از افرادی که به استان ورود می کنند تست کرونا گرفته می شود و کسانی که داری علائم این بیماری باشند بایست تا اعلام نتیجه آزمایش به مدت 14 روز قرنطینه شوند.

انتهای پیام/891/ش

R7718/P/S6,52/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مراکز درمانی مسافران نوروزی استاندار ایلام ورود مسافران بهبود یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی

سازمان تأمین‌ اجتماعی اعلام کرد: در سال گذشته بیش از ۴۴ میلیون خدمت دارویی در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان در سراسر کشور رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شده است. - اخبار اجتماعی -

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، این سازمان به‌عنوان دومین ارائه‌دهنده خدمات درمانی کشور (پس از وزارت بهداشت)، با تحت پوشش داشتن بالغ بر 46 میلیون نفر از اقشار مختلف مردم، در بخش درمان مستقیم دارای 403 داروخانه در مراکز درمانی ملکی سراسر کشور است که با حضور و فعالیت 640 داروساز، به بیمه‌شدگان و بازنشستگان ارائه خدمات می‌کنند. از این تعداد، 363  داروخانه به صورت یک یا دو شیفته و 40 داروخانه به صورت شبانه‌روزی فعالیت می‌کنند.

بر اساس آخرین آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، در سال گذشته بیش از 9/99 درصد نسخ در مراکز درمانی این سازمان به‌صورت الکترونیک در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان ثبت شده است و داروهای تجویزی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان در این مراکز، به‌صورت کاملاً رایگان به این بیماران ارائه شده است.

این گزارش حاکی است ارائه خدمات دارویی در داروخانه‌های سازمان تأمین‌ اجتماعی، مطابق سطح‌بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت و درمان به‌عنوان متولی نظام سلامت انجام می‌شود و مبنای اقلام دارویی موجود در داروخانه‌های مراکز درمانی این سازمان نیز «دارونامه» یا «فارماکوپه» رسمی کشور است.

براساس این گزارش، سیاست کلی سازمان تأمین‌ اجتماعی در تأمین و توزیع داروهای مورد نیاز در مراکز درمانی سازمان، خرید از شرکت‌های دارویی معتبر و دارای مجوز و البته با در اولویت قراردادن خرید از هولدینگ دارویی این سازمان است به‌گونه‌ای که در حال حاضر حدود 60 درصد  از داروهای مورد نیاز در سیستم درمانی تأمین‌ اجتماعی از تولیدات شرکت‌های تابعه شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تأمین (هولدینگ دارویی تیپیکو) تأمین می‌شود.

گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین اجتماعی همچنین حاکی است این سازمان به‌عنوان اولین خریدار خدمات درمانی کشور، در بخش درمان غیرمستقیم نیز با بیش از 15 هزار داروخانه در بخش خصوصی و دولتی طرف قرارداد است که خدمات دارویی مورد نیاز را حسب تشخیص پزشک و در قالب تعهدات بیمه‌های پایه که از سوی شورای عالی بیمه تعریف شده است، به بیمه‌شدگان، بازنشستگان و سایر افراد تحت پوشش این سازمان ارائه می‌کنند.

مطابق آمارهای سازمان تأمین‌ اجتماعی، داروخانه‌های طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور، در سال گذشته خدمات دارویی مورد نیاز را بر اساس 148 میلیون نسخه صادرشده، به بیمه‌شدگان این سازمان ارائه کرده‌اند.

لازم به ذکر است به‌منظور تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان، با دستور مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی، از تیر ماه سال گذشته، فرآیند رسیدگی به درخواست‌ها و عقد قرارداد با داروخانه‌ها، در مناطق کمتر برخوردار نهایتاً ظرف مدت یک هفته و در سایر مناطق نهایتاً در طول یک ماه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌ اجتماعی
  • سفر بدون ویزا به چین تمدید شد
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • بینا شدن افراد مبتلا به نابینایی ارثی با ژن‌درمانی «کریسپر»
  • طرح ممنوعیت ورود موتورسیکلت به بازار اصفهان اجرا شد
  • عاشق‌ترین دختر پرسپولیسی در روز ممنوع‌الورودی به ورزشگاه! | تصویر
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • خواص درمانی آب سیب زمینی