Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@22:40:51 GMT

ساعات اداری پایتخت از شنبه به حالت عادی باز می‌گردد

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۸۷۳۳

ساعات اداری پایتخت از شنبه به حالت عادی باز می‌گردد

در جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در تهران مقرر شد ساعات اداری پایتخت از روز شنبه به حالت عادی باز گردد.

به گزارش ایمنا، علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به مصوبات جلسه ستاد فرماندهی مقابله با کرونا با مسئولان استان تهران، اظهار کرد: در رابطه با نیروی انسانی و سازمان‌ها و اداره‌ها پیشنهاد ستاد این است که مسئولان هر دستگاه اجرایی در زمینه استفاده از ظرفیت اجرایی خود در آن دستگاه اختیار داشته باشند و بتوانند نسبت به تقلیل تعداد نیروی انسانی در دستگاه اجرایی اقدام کنند؛ به شرط اینکه بتوانند از ظرفیت دورکاری به نحو مقتضی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیشنهاد شد که به دستگاه‌های اجرایی اجازه داده شود متناسب با مصوبات عمومی دولت، از ظرفیت چرخشی در بین نیروی انسانی خود استفاده کنند. همچنین در رابطه با گروه‌هایی که قبلاً مصوب شده بود از ظرفیت مرخصی استعلاجی استفاده کنند، مجدداً از سوی دستگاه‌های اجرایی تاکید شود.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شرایط استفاده از مرخصی در دستگاه‌های اجرایی، عنوان کرد: در این جلسه پیشنهاد مشخص این بود که رؤسای دستگاه‌های اجرایی به نحوی تا پایان سال برنامه‌ریزی کنند که در صورت امکان افراد بتوانند از مرخصی استحقاقی خود به شرط خدشه‌دار نشدن ظرفیت عمومی دستگاه با ظرفیت اختیاری بیشتری استفاده کنند. همچنین با هدف کاهش حضور افراد در سطح شهر، از ظرفیت چرخش نیروها و شیفت‌بندی متناسب با ظرفیت نیروی انسانی خود استفاده کنند؛ مشروط بر اینکه ارائه خدمات اصلی در سطح شهر با چالش جدی روبرو نشود.

زالی ادامه داد: البته همانگونه که در مصوبه قبلی اعلام شد کلیه دستگاه‌های امدادی و حمایتی شهری که کار شبانه‌روزی و به صورت شیفتی دارند نیز باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که ارائه خدمت دچار خدشه نشود. همچنین مقرر شد کلیه نیروهای انسانی شاغل در بخش‌های بهداشتی و درمانی، به جز موارد خیلی استثنایی، کماکان در مدار ارائه خدمات نسبت به شهروندان تهرانی فعالیت کنند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت بخش خصوصی گفت: در برنامه‌ریزی و هماهنگی با سازمان نظام پزشکی مصوب شد از ظرفیت بخش خصوصی، مطب‌ها و کلینیک‌های سطح شهر استفاده بهینه به عمل آید. با توجه به اینکه اعمال انتخابی و مداخلات انتخابی در بیمارستان‌های دولتی با کاستی روبرو شده، مقرر شد بخشی از ظرفیت بخش خصوصی برای پاسخ‌دهی به بیماران اورژانسی غیرکرونایی استفاده شود.

وی با اشاره به مصوباتی در ارتباط با استفاده از اقلام بهداشتی مکشوفه در استان تهران، تصریح کرد: با تاکید استاندار تهران مصوب شد کلیه اقلام مکشوفه در استان تهران برای رفع نیاز ضروری استان با اولویت گروه‌های بهداشتی و درمانی و دستگاه‌های اجرایی نیازمند استفاده از اقلام حمایتی و حفاظتی استفاده شود. بر این اساس مقرر شد دستگاه‌ها نیاز خود را به استانداری ابلاغ کنند و با تشکیل کمیته فنی و بر اساس ممیزی نسبت به توزیع دوباره سایر اقلام مکشوفه اقدام شود.

فرمانده ستاد عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران اظهار کرد: مقرر شد پس از تأمین نیاز استان تهران، مابقی اقلام برای بازتوزیع ملی در اختیار وزارت بهداشت قرار بگیرد.

به گزارش ایمنا، بر اساس اعلام استانداری تهران، در جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در تهران با استاندار تهران، شهردار تهران، فرمانده نیروی انتظامی، رؤسای دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران، مقامات دادستانی و دادگستری، تصویب شد که ساعات اداری از روز شنبه به حالت عادی باز می‌گردد؛ اما کارمندان ادارات بنا به تصمیم مدیران به صورت چرخشی و شیفت‌بندی در محل کار حاضر شوند و همچنین روند مرخصی گرفتن کارمندان و استفاده از ظرفیت دورکاری در ادارات تسهیل شود.

منبع: ایسنا

کد خبر 413659

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری پایتخت ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا ابتلا به کرونا شهرداری ها شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دستگاه های اجرایی مقابله با کرونا نیروی انسانی استفاده کنند استان تهران دستگاه ها مقرر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۸۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، صبح یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود گفت: طرح انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران از برنامه‌های ترویجی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با موضوع فرهنگ کتاب و کتابخوانی است که با هدف توسعه عدالت فرهنگی و ترویج کتابخوانی در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: برنامه‌های هر شهر که در زمینه ترویج کتابخوانی با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای دولتی و غیردولتی تدوین و با امضای شهردار، فرماندار و رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه شود، قابلیت شرکت در طرح پایتخت کتاب ایران را دارد.

روحی، اهداف این برنامه را کمک برای دستیابی به توسعه پایدار و عدالت فرهنگی، تقویت و انسجام‌بخشی به توسعه فعالیت‌های اجتماعی محور فرهنگی در شهرها با محوریت کتاب و کتابخوانی، کشف، جذب، ساماندهی و بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های مادی و معنوی برای ترویج کتابخوانی، تقویت برنامه‌ریزی و نگاه به آینده و حمایت از فعالیت‌های داوطلبانه مشارکتی و جهادی در حوزه ترویج کتابخوانی عنوان کرد.

وی افزود: تناسب فعالیت‌ها با آئین‌های بومی و ارزش‌های دینی و ملی، طراحی برنامه‌ها به طور ویژه برای پایتخت کتاب ایران، تأثیر پایدار در ارتقای سطح فرهنگ کتابخوانی، مشارکت مردمی و پشتیبانی شرکت‌های تجاری و دستگاه‌های اجرایی، نوآوری در محتوا و شیوه اجرا و استفاده از فضای مجازی از ویژگی‌های کلی برنامه‌های ارسالی شهرها به دبیرخانه این جشنواره است.

روحی، با تأکید بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای اجرای برنامه‌های کتابخوانی و شبکه‌سازی گفت: مشارکت مردمی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌های اجتماعی، فرهنگی، هنری و فکری موضوعی است که در انتخاب پایتخت کتاب ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 6097248

دیگر خبرها

  • ۱۰هزار عامل اجرایی برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس در کرمانشاه
  • همه عوامل اجرایی انتخابات باید حافظ رای مردم باشند
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • ساعات دیوانه‌وار: فرار از در پشتی پارک‌دوپرنس!
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • ستاد مرکزی راهیان نور از ظرفیت‌های دستگاه‌ها بهره‌مند می‌شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول