Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-30@07:53:14 GMT

نگهداری و تکثیر سانسوریای رنگی

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۵۹۸۳۸

نگهداری و تکثیر سانسوریای رنگی

  رویداد۲۴ ‌سانسوریای رنگی گیاهی است دارای ریزوم از خانواده لاله، گیاهی برگ زینتی است و تنوع زیادی در اندازه برگ و رنگ برگ در این گیاه وجود دارد.

چنانچه در این خواهیم گفت این گیاه تنومند است، جوانه کلیندریال از خاک شنی سرچشمه می‌گیرد و می‌تواند بافته شده یا در شکل طبیعی خودشان باقی بمانند. در پاسخ به درخواست شما در ادامه نکاتی در رابطه با روش پرورش و نگهداری سانسوریای رنگی خواهیم گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نور: گیاهان آپارتمانی نور کم و فیلتر دار را ترجیح می‌دهند، اما گیاهان بسیار مقاومی هستند. گیاهان بیرونی و سانسوریا در سایه رشد می‌کنند.

آب: این گیاه می‌تواند از دوره‌های طولانی خشکسالی جان سالم به در ببرد. در زمستان آبدهی کم یا حتی ماهانه است، و در تابستان هفتگی یا یک هفته در میان است.

دما: دمای بالای ۵۰ درجه فارنهایت بهتر است، اما می‌تواند در درجه سردتر هم زنده بماند. به طور کلی، دما‌های بالاتر از ۵۰ و کم‌تر از ۸۵ درجه فارنهایت برایشان بهترین دما است.

خاک: ترکیب خاک کاکتوسی سریع ترجیح داده می‌شود؛ برای این گیاه زیبا خاک سبک با زهکش مناسب با ترکیبی از ماسه و پیت ماس و کوکوپیت مناسب است.بیشتر بخوانید: گل شمعدانی + روش نگهداری در خانه

کود و کوددهی: در فصل رشد می‌توان از کود‌های npk ازت پایین هر ماه یک بار استفاده کرد. در طول زمستان به آن کود ندهید.


تکثیر از طریق برگ، بذر و پاجوش می‌باشد. سنسوریا با ساقه‌های زیرینش رشد می‌کنند. جوانه آفریقایی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد. کل گیاهان را می‌توان با برش ساقه زمینی نزدیک به برگ‌های گیاه تکثیر داد، اجازه دهید که زخم‌ها به مدت چند روز التیام یابند، سپس گیاه را در یک کاکتوس مخلوط، یا خاک گلدان مشابه بکارید. با خاک گیاه ره فقط تا تاجش بپوشانید؛ نه تا برگ هایش.
تعویض گلدان سانسوریا:

هر سال یا هر یک سال درمیان در بهار باید گلدانش را تعویض کنید. آن‌ها با بستن ریشه هایشان زنده خواهند ماند. چون سنسوریا از طریق ساقه‌های زیرین رشد می‌کند، به راحتی می‌تواند یک ظرف را در داخل خانه پر کند. سنسوریا به طور معمول ظروف سفالی را می‌شکند.


گونه‌های اصلی سنسوریا کلیندریکا است، اگرچه چند گونه در دسترس وجود دارد، و برخی از پرورش دهندگان این گیاه اولیه را پوشش داده یا شکل می‌دهند. شکل نیزه‌ای - مانند سنسوریا ممکن است به سبک هماهنگ یا تک رنگ باشد، و از سایز ۱۲ تا ۲۴ اینچ می‌باشد. همه گونه‌ها به همان اندازه مقاوم هستند.
نکاتی از زبان پرورش دهندگان سانسوریا رنگی:

این‌ها تقریبا گیاهان محکم و محافظت شده‌ای هستند. آن‌ها می‌توانند از دوره‌های طولانی خشکسالی، تغذیه تصادفی، و بسته بودن ریشه هایشان، جان سالم به در ببرند. به طور مشابه، آن‌ها می‌توانند به سایه یا نور روشن عادت کنند. در حقیقت، آن‌ها زیاد نادیده می‌گیرند. گلدان باید خوب آبکشی شود. ریشه‌های آن‌ها نمیتوانند زیاد در آب بمانند. با دانستن این موضوع، پرورش دهندگان معمولا دچار اشتباه و یا آبیاری بیش از حد کم و یا آبیاری از زیر گلدان می‌شوند. در نتیجه، آبیاری کم‌تر از حد و نمیه آب دادن این است که ریشه‌ها در نزدیکی کف گلدان می‌میرند و ریشه‌های کوتاه بالای آن باقی می‌مانند. بهترین روش این است که گلدان را به طور کامل آب دهید و بگذارید قبل از آبیاری بعدی خشک شود. سنسوریا برای افرادی که به چیزی غیر از بامبو برای روی میزشان نیاز دارند، مناسب است. این گیاهان همچنین می‌توانند جوانه‌های کوچکی که از پایه شان می‌زند را تحمل کنند.


سانسوریا رنگی بسیار مساعد پوسیدگی ریشه است و برای همین در آبیاری آن باید بسیار دقت کنید. کف گلدان حتماً سوراخ‌هایی برای خروج آب داشته باشد تا از گندیدگی جلوگیری شود. همچنین بیماری‌های قارچی این گیاه را مورد حمله قرار می‌دهند که می‌توان از قارچ کش‌های مانکوزب و کاربندازیم استفاده کرد؛ علامت بیماری‌های قارچی زرد شدن ساقه‌ها و برگ‌ها پوسیدگی ریشه و تغییر رنگ در ساقه و بدنه گیاه است.   منبع: نمناک لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rlM برچسب ها: رویداد24 ، پرورش گل و گیاه ، سانسوریای رنگی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پرورش گل و گیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۹۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • نحوه پرورش درخت انبه با کمک میوه آن در گلدان خانگی (فیلم)
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟