Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@20:01:25 GMT

اخبار فنی خودرو|علائم خرابی گیربکس خودرو

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۰۰۲۹

اخبار فنی خودرو|علائم خرابی گیربکس خودرو

سیستم گیربکس بخشی جدایی ناپذیر از یک وسیله نقلیه است، باید برای جلوگیری از خسارات و یا تعمیر، هر چند وقت یکبار توسط یک تعمیرگاه تخصصی گیربکس بررسی شود. ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۷ اقتصادی خودرو نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وسیله نقلیه مانند هر چیز دیگری نیز در معرض آسیب یا مشکلات قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم انتقال خودرو نیز یکی از پیچیده‌ترین مکانیسم‌هاست که به کار کردن چندین بخش کوچک و بزرگ وابسته است و احتمال به وجود آمدن مشکلات در سیستم انتقال وجود دارد.

مسائل مربوط به گیربکس، از رایج‌ترین مشکلات در خودروهای سواری و وسایل نقلیه سنگین‌تر هستند. مشکلات گیربکس می‌تواند یک سردرد واقعی باشند چون ممکن است ماشین را فلج کنند. هر نوع مشکل در گیربکس باید با کمک یک متخصص، تعمیر شود. با این حال، دانش اولیه از انواع مشکلات و راه‌حل‌های آن‌ها می‌تواند به رفع مشکلات اولیه کمک کند. به همین دلیل در این مطلب نگاهی به برخی از شایع‌ترین مشکلات مربوط به جعبه‌دنده و برخی از رایج‌ترین مشکلات مربوط به گیربکس، همراه با علائم، نشانه‌ها و راه‌حل‌های ممکن خواهیم داشت.

مهم است که یک برنامه نگهداری منظم برای خودروی خود داشته باشید. در صورتی که اتومبیل به درستی نگهداری شود، دفعات زیادی از تعمیرات گران‌قیمت اجتناب خواهد شد. به همین دلیل وقتی که به چیز غیرعادی برخورد کردید بی‌تفاوت از کنار آن نگذرید.

گیربکس اتوماتیک: در گیربکس اتوماتیک، گیربکس اتوماتیک است یعنی به صورت خودکار دنده ها را با توجه به سرعت وسیله نقلیه تغییر می دهد. این نوع گیربکس تغییر دنده ها را خودش تنظیم می کند و راننده را از تغییر دنده های دستی رها می سازد.

گیربکس دستی: گیربکس دستی، از نامش مشخص است، سیستمی است که توسط راننده به صورت دستی اجرا می شود. گشتاور کلاچ را تنظیم می کند بنابراین به صورت دستی با استفاده از پا بر روی پدال عمل می کند.

این 6 علامت مسائل مربوط به گیربکس در ماشین شما را نشان می دهد و همچنین باعث می شود در مورد زمان و هزینه های تعمیرات بدانید.

1.دنده هایی که تغییر نمی کنند: شما به ماشین خود استارت می زنید، کلاچ را فشار می دهید اما چرخ دنده حرکت نمی کند - این نشانه کلاسیک از مشکلات گیربکس در ماشین شما است. اگر چرخ دنده ها گیر کرده باشند، ممکن است به دلیل عدم وجود روغن در قطار چرخ دنده باشد، سطح ویسکوزیته مایع سازگار نیست و یا کابل های تغییر نیاز به تنظیم مجدد دارند.

2. نشت روغن / مایع: مایع گیربکس اتوماتیک (ATF) در وسایل نقلیه با گیربکس اتوماتیک، می تواند خون زندگی سیستم باشد. اگر نشت کند و شما به آن توجه نکنید بنابراین آماده باشید مشکلات بزرگی برای گیربکس خود پیش می آید. مایع قرمز رنگ است و می تواند به راحتی قابل تشخیص باشد. اطمینان حاصل کنید که سطوح مایع گیربکس را به طور مرتب بررسی کرده اید تا وسیله نقلیه شما مانند یک خودرو جدید حرکت کند.

3. گرفتن کلاچ: در یک مورد کلاسیک گرفتن کلاچ، کلاچ نمی تواند دیسک کلاچ را از فلایویل رها کند. این بدان معنی است که کلاچ دیگر نمی تواند مورد استفاده قرار گیرد و هر زمان چرخ دنده ها بدون تنظیم کلاچ تغییر می کند یک صدای سایش بوجود می آید. این مشکل همانقدر که آسان حل می شود ارزان است و شامل سفت کردن پدال می باشد.

4. سر و صدا در حالت خلاص: به طور کلی یک موتور در حال حرکت که دارای ایراداتی است باعث ایجاد سر و صدا می شود اما اگر وسیله نقلیه شما در حالت خلاص صدا ایجاد می کند پس این مشکل گیربکس است. تعویض ساده روغن یا جایگزینی قطعات، به ویژه یاتاقانها، همه موارد نیاز است. مجدد باید گفت این موارد بسیار ارزان است، اما اگر شما متوجه مشکلات نمی شوید، می توانید نزد مکانیک بروید.

5. صداهای غیرطبیعی از موتور: مشکلات مربوط به گیربکس وسیله نقلیه اغلب منجر به صدای وزوز از موتور می‌شوند. اگر چنین صدایی از موتور یا در هنگام تغییر دنده ها شنیدید، فورا آن را نزد مکانیک ببرید.

6. بوی سوختگی: هنگامی که مایعات گیربکس بیش از حد گرم و یا اثرش از بین رفته باشد، بوی سوختگی ایجاد می شود. این موضوع باعث افزایش اصطکاک در قسمت های متحرک می شود و می تواند به طور غیر قابل برگشت به آنها آسیب برساند. یک چکاپ کامل تنها راه حل است.

انتهای پیام/

R1389/P/S7,1415/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گیربکس اتوماتیک وسیله نقلیه چرخ دنده دنده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو

قیمت تارا اتوماتیک جدید در بازار امروز ۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، قیمت تارا اتوماتیک V ۴ LX مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۳۰ میلیونی ۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان شد.

تارا اتوماتیک ارتقا یافته ایران خودرو ۱ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان شد که افت ۲۰ میلیونی داشته است.

تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو ۹۹۰ میلیون تومان شد که این مدل نیز افت ۱۰ میلیونی داشته است. تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر ۹۶۰ میلیون تومان است.

قمیت تارا دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورد. تارا دنده‌ای V ۱ پلاس ۶ سرعته نیز با کاهش ۵ میلیونی ۸۷۵ میلیون تومان شد.

قیمت تارا اتوماتیک صفر در کارخانه ۴۹۰ میلیون تومان است. قیمت کارخانه تارا دنده‌ای نیز ۳۹۴ میلیون تومان بوده است. ایران خودرو دو مدل تارای جدید هم معرفی کرده است که بر این اساس تارا اتوماتیک V ۴ LX سدان جدید ایران خودرو در نمایندگی ۶۸۵ میلیون تومان قیمت دارد تارا دنده‌ای v ۱پلاس نیز ۵۸۰ میلیون تومان است که گران‌ترین خودروی دنده‌ای ساخت داخل بازار به شما می‌رود!

شما در جدول زیر می‌توانید قیمت انواع تارا در بازار آزاد تهران را مشاهده کنید: 

دیگر خبرها

  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • اخبار بازار خودرو / ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار
  • ریزش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو
  • قیمت جدید ۲۲ محصول ایران خودرو و سایپا در بازار + جدول
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!