Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس علوم پزشکی ساوه از ثبت ۵۲ مورد مثبت بیماران کرونایی در ساوه خبر داد و گفت: ۶ مبتلا به کرونا در ساوه جان خود را از دست دادند. ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، عباس نیک‌روش ‌‌در نشست مشترک پدافند زیستی استان مرکزی و شهرستان ساوه به ریاست استاندار مرکزی در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان با اشاره به آمار مبتلایان به ویروس کرونا در شهرستان ساوه اظهار داشت: از ابتدای شیوع این بیماری در ساوه و زرندیه متاسفانه تاکنون چهار نفر جان خود را از دست دادند که با دریافت نتایج جدید آزمایشگاهی این آمار امروز به 6 نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از ابتدای شیوع بیماری که عمدتا در شهرستان ساوه بوده 261 مورد پذیرش بیمار ثبت شده که هم اکنون آمار بستری شدگان 105 نفر، تعداد ترخیصی 100 مورد، موارد مثبت 52 مورد در ساوه و یک مورد در زرندیه، تعداد فوتی مثبت 6 مورد و آمار فوتی منفی سه مورد بوده و اعلام نظر در مورد دو فوتی هم در دست بررسی است.

رئیس علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: ارتقای بهداشت محیط در واحدهای تولیدی و صنعتی باید موردتوجه قرار گیرد و موضوع عدم خروج از منزل از حالت توصیه‌ای خارج شده و جنبه امری و دستوری به خود بگیرد و به معنای واقعی عملیاتی شود تا جلوی شیوع بیشتر این بیماری گرفته شود.

نیک‌روش بیان کرد: محدودیت ورود مایحتاج مردم از قم و رعایت موازین بهداشتی با ضدعفونی کردن موادغذایی، تعطیلی بازار و مجتمع‌های تجاری، قطع ارتباط مردم با یکدیگر در سطح جامعه به ویژه در مراکز درمانی، خلوت کردن بیمارستان‌ها با هدایت بیماران رو به بهبود در فضاهای نقاهت‌گاهی در سطح شهرستان با فراهم کردن زیرساخت‌ها، دعوت مردم به حضور در منزل و رصد رفتار مردم از جمله راهکارهای پیشگیری از شیوع این بیماری است.

وی ادامه داد: خستگی پرسنل و کادر درمانی ناشی از میزان بالای مراجعه کنندگان مشکلی است که باید برای برون رفت از آن چاره اندیشی شود.

ثبت مثبت ابتلا به کرونای دو پزشک درمانی بیمارستان چمران ساوه

رئیس بیمارستان چمران ساوه نیز در این نشست با اشاره به مراجعان این بیمارستان گفت: از ابتدای شیوع این بیماری در ساوه از مجموع 57 مراجعه کننده 19 فرد مبتلا به کرونا شامل 10 مرد و 9 زن تحت مراقبت و ایزوله در بخش ویژه تحت مراقبت قرار گرفتند.

سیدفرهادطباطبایی افزود: سن مبتلایان به کرونا که در بیمارستان چمران تحت مراقبت قرار دارند بین 33 تا 88 سال بوده که از ابتدای شیوع کرونا در ساوه تاکنون 2 فرد مبتلا در بیمارستان شهید چمران جان خود را از دست داده‌اند و دو مورد از افرادی که ابتلای آنها به کرونا مثبت اعلام شد، از پزشکان این بیمارستان بودند که از چرخه خدمات درمانی در این بیمارستان خارج شدند.

وی بیان کرد: در حال حاضر میزان مراجعین در این بیمارستان دارای شیب کند اما فزاینده است و از ابتدای اسفند تا امروز روزانه به طور متوسط سه مراجعه کننده مشکوک به بیمارستان شهید چمران مراجعه کردند که دارای علائم مثبت بوده‌اند.

طباطبایی عنوان کرد: در تهیه ماسک N95  برای کادر پزشکی و درمانی بیمارستان شهید چمران مشکلاتی داریم و از مسئولان انتظار می‌رود که فکری برای تامین این نیاز بیمارستانی کنند، با این حال هم اکنون بر اوضاع فعلی مسلط هستیم ولی همچنان شیب فزاینده آمار مبتلایان را شاهد هستیم و برای آینده درمان مبتلایان باید چاره اندیشی شود.

رئیس بیمارستان چمران خاطرنشان کرد: هم اکنون بازار وسایل حفاظت فردی و شخصی نامطمئن شده و وظیفه ما تضمین حفاظت فردی و سلامت کادر درمانی است و باید این مسئله متولی مشخص داشته باشد و بتوان این اقلام را از یک مرجع مطمئن تامین کرد.

18 بیمار کرونایی از بیمارستان‌های شاهرود مرخص شدند؛ فوت 4 بیماراقدامات امیدبخش در «روزهای کرونایی» / از توزیع گل در بیمارستان‌ها تا راه‌اندازی خط تولید ماسکگفت‌وگوی تسنیم با 2 بیمار کرونایی بهبود یافته در آذربایجان شرقی+فیلم‌

مشکلات درمانی کارگران ساوجی به دلیل اختصاص بیمارستان چمران به بیماران کرونایی

دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر ساوه و زرندیه نیز ‌با اشاره به فعالیت درمانی در ساوه گفت: بیمارستان چمران  که کار درمان جامعه کارگری را با جمعیتی بالغ بر 60 هزار نفر انجام می‌دهد باید از چرخه درمان بیماران کرونایی خارج شود.

داود میرزایی افزود: بیمارستان شهید چمران در اصل متعلق به جمعیت کارگری و تامین اجتماعی ساوه است اما با بستری شدن بیماران مبتلا به کرونا در این مرکز درمانی، کارگران تمایلی به مراجعه به این مرکز ندارند.

دبیراجرایی تشکیلات خانه کارگر ساوه و زرندیه تصریح کرد: عدم مراجعه کارگران به بیمارستان شهید چمران به دلیل ترس از ابتلا به کرونا سبب شده تا در مراجعه به سایر مراکز درمانی و حتی بخش خصوصی متحمل هزینه‌های هنگفتی شوند که از عهده این قشر کم درآمد بر نمی‌آید.

وی ادامه داد: در صورتی که امکان خروج بیمارستان شهید چمران از چرخه درمان بیماران کرونایی مقدور نیست پیشنهاد می‌شود در صورتی که کارگران به سایر مراکز درمانی مراجعه کردند، ساز و کاری اتخاذ شود که آنها با دفترچه‌های تامین اجتماعی و با همان تعرفه های مقرر ویزیت درمان شوند.

انتهای پیام/716/ ز

R7980/P/S6,73/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا بیمارستان شهید چمران جان خود را از دست بیمارستان چمران بیماران کرونایی ابتدای شیوع مبتلا به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهره‌برداری از بیمارستان رازی کوهدشت تا سال ۱۴۰۴ خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کوهدشت، بهروز رحیمی، عصر امروز در بازدید از پروژه‌های بهداشتی این شهرستان اظهار داشت: تعیین‌تکلیف پروژه‌های درمانی یکی از اتفاق‌های خوب در کوهدشت است.

او اضافه کرد: دو پروژۀ اصلی درمانی در کوهدشت شامل ستاد شبکه، درمانگاه شماره یک شهری و آزمایشگاه اصلی تا پایان سال 1403 به بهره‌برداری می‌رسد.

112 طرح بهداشتی و درمانی در لرستان افتتاح می‌شود

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: مرکز جامع سلامت کوهدشت تا یک ماه آینده تجهیز و افتتاح می‌شود.

رحیمی با اشاره به بیمارستان 250 تختخوابی رازی کوهدشت، بیان کرد: این پروژه جزو پروژه‌های اولویت‌دار برای وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.

او با بیان اینکه بیمارستان رازی کوهدشت 55درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اعلام کرد: این پروژه که جزو مصوبات سفر رئیس‌جمهور است به 500میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: پروژۀ بیمارستان رازی کوهدشت هم‌اکنون فعال است و تلاش می‌کنیم که این پروژه را تا پایان 1404 به اتمام برسانیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • پیگیری ایجاد بیمارستان ویژه چشم در اهواز
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی