Web Analytics Made Easy - Statcounter

موضوع تعاملات پارلمانی، افزایش تبادل هیات‌های مقامات، روسای گروه‌های دوستی و نمایندگان مجالس یکی از مباحث اصلی نشست‌های کاری سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد با مقامات ارشد دولت پاکستان به ویژه روسا و مسئولان پارلمانی این کشور است.
"سید محمد علی حسینی" سفیر ایران روز گذشته (پنجشنبه) به دیدار "سلیم ماندوی والا" نائب رییس مجلس سنای پاکستان رفت و پیشبرد دیپلماسی پارلمانی و استفاده از ظرفیت مجالس دو کشور جهت تحکیم روابط مشترک در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و رسانه‌ای را با وی مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست که همچنین با حضور اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در مجلس سنا به ریاست سناتوز "عبدالقیوم" برگزار شد، سفیر ایران بر لزوم رفع موانع پیش روی توسعه همکاری‌های اقتصادی، تجاری و توسعه مناسبات دوجانبه تاکید کرد.
حسینی با تشریح آخرین وضعیت همکاری‌های ایران و پاکستان در زمینه‌های مختلف، اظهار داشت: ایران به دنبال توسعه همکاری‌های فرهنگی با پاکستان با توجه و ظرفیت‌ها و اشتراکات موجود است.
وی همچنین از ابتکار صلح هرمز و اعلام آمادگی کشورمان برای آغاز گفتگو‌های منطقه‌ای استقبال کرد.
سفیر کشورمان در پاکستان، لزوم توسعه همکاری‌های پارلمانی، استفاده از ظرفیت مجالس دو کشور برای پیشبرد روابط دوجانبه، اهمیت تقویت ارتباطات، توسعه گردشگری سلامت و مذهبی و ایجاد خط پروازی مستقیم میان تهران - اسلام‌آباد را حائز اهمیت برشمرد و بر ضرورت تقویت همکاری‌های مشترک رسانه‌ای، فرهنگی و هنری تاکید کرد.

اهمیت نقش مجالس برای تحکیم روابط سیاسی و تجاری

"سلیم ماندوی والا" در این نشست بر لزوم وحدت جهان اسلام‌آباد برای مقابه با تهدید‌های پیش رو تاکید و با مردم ایران به خاطر مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا ابراز همبستگی دارد.
نائب رییس مجلس سنای پاکستان خواستار تداوم رایزنی‌ها برای مدیریت شرایط حساس فعلی در مرز‌ها به ویژه بازگشت شهروندان پاکستان و همچنین عبور تریلی‌ها و کامیون‌های مانده در پشت مرز‌های دو کشور شد.

وی تاکید کرد: پاکستان به روابط تاریخی خود با جمهوری اسلامی ایران بسیار اهمیت می‌دهد و ما به دنبال این هستیم که از طریق مناسبات پارلمانی، روابط سیاسی و اقتصادی میان دو کشور را تقویت کنیم.

نائب رییس مجلس سنای پاکستان اظهار داشت: تهران و اسلام‌آباد همواره در مجامع و همایش‌های بین المللی از یکدیگر حمایت کرده و مواضع متحد و یکپارچه درخصوص مسائل مختلف اتخاذ کرده اند. ما در سال‌های اخیر شاهد همکاری‌های گسترده دو کشور به ویژه در حوزه‌های امنیتی و دفاعی بوده ایم، اما باید فراتر از آن عمل کنیم و از ظرفیت‌های مجالس دو کشور جهت تقویت تجارت دوجانبه برای تامین منافع متقابل مردم ایران و پاکستان بهره‌برداری کنیم.
این مقام پارلمانی پاکستان افزود: ایران و پاکستان باید سازوکار مشترکی را تدوین کنند که از آن طریق تجارت دو کشور جان تازه‌ای بگیرد.

اعضای گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان در مجلس سنای این کشور گفتند: مردم، احزاب و گرایش‌های مختلف در پاکستان قدردان مواضع سازنده و حمایت‌های ایران از مسلمانان کشمیر هستند.
آنان تاکید کردند که مناسبات پارلمانی ایران و پاکستان باید بیش از پیش تقویت شده و از این ظرفیت در راستای گسترش روابط دو کشور و تحکیم‌پیوند‌های معیشتی میان دو کشور استفاده شود.
اعضای گروه دوستی مجلس سنای پاکستان افزودند: ما مشتاق تعمیق مناسبات پارلمانی برای تحکیم وحدت اسلامی و اهمیت آن برای غلبه بر چالش‌های پیش روی مسلمانان هستیم.
نائب رییس مجلس سنای پاکستان نیز تدوین و اجرای سازوکار مشترک برای افزایش تبادلات تجاری میان دو کشور را اجتناب ناپذیر دانستند.
سفیر ایران نیز در پایان این نشست نمایندگان سنای پاکستان را در جریان مدیریت پیشگیری از همه گیری ویروس کرونا در ایران به ویژه همکاری‌های موثر دو کشور برای غلبه بر این بیماری قرار داد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سفیر ایران در پاکستان پاکستان پارسی خبر ایران و پاکستان اسلام آباد دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۰۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است.

وی افزود: ممکن است اختلاف نظر‌هایی بین آن‌ها وجود داشته باشد، اما در مجموع از جبهه انقلاب هستند.

حسینی اظهارداشت : امیدواریم همکاری و تعامل سازنده بین مجلس و دولت در این دوره بیشتر باشد.

وی افزود: مرحله دوم انتخابات در تهران بسیار مهم است، زیرا ۱۶ نفر دیگر باید انتخاب شوند.

حسنی ابراز داشت : نمایندگان تهران به دلیل وقت آزادتر، می‌توانند بیشتر روی وظایف اصلی مجلس تمرکز کنند.

معاون پارلمانی رییس جمهور تاکید کرد : انتخاب هیئت رئیسه مجلس و رؤسای کمیسیون‌ها از اهمیت بالایی برخوردار استو در استان‌ها و شهرستان‌ها، انتخاب نمایندگان به دلیل تعداد کاندیدای کمتر، آسان‌تر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران