Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: تاکنون حتی یک مورد مشکوک به کرونا در مراکز تحت پوشش بهزیستی مشاهده نشده است. ۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۷ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

علیرضا وارثی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم از قزوین اظهار داشت: اگر بیماری در سطح استان شیوع پیدا کند اولین جایی که بیشترین آسیب را می‌پذیرد مراکز نگهداری ما خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: هرسال در آذرماه کمیته پیشگیری از بیماری‌های عفونی در سطح کشور به ریاست معاون توان‌بخشی سازمان بهزیستی و در سطح استان به ریاست مدیرکل و به دبیری معاون توان‌بخشی برای پیشگیری شیوع بیماری‌های عفونی در مراکز تحت نظارت بهزیستی تشکیل می‌شود که تاکنون 30 مصوبه داشته که مصرانه در حال اجرایی کردن آن‌ها هستیم.

وی افزود در اولین اقدام از پذیرش بیماران حوزه اعتیاد، معلولین، سالمندان، بیماران روان و فرزندان بی‌سرپرست حتی‌المقدور جلوگیری کرده‌ایم تا احتمال آلودگی را کاهش و بر اجرای اصول بهداشتی در مجموعه ها تسلط داشته باشیم.

وارثی تصریح کرد: تمامی ملاقات‌های خانوادگی، اردوهای فرهنگی و سیاحتی، نشست‌های تخصصی و علمی در مراکز نگهداری، گردهمایی‌های فرهنگی، ملاقات‌های دسته‌جمعی و کلیه اموراتی را که می‌توانست در اشاعه بیماری تاثیر گذار باشد را تا اطلاع ثانوی لغو کرده‌ایم.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین افزود: در کلیه مراکز نگهداری، حوزه‌های توان‌بخشی، اعتیاد، زنان بی‌سرپرست و ... وسایل بهداشتی با سرانه به ازای هر نفر 30 هزار تومان شامل: ماسک، ژل ضد عفونی کننده، دستکش یکبار مصرف و الکل توزیع شده است تا از اشاعه ویروس کرونا و سایر بیماری های عفونی جلوگیری شود.

وی افزود: با تصمیم کمیته بحران استان قزوین، مراکز تحت پوشش ما تعطیل شده است و علاوه بر آن ویزیت بیماران در منزل نیز کنسل شده و مرخصی کودکان بی سرپرست برای رفتن نزد اقوام نیز لغو شده است.

وارثی ادامه داد: فعالیت‌های متعددی جهت پیشگیری از شیوع کرونا در مراکز تحت پوشش بازرسان به‌صورت شبانه‌روزی صورت می‌گیرد.

وی افزود : تا حد امکان از پذیرش افراد جدید در کمپ‌ها و مراکز روزانه خودداری کرده‌ایم مگر آنکه به‌طور استثنا دستور قضایی وجود داشته باشد که آن هم با رعایت موازین بهداشتی کامل صورت می‌گیرد. در کلیه مراکز نگهداری اتاق قرنطینه برای افرادی که خانواده‌ای ندارند برای نگهداری پیش‌بینی شده و بسته بهداشتی کامل در اختیار آن افراد قرار می‌گیرد.

وارثی بیان داشت: در جهت حمایت از حقوق همکاران قسمتی از فعالیت پرسنل را به صورتی که کار ارباب رجوع و مراجعان تعطیل نشود به دورکاری اداری تبدیل شده است تا نسبت به برخی از همکاران که بیماری زمینه ای دارند یا از سالمندان و کودکان خردسال در منزل مراقبت می کنند مراقبت و مراعات بیشتری به عمل آید.

روزانه 16 هزار ماسک در قزوین تولید می‌شود‌400 هزار جفت دستکش بهداشتی در قزوین کشف شد

وی تصریح کرد: شماره تماس 1480 از ساعت 8 صبح تا 21 به‌صورت فعال به افرادی که در اثر شیوع ویروسکرونا دچار اضطراب و استرس و مشکلاتی از این قبیل شده‌اند خدمات راهنمایی و مشاوره ارائه می‌دهد. همچنین افراد فعال و پیگیر در سامانه 123 اورژانس اجتماعی، آمادگی کامل دارند تا افرادی را که دچار بحران شده یا درگیر کنترل خشم و آسیب‌های اجتماعی هستند و نیاز به حمایت ویژه برای آنان احساس می شود با رعایت موازین کامل بهداشتی تحت پوشش قرار گیرند.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین افزود: بسیاری از خدمات که منوط به حضور افراد در سازمان بود را به‌صورت مجازی انجام می‌دهیم بطور مثال مجوز مراکز تحت پوشش را تا سه ماه تمدید کرده‌ایم و میزهای خدمت جهت بهره‌مندی جامعه هدف و دریافت خدمات در مراکز در نظر گرفته شده است.

وی اشاره کرد: تیمی فعال از همکاران بسیج اداره به‌صورت داوطلبانه مراکز دولتی و غیردولتی را که تحت پوشش سازمان بهزیستی است جهت تلطیف شرایط موجود و کاهش استرس مراجعان ضدعفونی خواهند کرد.

انتهای پیام/ی

R7541/P/S6,63/CT7 واژه های کاربردی مرتبط استانداری قزوین ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت آسیب‌های اجتماعی اورژانس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت آسیب های اجتماعی اورژانس استانداری قزوین ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت آسیب های اجتماعی اورژانس معتاد مدیرکل بهزیستی استان قزوین مراکز تحت پوشش مراکز نگهداری مراکز تحت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۳۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت:در سال گذشته ۳۸ میلیارد تومان پاداش در بخش خانگی و در صورت حساب‌ها اعمال شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، یوسف اینانلو سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین با ارائه گزارشی به روند مدیریت مصرف و استفاده از کنتورهای هوشمند، میزان پرداخت پاداش به مشترکان کم مصرف پرداخت و بر ضرورت همکاری مشترکین در پیک تابستان تاکید کرد.

وی در این خصوص اظهار کرد: از آنجا که لازم است میزان مصرف مشترکان رصد شود و پایش هم صورت گیرد و اطلاعات لازم بدقت به مشترکین اعلام شود در استان قزوین نیز نصب کنتورهای هوشمند با روند مناسبی ادامه دارد.

این مسئول افزود: در حال حاضر میزان پیک مصرف برق در استان 800 مگاوات است که در این راستا با نصب بیش از 28 هزار کنتور هوشمند حدود 60 درصد مشترکین با مصرفی معادل 500 مگاوات تحت پوشش کنتور هوشمند قرار دارند و این روند ادامه دارد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین بیان کرد: با نصب حدود 30 هزار دستگاه کنتور هوشمند در استان تلاش می کنیم تا شروع اوج مصرف بتوانیم حدود 75 درصد مشترکین را تحت پوشش این کنتورها قرار دهیم.

اینانلو یادآور شد: از سال گذشته کلیه مشترکین جدید با نصب کنتورهای هوشمند «فهام» تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند و مصرف آنها پایش شده و قابل کنترل است و تمامی نهادها و دستگاههای اجرایی و عمومی هم به کنتورهای هوشمند مجهز شده اند و مصارف آنها نیز پایش می شود.

وی اضافه کرد: هیئت دولت از مسئولان ادارات خواسته که مصرف خود را کنترل و مدیریت کنند و در این زمینه نیز مصوبه هیئت دولت در خصوص تغییر ساعات اداری در دستور کار است و به احتمال زیاد از 15 خرداد ماه ساعات کار ادارات دولتی تغییر خواهد کرد تا از روشنایی طبیعی روز بیشتر استفاده شود که این کار در مدیریت مصرف و صرفه جویی برق تاثیر زیادی دارد.

این مسئول در خصوص نحوه کاهش مصرف و تاثیر کنتورهای هوشمند در مدیریت مصرف برق گفت: تعرفه های برق برای مشترکین به روش های مختلفی اعمال می شود که برخی دستگاههای دولتی که شامل فعالیت های عمومی هستند( مراکز درمانی استثناء هستند) در ساعات اداری باید مصرف خود را حداقل 30 درصد و در خارج از ساعات اداری به 60 درصد کاهش دهند که با بهره گیری از کنتورهای هوشمند این وضعیت مدیریت می شود.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین خاطرنشان کرد: در بخش صنایع استان که تعداد آنها قابل توجه است با این رصد باید حدود 20 تا 30 درصد مصرف کاهش یابد و هفته ای یک روز جابحایی بار انجام شود و به جای آن در روز تعطیل و جمعه کار کنند تا تولید هم تداوم یابد.

وی عنوان کرد: در بخش کشاورزی با توجه به پروانه هایی که از سوی شرکت آب منطقه ای صادر شده عملا باید روزانه 5 ساعت همکاری صورت گیرد و در بخش تجاری و اصناف در ساعات میانه روز که این واحدها عملا کارکرد زیادی ندارند مدیریت مصرف اعمال شود.

اینانلو گفت: در استان قزوین معمولا کسبه و اصناف از ساعات 13 تا 16 تعطیل هستند و فعالیت نمی‌کنند که در این بخش هم با استفاده از کنتورهای هوشمند باید صرفه جویی صورت گیرد تا در بخش های دیگر بتوانیم نیازها را تامین کنیم.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین در خصوص مشترکان خانگی هم اذعان کرد: مشترکین خانگی از نظر زمانی به دو دوره تقسیم شده‌اند و در ماه‌های گرم سال و غیر گرم سال برنامه‌ریزی کرده‌ایم که برای ماه‌های گرم سال شامل «خرداد، تیر، مرداد و شهریور» از مشترکین درخواست می کنیم که الگوی مصرف را رعایت کنند و در این چهار ماه میزان مصرف ماهیانه هر مشترک بر اساس الگوی مصرف ماهیانه 300 کیلو وات ساعت و در ایام غیر گرم سال که هشت ماه می شود الگوی مصرف مشترکین خانگی 200 کیلو وات ساعت می باشد.

وی اضافه کرد: عملا برای مشترکین خانگی در ایام گرم سال با توجه به این که از وسایل سرمایشی استفاده می کنند، الگوی مصرف 50 درصد افزایش پیدا می کند و از 200 کیلو وات به 300 کیلو وات ساعت در ماه می رسد.

این مسئول افزود: خوشبختانه مردم استان قزوین سال گذشته 83 درصد از مشترکین خانگی الگوی مصرف را رعایت کردند که رقم قابل توجهی است و امیدواریم این میزان امسال بیشتر شود.

اینانلو گفت: برای مشترکین پرمصرف محاسبه نرخ قیمتی به صورت تصاعدی خواهد بود و در پله‌های بالای 750 کیلووات ساعت که در استان ما هم به ندرت از این نوع مشترکان داریم قرار است افزایش قیمت قابل توجهی صورت گیرد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین ادامه داد: مشترکینی که به هر صورت کاهش مصرف داشتند مشمول طرح‌های بخشودگی و پاداش شدند و برای مشترکان مختلف برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: مشترکان اداری حتما رصد خواهند شد که کاهش مصرف را داشته باشند و با مشترکان صنعتی هم برای تعطیل در یک روز وسط هفته هماهنگ خواهد شد که بجای آن روز جمعه کار کنند و برای مشترکان تجاری هم در ساعات میانه روز برای مدیریت مصرف هماهنگ می شود.

اینانلو همچنین عنوان کرد: سال گذشته کسانی که صرفه جویی کردند و کاهش مصرف داشتند، مشمول پاداش نقدی و بخشودگی شدند که مبالغ قابل توجهی پاداش همکاری دریافت کردند.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآور شد: در سال‌های قبل پاداش به افرادی که مصرف متعادلی داشتند پرداخت می‌شد و به همه گروهها تعلق گرفت و هر گروهی که صرفه جویی می کرد و نسبت به سال قبل مصرف کمتری داشت اعمال می شد به طوری که برای برخی مشترکین تا دو هزار تومان برای هر کیلو وات ساعت، پاداش صرفه جویی پرداخت شد.

وی گفت: این پاداش ها در حالی اعمال شد که میانگین نرخ مصرف 100 تومان برای هر کیلو وات بود و ما 20 برابر تعرفه ها، به کم مصرف ها پاداش دادیم که در استان قزوین برخی مشترکین خوش مصرف بعنوان بستانکار در قبض ها اعمال شدند و از هزینه آنها کسر کردیم و بسیاری از پرداخت هزینه برق معاف شدند و پرداختشان صفر بود.

اینانلو در پایان اذعان کرد: دسال گذشته 38 میلیارد تومان پاداش در بخش خانگی و در صورت حساب ها اعمال شد که قابل توجه بود و ما به وعده خود عمل کردیم و پاداش خوبی داده شد.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ۷ موردی که همین الان باید از شرشان خلاص شوید! پشیمان نمی‌شوید!
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • کشف بیش از ۲ تن کودشیمیایی قاچاق در بناب
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز