Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مرکز مهندسی و علم سیستم دانشگاه جان هاپکینز آمریکا اعلام کرد که تعداد موارد ابتلا به بیماری کرونا در سراسر جهان به یک‌صد هزار و ۲۷۶ نفر رسیده است.
به گزارش خرداد ،به نوشته روز جمعه روزنامه گاردین، این مرکز همچنین افزود که ۵۵ هزار و ۶۹۴ نفر از مبتلایان به این بیماری، سلامتی خود را بازیافته و سه هزار و ۴۰۴ تن نیز بر اثر ابتلا به آن جان خود را ازدست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که تخلیه بخش های تجاری سراسر جهان از روز جمعه آغاز شده و بازارهای سهام سقوط کردند.
از تعداد بیشتری از مردم سراسر جهان خواسته شده است در خانه بمانند، مدارس بسته، مراسم و تجمعات بزرگ لغو شده و مغازه ها خالی از ماسک و مواد شوینده و بهداشتی است.
در لندن که به پایتخت مالی اروپا معروف است، بخش تجاری «کنری وارف» (Canary Wharf) به طور غیرعادی آرام است. دفتر بزرگ موسسه «اس اند پی گلوبال» (S&P Global) نیز پس از فرستادن یک هزار و ۲۰۰ کارکنانش به خانه هایشان، تخلیه شده است. بانک سرمایه گذاری انگلیسی «اس ان بی سی» نیز پس از آزمایش مثبت یکی از کارمندانش در ارتباط با کرونا، از حدود ۱۰۰ کارمند خود خواست از خانه کار کنند.
در نیویورک، بانک سرمایه گذاری آمریکایی «جی پی مورگان» کارکنان خود را بین دو مکان مرکزی  و مکان ثانویه در نیوجرسی تقسیم و بانک سرمایه گذاری «گلدمن ساکس» نیز برخی از امور تجاری را به دفاتر ثانوی در گیرینویچ، کانکتیکات و جرسی سیتی منتقل کرده است.
در همین حال، بیش از ۲ هزار نفر روی کشتی تفریحی «گرند پرینسس» (Grand Princess) سرگردان شده اند، زیرا به دلیل وجود نشانه هایی از آنفلوانزا در بین دستکم ۳۵ تن از سرنشینان، کشتی از بازگشت به بندر سانفرانسیسکو منع شده است. کیت های آزمایش کرونا از راه دریا به این کشتی که در سواحل کالیفرنیا پهلو گرفتهف منتقل شده است.
در این میان، تمهیداتی چون کاهش نرخ بهره در آمریکا و وعده اختصاص بودجه چند میلیارد دلاری برای مقابله با این بیماری همه گیر، هراس از گسترش ویروس و تبعات اقتصادی گسترده آن را تنها به میزان کمی کاهش داده است.
براساس این گزارش، چین که مهد شیوع کرونا در جهان است، بیش از سه هزار مورد مرگ ناشی از این بیماری را به ثبت رسانده و تعداد جان باختگان آن در ایتالیا به ۱۴۸ نفر رسیده است.
در آمریکا دستکم ۵۷ مورد جدید ابتلا مورد تائید قرار گرفته و این بیماری برای اولین بار در کلرادو، مریلند، تنسی، تگزاس و سانفرانسیسکو شایع شده است. در مجموع ۲۳۰ نفر در آمریکا مبتلا شده و ۱۲ نفر جان باخته اند.
شرکت های گوگل، فیسبوک، آمازون و مایکروسافت به کارمندان خود در منطقه سیاتل توصیه کرده اند از خانه کار کنند. این توصیه برای کار از منزل، بر عملکرد بیش از ۱۰۰ هزار نفر در این منطقه تاثیر می گذارد.
سنای آمریکا روز پنجشنبه لایحه تخصیص بودجه ای به مبلغ ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار برای مقابله با کرونا را تصویب کرد که آمریکا با تصویب این لایحه به کشورهایی چون چین و کره جنوبی در زمینه افزایش اعتبارات مالی برای مبارزه با این بیماری پیوست. برچسب ها: کرونا

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • تشخیص سه سرطان مرگبار با هوش مصنوعی
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!