Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای رهبری حزب وحدت مسلمین پاکستان تأکید کرد که نیروهای مقاومت یمن علاوه بر جبهه نظامی، در حوزه رسانه‌ای و جنگ نرم نیز در مواجهه با ائتلاف متجاوز سعودی قرار دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، 26 مارس 2020 (کمتر از 20 روز دیگر)، پنجمین سال جنگ ائتلاف سعودی علیه یمن پایان می‌یابد. در آستانه ورود جنگ به سال ششم، تسلط انصار الله بر شهر الحزم به علل مختلف اهمیت بسیاری دارد و یک موفقیت کلیدی برای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان الجوف دومین استان پهناور یمن است و به دلیل دسترسی داشتن به صحرای ربع الخالی اهمیتی استراتژیک در جنگ یمن دارد. انصار الله از طریق این صحرا می‌تواند به داخل خاک عربستان دسترسی پیدا کند و امکان همکاری این گروه با قبایل مخالف عربستان در استان المهره در شرق یمن نیز فراهم می‌شود. در واقع، تسلط بر الحزم به معنای نزدیک شدن بیشتر انصار الله به مرزهای عربستان سعودی است.

شبکه الجزیره یمنی در گزارشی در این خصوص نوشت: «آزادسازی شهر الحزم، عربستان را در تیررس یمنی‌ها قرار داد و این تهدیدی برای عمق خاک عربستان است. در واقع، عربستان باید بر سر امنیت عمق خاک مذاکره کند نه مناطق یمن.»

نکته دیگر این است که استان الجوف به دلیل هم‌مرز بودن با عربستان سعودی مسیر اصلی تردد غیررسمی کالا و افراد به عربستان است و همین مسئله منبع درآمد بالایی برای حاکمان آن به ارمغان می‌آورد. اکنون به دلیل تسلط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن این منبع درآمد سعودی‌ها از دست می‌رود.

نگاه انصار الله به نبرد مأرب

شب گذشته، محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن در مصاحبه با شبکه خبری المیادین گفت که امنیت عربستان و امارات در گروی امنیت و حفظ حاکمیت یمن است.

وی افزود: پیروزی ما در نبرد استان الجوف تقریباً قطعی شده است و هم‌اکنون به نبرد مأرب چشم دوخته‌ایم.

البخیتی گفت: حزب الإصلاح فرصت دارد که در چارچوب ابتکاری که مطرح‌شده است وارد روند سیاسی شود، در غیر این صورت، خود را خارج از این روند خواهد یافت.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصار الله یمن تصریح کرد که اگر حزب الإصلاح به درخواست ما پاسخ مثبت نگوید ما به سمت قبایل خواهیم رفت. وی تأکید کرد که برگه حزب الإصلاح در حال سوخته شدن است و ما به آن‌ها توصیه می‌کنیم که به طرح‌های ما بپیوندند.

اکنون تشکیل هرگونه دولتی در یمن نه‌تنها بدون در نظر گرفتن وزن و جایگاه انصار الله امکان‌پذیر نیست بلکه انصار الله و متحدانش در تشکیل هر دولتی در یمن دستِ برتر دارند و می‌توانند بیشترین و مهم‌ترین کرسی‌های قدرت را در اختیار گیرند.

«محمد اقبال بهشتی»، کارشناس و عضو رهبری حزب وحدت مسلمین در پاکستان در گفتگو با گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، تحولات میدانی در یمن را نشان‌دهنده افزایش توان دفاعی انصار الله در یمن دانست و گفت: علاوه بر این حوثی‌ها تلاش دارند از قدرت رسانه‌ای برای بیان حقایق جنگ و دفاع خود در برابر تهاجم عربستان سعودی و شورای ائتلاف بهره‌برداری بهینه کنند.

بیشتر بخوانید:

خروج امارات از یمن قدرت انصارالله را اثبات کرد/ فرار ابوظبی از زیر بار مسئولیت حقوقی قتل‌عام مردم

پالایشگاه ریاض در تیررس پهپادهای یمنی قرار دارد/ وعده ضربات دردناک‌تر به سعودی‌ها

وی افزود: قدرت دفاعی نیروهای مقاومت مردمی یمن به‌تدریج نسبت به چهار سال پیش افزایش‌یافته و اکنون ازنظر دفاعی در وضعیت مطلوبی به سر می‌برند.

این کارشناس رادیو پشتوی معاونت برون‌مرزی صداوسیما افزود: نیروهای مردمی یمن به‌دفعات در جنگ‌های زمینی با نیروهای متجاوز سعودی و شورای ائتلاف شکست‌های سختی را به آنان تحمیل کردند که آخرین مورد آن عملیات ویژه در «نجران» و شهر «الحزم» و شکست سنگین نیروهای متجاوز بود.

عضو رهبری وحدت مسلمین پاکستان ادامه داد: نیروهای شورای ائتلاف از ابزارهای رسانه‌ای به‌عنوان سلاحی دیگر برای تحریف واقعیت‌ها در رابطه با جنگ یمن استفاده کرده‌اند و هم‌اکنون شاهدیم که نیروهای مقاومت هم با بهره‌گیری از توان رسانه‌ای و قدرت نرم برای بیان واقعیت‌ها و اطلاع‌رسانی در رابطه با تجاوزگری سعودی و قدرت دفاعی مردم یمن به کشورهای جهان استفاده می‌کنند.

بهشتی در پایان از تلاش‌های رسانه‌ای جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان راویان درست حق و حقیقت یاد کرد و تلاش‌های آنان را به‌عنوان یک الگو در سرلوحه فعالیت‌های رسانه‌ای برای انعکاس واقعیات منطقه توصیف کرد.

انتهای پیام/4106/

منبع: آنا

کلیدواژه: انصارالله ائتلاف سعودی نجران انصار الله مردمی یمن رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار وح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

کد خبر 6093154

دیگر خبرها

  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • شهادت‌طلبی از شاخصه‌های نیروهای نظامی ایران است
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • گفت‌وگوهای پنهانی عربستان با اسرائیل در جریان جنگ غزه
  • ویدیو/ زهرچشم انصارالله از آمریکا؛ آیا ائتلاف به یمن حمله می‌کند؟
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • حمله جدید حزب الله به پایگاه نظامی در عرب العرامشه
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد