Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صفی خانی شامگاه جمعه در سخنانی با اشاره به اینکه دو واحد تولید الکل در لرستان به صورت سه شیفت فعالیت می‌کنند، اظهار داشت: این واحدها از ابتدای اسفندماه تاکنون ۳۰۵ هزار و ۵۰۰ لیتر الکل تولید کرده اند که میزان قابل توجهی است.

وی با بیان اینکه واحد سوم تولید الکل هم دارد استانداردهای لازم را اخذ می‌کند تا به چرخه تولید برسد، تصریح کرد: عمده واحدهای صنعتی که قابلیت تولید مواد ضدعفونی را داشته باشند پای کار آورده ایم و ۶ واحد را وارد چرخه کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان خاطرنشان کرد: همچنین ۱۹۰ هزار عدد اسپری ضدعفونی کننده هم تولید شده است.

صفی خانی با تاکید بر اینکه در چند روز گذشته تلاش شد در توزیع هم با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی فعالیت شود، افزود: بنا داریم خروجی کارخانه‌ها مستقیماً به داروخانه‌ها برود.

وی با اشاره به اینکه نظام توزیع در روزهای اول دچار مشکل بود اما الان بازرسان معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت در کارخانه‌ها مقیم شده اند و به جز برای شرکت‌های پخش و تولید ژل، از کارخانه‌های تولید الکل ما حواله دیگری صادر نمی‌شود و اجازه خروج ندارند، گفت: از هم استانی‌ها نیز خواهش می‌کنیم به اندازه نیاز خود مواد ضدعفونی تهیه کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه یک واحد تولید ماسک در بروجرد نیز فعال شده که روزانه ۶ هزار ماسک تولید می‌کند، تصریح کرد: کارخانه نساجی بروجرد نیز برای تولید ماسک اعلام آمادگی کرده است که باید استانداردهای بهداشتی را برای تولید ماسک رعایت کنند و مجوز بگیرند.

صفی خانی یادآور شد: ماسک‌ها حتماً توسط اشعه باید ضدعفونی شوند و تولیدات زیرپله ای، خانگی و کارگاهی دارای استاندارد بهداشتی نیستند.

وی گفت: اگر تولید ماسک در کارخانه نساجی بروجرد مورد تأیید قرار بگیرد تولید قابل توجهی در استان خواهیم داشت.

کد خبر 4871805

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر ایلام سیلاب گرگان قزوین شهرکرد بارش باران ماسک طبی شیراز بیرجند ستاد مقابله با کرونا احتکار مشهد تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۷۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت

مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در گفت‌وگو با با خبرنگار مهر اظهارداشت: بیش از ۱۰ سال است که ناوگان اتوبوسرانی تهران نوسازی نشده و وقفه‌های زیادی در این زمینه داشته‌ایم به طوری که تولید کنندگان داخلی اتوبوس خط تولید خود را تعطیل و یا نیمه تعطیل کردند.

وی افزود: سال پیش ۴۵ درصد بودجه شهرداری و امسال ۵۰ درصد بودجه به این موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص یافته و بر اساس برنامه ۴ ساله تا پایان ۱۴۰۴ باید تعداد اتوبوس‌های فعال تهران به ۷۵۰۰ مورد برسد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: سال گذشته قرارداد تولید ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس با تولید کنندگان داخلی منعقد شد که ۲۰۰۰ مورد آن دیزلی و بر اساس استاندارد و معیارهای روز دنیا است. ۵۰۰ مورد آن هم برقی بوده که تا پایان سال تحویل شرکت واحد داده می‌شود.

علیزاده اعلام کرد: ۲۵۰۰ اتوبوس هم از خارج از کشور تهیه می‌شود و در مجموع تعداد اتوبوس‌های جدید تهران به ۵۰۰۰ مورد خواهد رسید.

کد خبر 6089521 فائزه نجارزادگان

دیگر خبرها

  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • آتش سوزی گسترده در کارخانه مبل سازی مهار شد
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد