Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پایگاه امریکن کانزرویتو در گزارشی به توافق میان آمریکا و طالبان پرداخته و می‌نویسد که این توافق صلح پایدار را برای افغانستان در پی ندارد. تاریخ انتشار: 06:00 - 17 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۲۴۹۳

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ پایگاه «امریکن کانزرویتیو» در گزارشی می‌نویسد که بعید به نظر می‌رسد توافق میان طالبان و آمریکا دوام چندانی داشته باشد، اما این توافق امید‌ها درباره پایان یافتن جنگ  افغانستان و بازگشت نیرو‌های آمریکایی از این کشور را احیا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش می گوید «با این وجود این احتمال که توافق میان طالبان و آمریکا بتواند ادامه یابد و بتواند تنش‌های موجود در میان گروه‌ های مختلف در افغانستان را پایان دهد، بسیار پایین است.»

این پایگاه می‌نویسد «برخی می‌گویند این توافق بدان معنا است که آمریکا باید به حضور خود در افغانستان ادامه دهد تا بتواند به توافقی بهتر در این کشور دست یابد؛ این افراد استدلال می‌کنند که آمریکا باید از نیرو‌های دولتی افغانستان حمایت کند تا اطمینان حاصل شود که طالبان نمی‌تواند افغانستان را در دست بگیرد و داعش و القاعده نیز نابود شوند.»

امریکن کانزرویتیو در ادامه ضمن نادرست توصیف کردن این استدلال می‌افزاید: «دلیل اینکه جنگ افغانستان تا کنون به طول انجامیده این است که آمریکا به این توصیه عمل کرده و بر اساس آن پیش رفته است.»

این گزارش می افزاید «به جای این کار، سیاست گذاران آمریکا باید بپذیرند که هر جنگی باید پایان یابد.»

امریکن کانزرویتیو در ادامه ضمن اشاره به از دست رفتن هزینه بسیار و کشته شدن افراد نه تنها در جنگ افغانستان بلکه در دیگر جنگ‌هایی که آمریکا حضور داشته، می‌نویسد: «سیاست گذاران آمریکایی باید به جای هدر دادن منابع در مداخلات نظامی غیر سازنده، باید این احتمال را از ابتدا در محاسبات خود بگنجانند.»

این پایگاه با اشاره به تاریخچه مداخلات آمریکا در کشور‌های دیگر می‌نویسد: «از سال ۱۸۹۸ تاکنون آمریکا به طور فزاینده‌ ای در جنگ‌های خارجی مداخله کرده و این مداخله اینگونه توجیه شده که کوتاه مدت و برای پایان دادن به مناقشه در دیگر کشور‌ها است، اما در نهایت مداخله آمریکا به جنگ‌هایی بی پایان تبدیل شده است؛ همانگونه که ما این موضوع را در افغانستان، عراق و سوریه تجربه می‌کنیم.»

امریکن کانزرویتیو در بخش دیگری نوشت که «سیاست گذاران آمریکا باید پیش از مداخله مشابه در آینده، درس‌ هایی را که در افغانستان گرفته اند، مد نظر قرار دهند و این نکته را درک کنند که تمایل برای حضور نظامی بیشتر در سراسر جهان همواره بهترین بازده را برای آمریکا در پی ندارد.»

 

بیشتر بخوانید:

آیا توافق آمریکا با طالبان، صلح را برای افغانستان به ارمغان می آورد؟ توافق صلح میان آمریکا و طالبان امضا شد

 

توافق صلح میان آمریکا و طالبان روز شنبه، ۱۰ اسفند در پایتخت قطر، به امضا رسید. این توافق پس از نزدیک به ۱۷ ماه مذاکره مستقیم آمریکا و طالبان طی مراسمی رسمی با حضور نمایندگانی از چندین کشور در دوحه امضا شد.

بر اساس این توافق در صورتی که طی یک دوره ۷ روزه طالبان اراده و تمایل خود را برای توقف خشونت‌ها نشان دهد توافق امضا خواهد شد و بر اساس آن آمریکا نیرو‌های خود را از افغانستان خارج می‌کند. این دوره ۷ روزه از بامداد یکشنبه گذشته اجرایی شد و با پاین یافتن آن، توافق صلح میان ۲ طرف به امضا رسید.

بر اساس بیانیه مشترکی که پیش از امضای توافق صلح، از سوی دولت آمریکا و دولت افغانستان منتشر شده، در صورت پایبندی طالبان به تعهدات خود، آمریکا و ناتو نظامیان خود را طی ۱۴ ماه از افغانستان خارج خواهند کرد.

توافق میان آمریکا و طالبان تردید بسیاری از کارشناسان را در پی داشته و این موضوع از آنجایی نشات می‌گیرد که طی سال ۲۰۱۹ چندین دور از مذاکرات صلح میان ۲ طرف در شهر «دوحه»، پایتخت قطر، برگزار شد، اما در نهایت این مذاکرات بدون هیچ نتیجه‌ ای پایان یافت.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان طالبان میان آمریکا و طالبان امریکن کانزرویتیو توافق میان توافق صلح صلح میان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد

دولت کانادا با اصلاح قوانین ضد تروریسم خود، در سال جاری میلادی کمک‌های توسعه‌ای به افغانستان را از سرمی‌گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های کانادایی گزارش دادند اتاوا در نظر دارد در سال جاری کمک‌های توسعه‌ای خود را به افغانستان از سر گیرد.

مجلس عوام و سنای کانادا خرداد سال گذشته اصلاحیه‌ای را برای معافیت سازمان‌های امدادی از قوانین ضد تروریسم این کشور علیه طالبان تصویب کردند؛ بدین ترتیب، گروه‌های امدادی هنگام کمک‌رسانی به افغان‌ها به خاطر پرداخت مالیات به طالبان مجرم شناخته نمی‌شوند.

تغییر این حکم قانونی به سازمان‌های امدادرسانی اجازه می‌دهد که با کسب مجوز برای تعامل با طالبان، از مجازات کیفری مصون باشند.

به گزارش «گلوبال نیوز»، اداره امنیت عمومی کانادا در گزارشی دراین‌باره نوشت: تلاش‌ها برای عملیاتی کردن صدور مجوز ادامه دارد.

در این گزارش آمده است: «اتاوا قصد دارد این روند را تا بهار 2024 راه‌اندازی کند و برای دستیابی به ظرفیت کامل عملیاتی تا اواخر سال 2024 تلاش خواهد کرد».

کانادا: برنامه مشخصی برای کمک به افغانستان نداریم تصویب اصلاحیه قانون ضد تروریسم در کانادا برای کمک به افغانستان کانادا درخواست طالبان برای کنترل سفارت افغانستان در اوتاوا را رد کرد

«هارجیت سینگ ساجان» وزیر توسعه بین‌المللی کانادا پیش از این اعلام کرده بود قوانین ضد طالبان این کشور ممکن است با هدف تسهیل کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان دچار تغییراتی شود.

ساجان در گفتگو با «کانادین پرس» تأکید کرده بود با این حال اوتاوا طالبان را از فهرست تروریست‌ها خارج نخواهد کرد.

وی گفته بود: ما در حال بررسی گزینه‌هایی هستیم تا ببینیم چگونه می‌توانیم انعطاف‌پذیری که سایر کشورها برای کمک به افغانستان دارند را به دست آوریم.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • بلینکن وارد سرزمین های اشغالی شد
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • ادعاها درباره اجرای توافق مهم میان ایران و طالبان
  • دعوت از طالبان برای شرکت در کنفرانس وقف
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو