Web Analytics Made Easy - Statcounter

میر حمایت میرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به آموزش مجازی به دلیل شیوع کرونا در کشور اظهار کرد: آموزش از راه دور اقدام خوبیست که از سوی آموزش و پرورش آغاز شده است، گویی جز تکیه بر این روش چاره دیگری وجود نداشت. اگر چه از ظرفیت صدا و سیما مخصوصا شبکه آموزش باید در شرایط عادی نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت تا مردم بتوانند از چنین ظرفیتی در کشور استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در صورتی که از ظرفیت‌های آموزشی صدا و سیما پیش از این مورد استفاده قرار می‌گرفت، خانواده‌ها به جای خرج کردن پول‌های کلان که در موسساتی که اهداف تعلیم و تربیت را تحت‌الشعاع خود قرار داده‌اند، به این نوع آموزش رو می‌آورند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به تبلیغات موسسات کنکور در صدا و سیما گفت: متاسفانه برخی موسسات آموزشی سالیان سال است به جز پول نکته دیگری را مد نظر قرار نداده‌اند، با اینکه اهداف این موسسات بر خلاف اهداف تعلیم و تربیت بود، برای تبلیغات این موسسات در صدا و سیما زمان زیادی در نظر گرفته می‌شد.

وی اضافه کرد: ای کاش در طول سالیان گذشته مردم به استفاده از برنامه‌های ثابت آموزشی از تلویزیون عادت می‌کردند، به عنوان مثال می‌دانستند در کدام روز چه برنامه‌ آموزشی از صدا و سیما پخش می‌شود تا آن را دنبال کنند، در چنین شرایطی می‌توانستیم از امکانات و ظرفیت‌های شبکه آموزش بیشتر بهره ببریم.

میرزاده بیان کرد: اگر چه آموزش‌های از راه دور کمی دیر آغاز شده و به نوعی کرونا منجر به روی آوردن به این نوع آموزش شده است، اما این اقدام بسیار ارزشمند است، آموزش و پرورش گام اول را در این زمینه به خوبی برداشته است.

وی با اشاره به دسترسی دانش‌آموزان نقاط محروم به کلاس‌های آموزش مجازی اظهار کرد: به نظر می‌رسد برخی از روستاها و مناطق محروم امکان دسترسی به شبکه آموزش برایشان فراهم نشده باشد، طبیعتاً دانش‌آموزان این مناطق نمی‌توانند از امکانات آموزشی تلویزیون استفاده کنند. به همین منظور مسئولان باید برای این مشکل راهکاری در نظر بگیرند. باید امکانات لازم فراهم شود تا همه روستاها و مناطق کشور بتوانند از مفاهیم آموزش از راه دور چه از طریق تلویزیون چه از طریق شبکه مجازی بهره‌مند شوند.

نماینده مردم گرمی و مغان در مجلس گفت: باید تمهیداتی برای بازپخش برنامه‌‌های شبکه آموزش در دیگر شبکه‌های تلویزیونی ایجاد شود تا دانش‌آموزانی که نیازمند تکرار مباحث هستند، بتوانند از این امکان استفاده کنند.

وی با بیان اینکه تهران پایتخت ایران است اما تمامی نیروهای توانمند ایران در تهران متمرکز نیست خاطرنشان کرد: در بسیاری از شهرستان‌ها و حتی مناطق محروم معلمان خلاق و خوش فکر فعالیت می‌کنند، باید تمهیداتی در راستای استفاده از تجارب این معلمان نیز در نظر گرفته شود.

میرزاده بیان کرد: برخی از معلمان مناطق محروم با ابتکار و خلاقیت‌ خود مباحث آموزشی را از طریق شبکه‌های مجازی با دانش‌آموزان به اشتراک می‌گذارند، ممکن است تجربیات این معلمان برای آموزش تلویزیونی موثر واقع شود.

وی افزود: متاسفانه آموزش و پرورش طی یک فراخوان از معلمان دارای طرح و ایده دعوت کرده که در این طرح مشارکت داشته باشند، اما در این فراخوان به معلمان تهران و محدوده اطراف اکتفا کرده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه‌های آموزشی نمی‌تواند به‌صورت زنده به دانش‌آموزان یاد داده شود، تعلیم و تربیت امری دشوار است و تمامی مخاطبان برنامه آموزشی کودکان هستند، پس باید در این برنامه‌ها تمامی نکات با دقت ارزیابی شود.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است برنامه‌های آموزش از راه دور به‌صورت زنده پخش نشود، بلکه در ابتدا ضبط و مورد بازبینی قرار گیرد تا اشکالات آن رفع شود. ارائه مفاهیم درسی برای معلمان نیز ممکن است کمی دشوار باشد، حرکات٬ رفتار و پوشش معلمان در این برنامه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. باید این نکته را مد نظر گرفت که معلم، مجری تلویزیون یا هنر پبشه نیست که بتواند جلوی دوربین بدون نقص باشد.

میرزاده در پایان تاکید کرد: باید این نکته را در نظر داشت که برنامه‌های آموزشی تلویزیون برای کل کشور پخش می‌شود. فضا در این نوع آموزش مانند کلاس درس نیست که دانش‌آموزان در صورت ابهام از معلم بخواهند مطلب را باری دیگر توضیح دهد، برخی نکات نیز ممکن است سریع یا به طور نامفهوم منتقل شده و در امر یادگیری دانش‌آموزان اختلال ایجاد کند. به دلایلی که پیش‌تر به آن اشاره شد، بهتر است آموزش مجازی در ابتدا ضبط شده تا پس از بررسی کارشناسان و رفع اشکالات، از تلویزیون پخش شود.

انتهای پیام/

31 / 320 آموزش از راه دور کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میرحمایت میرزاده موسسات کنکوری آموزش مجازی شبکه آموزش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش از راه دور کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس موسسات کنکوری آموزش مجازی شبکه آموزش آموزش از راه دور دانش آموزان آموزش مجازی شبکه آموزش صدا و سیما برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۸۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • ۴۰ نفر از معلمان زنجانی با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند
  • معلمان آغازگر بزرگترین تحولات فرهنگی و تربیتی در جامعه هستند
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • تغییر نام «مثبت آموزش» به «استودیو معلم»/ سیروس همتی مجری شد
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز