Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره این‌که هر روز خبرهای جدیدی از کشفیات در خصوص انبارهای ماسک، دستکش و اقلام بهداشتی مورد نیاز برای پیشگیری از بیماری کرونا به گوش می‌رسد اما هنوز این اقلام در بازار نایاب هستند، چه نهاد و سازمانی باید متولی سامان بخشیدن به بی‌سامانی‌ها باشد، گفت: حلقه آخر مدیریت ناتوانی در بخش‌هایی که در این مدت آن‌طور که وظیفه‌شان بوده عمل نکرده‌اند، قوه قضاییه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در ۹۹ درصد کارها نباید بگذاریم کار به قوه‌قضاییه بکشد؛ امروز تاوان کم کاری مابقی دستگاه‌ها را قوه قضاییه پس می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه محتکران همه در یک رده و درجه قرار نمی‌گیرند، بیان کرد: باید رده‌های مختلفی برای  افرادی که احتکار می‌کنند، در نظر بگیریم.

ابوترابی خاطرنشان کرد: آنهایی که معمولاً به واسطه شغل‌شان احتکار می‌کنند، مانند داروخانه‌ها که همیشه باید در انبارشان موجودی داشته باشند فرق می‌کند و این در صلاحیت تعزیرات حکومتی است که تشخیص دهد احتکار است یا انبارگردانی که اگر احتکار باشد دو تا سه ساله حبس  دارد و اگر نباشد که کار خلافی انجام نداده‌اند‌.

وی افزود: مورد بعدی احتکاری است که فراتر از نیاز است و شامل افرادی می‌شود که شغل‌شان هیچ‌گونه ارتباطی با این اقلام ندارد و مشخص است که قصدشان از این احتکارها چیست. بررسی این موارد با قوه قضاییه است و معمولاً تا ۲۰ سال حبس را شامل می‌شود‌.

نماینده مردم نجف‌آباد ادامه داد: برای چنین افرادی می‌توان عناوین اتهامی همچون اخلال در نظم عمومی کشور و اقدام علیه امنیت ملی در نظر گرفت.

 وی در خصوص گروه دیگری از محتکران که این روزها با امنیت روانی مردم بازی می‌کنند، گفت: گروه سوم کسانی هستند که سازماندهی شده برای ضربه به نظام دست به احتکار ‌زنند، متاسفانه بهائیت در این مورد ورود پیدا کرده و سازماندهی شده دست به احتکار می‌زند که باید گفت اقدام‌شان مشمول مفسد فی‌الارض می‌شود و حکم‌شان اعدام است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز شبکه فارسی زبان من و تو بالاترین سطح فرافکنی را دارد این شبکه وابسته به بهائیت است و جنگ روانی پیچیده‌ای علیه ایران راه می‌اندازد.

وی تاکید کرد: این شبکه جزوه تشکیلات بیت‌العدل اعظم که پایگاهی در اسرائیل غاصب دارد است و از آنجا دستور می‌گیرد لذا ما در یک چرخه پیچیده جنگ روانی هستیم.

وی درباره این‌که چه باید کرد تا مدیریت منسجمی در این روزها در کشور وجود داشته باشد، گفت: امروز ما با یک سوءمدیریت از سوی وزارت بهداشت و درمان رو‌به‌رو هستیم چرا که این وزارتخانه متولی این کار است.

این عضو  کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور مجلس شورای اسلامی یادآور  شد: کارخانجات تولیدی مجوز خود را از معاونت غذا و دارو می‌گیرند و همیشه تحت نظر این نهاد هستند. معتقدم معاونت غذا و دارو باید نیرویی در کارخانه‌ها مستقر کند و این بخش‌‌ها را از تولید تا مصرف مدیریت کند.

وی با اشاره به نامه وزیر بهداشت و درمان به وزیر صمت، عنوان کرد: اعتقاد دارم نامه نوشتن وزیر بهداشت به وزیر صمت اشتباه بود. این کارها معنی نمی‌دهد هر دو وزیر دولت هستند و باید در هیئت وزیران مشکلاتشان را حل کنند و مسائل اینچنینی  را به سطح جامعه نکشانند.

ابوترابی تاکید کرد: امروز معاونت غذا و دارو باید پاسخگو باشد چراکه این واحدهای تولیدی تحت نظارت این معاونت هستند، مجوز می‌گیرند تولید می‌کنند، آزمایش می‌شوند؛ پس به همین دلایل خارج از عرضه قانونی نباید کاری انجام دهند.

 وی ادامه داد: از سوی دیگر باید بگوییم مقصر اصلی تمام این ماجراها رئیس‌جمهور است که نتوانسته  شرایط را به خوبی مدیریت کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اسرائیل کرونا قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سینا قربانی تحلیلگر و کارشناس مسائل رسانه در گفتگو با بخش خبری ساعت ۲۰ صدا و سیمای مازندران، گفت: رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی که ظاهرا به نابینایی مطلق هم دچار شدند، تظاهرات چند صدهزار نفری در آمریکا، لندن و دیگر کشور‌های غربی، علیه نسل کشی رژیم صهیونیستی را نمی‌بینند، اما اعتراض یک نفره در فلان گوشه ایران که در یک پارک برای دقایقی انجام شده را ضریب می‌دهند.

این کارشناس مسائل رسانه، افزود: برای توصیف وضعیت استیصال گردانندگان رسانه‌های ضد ایرانی باید این مثال معروف را گفت که می‌گویند: فلانی از سر لا علاجی به گربه میگه خانباجی.

او افزود: در همین چند روز گذشته میزان اخبار منفی و گمراه‌کننده رسانه‌های فارسی‌زبان خارجی افزایش چند برابری داشته و دلیل این افزایش نیز این است که می‌خواهند اهمیت اعتراضات دانشجویی و رفتار‌های خشن نیرو‌های امنیتی آمریکا را سانسور کنند و اهمیت آن را برای مخاطبین کاهش بدهند.

سینا قربانی، گفت: همین رسانه‌های فارسی زبان خارجی که سال‌ها است مدعی اجرای حقوق بشر و احترام به اعتراضات را تبلیغ می‌کنند و مدام با بمباران اطلاعاتی وضعیت ایران را سیاه و وضعیت غرب را سفید جلوه می‌دهند امروز در شرایطی قرار گرفتند که رفتار‌های خشونت آمیز پلیس با اساتید دانشگاه را به طور کامل سانسور می‌کنند و به طور مصداقی از تاکتیک پنهان سازی واقعیت و انتشار اطلاعات بی اهمیت برای گمراه کردن مخاطبان استفاده می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رسانه‌های خارجی جنبش دانشجویی آمریکا را وارونه سازی می‌کنند
  • مرکز رصد فرهنگی کشور: ۶۵ درصد از مردم در خانه دیوان حافظ دارند
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • یک درگذشت، خبرهایی از حج و پخش ۳ سریال جدید از تلویزیون
  • صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ جنگ روانی حماس، تیتر روزنامه های عبری زبان
  • رونمایی از آهنگ خلیج‌فارس به ۲ زبان فارسی و عربی در اراک
  • شکست سکوت رسانه‌های فارسی زبان در برابر اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران
  • عاشق شعر عالمگیر ایران هستم/ بهترین سوغاتی از نمایشگاه کتاب تهران