Web Analytics Made Easy - Statcounter

تجری گفت: با توجه به نیاز گلستان به فضای پشتیبانی برای درمان، بخشی از هتل های استان اعلام آمادگی کردند که در صورت نیاز و در موارد خاص همکاری کنند.

«احمد تجری» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان با بیان اینکه بر اساس تصمیمات گرفته شده در راستای کنترل و پیشگیری ویروس کرونا، اصل و محور سلامتی مردم است، گفت: تاکید جامعه گردشگری و اداره کل میراث فرهنگی استان نیز سلامتی مردم است و از همین جهت بر اساس شرایط زمانی تصمیماتی در این خصوص گرفته شده و خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان افزود: در وضع فعلی استفاده، تجمع و تمرکز در تفرجگاه های استان تا اطلاع ثانوی ممنوع است و در ایام عید نیز اقامت در مراکز اقامتی ادارات، مدارس، کمپینگ ها و پارک های شهری، تفرجگاه ها و پارک های جنگلی نیز ممنوع خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: این تصمیمات سخت گیرانه به معنای عدم استفاده مردم نیست بلکه برای ارتقا و حفظ سلامت مردم است و انتظار است که مرم در این راستا همراهی و همکاری داشته باشند تا مشکلات برطرف و به شرایط عادی برگردیم.

 

تجری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه استان نیاز به فضای پشتیبانی برای درمان داشت، بخشی از هتل های استان اعلام آمادگی کردند که در صورت نیاز و در موارد خاص به عنوان پشتیبان همکاری کنند و به کمک استان می آیند.

 

وی ادامه داد: طبق دستورالعمل کشوری نظارت به تمامی مراکز تحت پوشش ابلاغ شده و ناظرین استان به صورت مستمر و پیوسته در مسیر کنترل و پیشگیری ویروس کرونا نظارت ها را انجام می دهند.

 

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گلستان گفت: با توجه به اینکه امسال را با سیل آغاز کردیم، جامعه گردشگری استان سال سختی را شروع کردند و به پایان می رساند و متضرر است.

 

وی با بیان اینکه برآورد خسارت های مراکز گردشگری و اقامتی در حال انجام است، افزود: نیاز به همراهی بانک ها برای استمهال تسهیلات بانکی داریم.

 

تجری اظهارداشت: با پیگیری های وزیر میراث فرهنگی بسته های حمایتی به عنوان پشتیبان برای هتلداران و مراکز گردشگری در نظر گرفته می شود.

 

 

پایان پیام/83

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گلستان ویروس کرونا هتلداران مراکز درمانی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۸۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید

معاون وزیر اقتصاد گفت: قانون تامین مالی تولید برای کاهش اتکا بر تسهیلات بانکی، مجموعه‌ای از روش‌ها و ابزار‌های جدید را معرفی می‌کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید علی روحانی با مطرح گردن  سابقه تدوین و ابلاغ قانون تامین مالی تولید و زیرساختها  گفت:    از اوایل مجلس فعلی تعدادی از نمایندگان  به طور خاص در کمیسیون جهش تولید دغدغه رفع موانع تامین مالی، در حوزه‌های مختلف چه در حوزه بازار سرمایه، بحث مشوق‌های مالیاتی ،سرمایه‌گذاری‌های خارجی در بخش‌های مختلف و یا حتی خلا نهاد‌های مالی را داشتند.

وی افزود، این دغدغه‌های پراکنده و موضوعات پراکنده از ابتدا در کمیسیون مطرح می‌شد و با دستگاه‌های متولیش جلساتی برگزار می‌شد. این  روند تدریجا منتهی شد به یک قانونی که مجموعه‌ای از احکام برای رفع موانع انواع مختلف تامین مالی درش گنجانده شده است.

در بازار سرمایه مجموعه‌ای از موانع داشتیم ،  یک سری مالیات‌هایی داشتیم که مخل کارکرد بعضی از نهاد‌های بازار سرمایه بود یا مثلاً خلا یک سری نهاد‌هایی را داشتیم در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی اینکه در واقع آژانس‌ها و یا کارگزاری‌هایی بتوانند بیایند و مثلاً معرفی کنند سرمایه‌گذاری را یا دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند.

معاون اقتصادی وزیر اقتصاد گفت:  در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی و تامین مالی دولت، مشارکت بانک‌ها و صندوق توسعه ملی در توسعه زیرساخت‌های داخل کشور خوب اینها اجزای مختلفی بود که کنار همدیگر گذاشته شد و به واسطه این قانون، مجموعه‌ای از خلا هایی که در حوزه تامین مالی در نظام تامین مالی  داریم را  می‌تواند مرتفع کند.

به گفته روحانی، بانک‌ها که یک نهاد تامین مالی اقتصاد کشور هستند معمولاً وثیقه‌های مشخصی را اصطلاحا می‌پذیرند برای اعطای تسهیلات منتها بسیاری از صاحبان ایده و کارآفرینان اساساً دسترسی به این وثیقه‌های ملکی که مدنظر بانک باشد ندارند ولی ایده‌های خلاقانه دارند می‌توانند کارآفرینی کنند ما نیاز به نهاد‌های واسطی داشتیم که اینها بتوانند اولاً تشخیص بدهند صلاحیت افراد را که آیا این ایده ایده درستی است آیا منتج به سودآوری می‌تواند بشود یا نه، بعد بتواند دارایی‌هایی غیر از آنچه که مد نظر بانک است اینها را وثیقه بتوانند بپذیرند و ضمانت نامه‌هایی صادر کنند که آن ضمانت‌نامه‌ها را بانک بپذیرد در واقع یک نهاد‌های تخصصی که واسط بین فعالین اقتصادی و بانک‌ها بشوند و بتوانند زبان این دوتا را به همدیگر ترجمه بکنند.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی