Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@22:33:22 GMT

شهروندان با پلیس در مبادی ورودی مازندران همکاری کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۸۸۴۵

شهروندان با پلیس در مبادی ورودی مازندران همکاری کنند

سرهنگ علیرضا قدمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پلاک خودرو ، صحبت کردن و ارائه مدارک شناسایی از روش های شناسایی بومی بودن برای ورود به مازندران است.

وی با بیان این که برخی از مسافران خودشان را طلبکار و صاحبخانه در استان مازندران می دانند، گفت : توقع داریم با پلیس همکاری کنند و با چانه زنی تلاش نکنند وارد استان شوند چون این کار بی فایده است و فقط خودشان و ماموران پلیس را خسته می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده پلیس راه مازندران از تمامی هموطنانی که قصد سفر به مازندران را دارند خواست تا برنامه هایشان را لغو کنند و تاکید کرد : افرادی هم وارد مسیر شدند اجازه ورود به مازندران را ندارند و از تمامی هموطنان می خواهم تا اطلاع بعدی و عادی شدن وضعیت بیماری کرونا وارد استان مازندران نشوند تا همه با هم درپیشگیری و مقابله با ویروس کرونا موفق شویم.

قذمی گفت: اگرچه تعداد خودروها به استان مازندران از صبح امروز بسیار کم شده است، اما خیلی از غیر بومی ها به ویژه تهرانی ها اصرار به ورود دارند ، که با ممانعت پلیس مواجه می شوند و برخی از اوقات منجر به بحث با پلیس نیز شده است.

به منظور جلوگیری از شیوع بیماری کرونا ، تمامی محورهای ورودی استان مازندران شامل محور هراز ، کندوان ، فیروزکوه ، گلوگاه ، کیاسر ، رامسر و همچنین آزادراه تهران شمال تا اطلاع بعدی مسدود است.

بستن جاده های مازندران از ساعت  ۱۸ پنجشنبه گذشته  ابتدا با بستن جاده منتهی به استان گیلان در رامسر آغاز شد و سپس به سایر مبادی ورودی رسید.

هراز ، کندوان ، بزرگراه شمال و فیروزکوه در غرب مازندران جاده های منتهی به پایتخت و غرب کشور است ، جاده کیاسر ارتباط میان استان سمنان و مازندران را برقرار می کند و جاده گلوگاه نیز علاوه بر هدایت ترافیک استان های شرقی ، مسیر فرعی ارتباطی میان استان مازندران و سمنان و از آن طریق با خراسان و دیگر مناطق محسوب می شود. 

مازندران بر اساس گزارش رسمی وزارت بهداشت در صدر استان های آلوده به ویروس کرونا قرار دارد به گونه ای که تا عصر روز جمعه ابتلای ۳۰۱ بیمار به کرونا تایید شده ، ۱۵ نفر جان باختند و حدود ۸۰۰ نفر هم مشکوک به بیماری در مراکز درمانی و بیمارستان ها بستری هستند.

بیماری کرونا از اول اسفند با شناسایی ۲ بیمار مشکوک در شهرستان بابل که سفری به قم داشتند رونمایی شد و از آن پس نیز ابتدا مدارس و مهدهای کودک و مراکز توانبخشی و سپس دانشگاههای استان تعطیل شد و از اول هفته نیز ساعات کاری ادارات ۲ ساعت کاهش یافت و برای هفته آینده نیز این روند ادامه خواهد داشت.

اگر چه مازندران هر ساله میزبان دهها میلیون مسافر و گردشگر است و در شرایط عادی به آنها خدمات می دهد ولی در بحران کنونی زیرساخت ها و امکانات بهداشتی موجود حتی به صورت کامل پاسخگوی نیازهای جمعیت استان نیست و سفر هموطنان دیگر علاوه بر سلامتی خودشان ، وضعیت بهداشت و درمان و سلامتی جمعیت استان را هم به خطر می اندازد.

مازندران حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲۲ شهرستان با حدود ۶۰ نقطه شهری و چهار هزار روستا و آبادی سکونت دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا پلیس راهور ناجا مازندران پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پلیس راهور ناجا مازندران ویروس کرونا پلیس راهور ناجا مازندران استان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۸۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح مدیریت تلفیقی (ICM) در سه هزار هکتار شالیزار مازندران به منظور تولید برنج سالم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرید بیگی، امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد گیاه پزشکی استان مازندران در ساری از اجرای روش مدیریت تلفیقی (ICM) در اراضی کشاورزی مازندران خبر داد و اظهار کرد: این روش با اهداف حاصل‌خیزی خاک، مدیریت آفات و بیماری‌ها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علف‌های هرز و استفاده بهینه از نهاده‌های کشاورزی است.

وی افزود: برای تولید محصول سالم برنج به روش مدیریت تلفیقی (ICM)، مصرف بهینه کود، استفاده از تله‌نوری و مبارزه مکانیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای این طرح در سه هزار هکتار اراضی شالیزاری استان به‌منظور تولید برنج سالم خبر داد و گفت: این برنامه سال گذشته در ۱۴۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران اجرا شد.

بیگی با اشاره به اینکه بیماری زنگ زرد از جمله بیماری‌های مهم مزارع گندم است، تصریح کرد: تاکنون با بیماری زنگ زرد در ۱۹ هزار هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با تاکید بر اهمیت مبارزه با آفت شپشک توت روی کیوی یادآور شد: به لزوم مبارزه با این آفت و دریافت گواهی ارتقای سلامت کیوی (کد QR) دستور کار قرار گرفت که وجود این آفت مانع صادرات کیوی به خارج از کشور می‌شود.

این مسئول با بیان اینکه با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی سال گذشته برای فعالیت آفت مگس مدیترانه‌ای و شکار آفت در سال قبل و ادامه این شرایط مطلوب در سال جاری، مبارزه با مگس میوه با اولویت کانون‌کوبی مورد تاکید است، عنوان کرد: سال گذشته مبارزه شیمیایی با مگس میوه در ۵۰ هزار هکتار و مبارزه غیرشیمیایی با این آفت نیز در ۱۰۱ هزار هکتار از باغ‌های استان انجام و ۱۳۷ هزار مگس به‌وسیله تله‌های فرمونی و جلب‌شونده در ایستگاه‌های پیش‌آگاهی استان شکار شد.

کد خبر 749095

دیگر خبرها

  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس
  • رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس در سال گذشته
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال