Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-02@22:52:17 GMT

کوپن سفر بعد از بحران کرونا و تعطیلی بعد از نوروز

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۶۹۵۹۶

کوپن سفر بعد از بحران کرونا و تعطیلی بعد از نوروز

ساعت 24 براساس سخنان معاون گردشگری، طرح کوپن سفر بعد از بحران کرونا برای کارمندان دولت و مردم در حال پیگیری است و نتایج اعلام می شوند.

داستان چیست؟

وزیر بهداشت که سفر در وضع موجود را «خطرناک» توصیف کرد، گفته رفت و آمدها در ورودی و خروجی شهرها کنترل و موارد مشکوک به ویروس کرونا تا 14 روز قرنطینه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به پیش بینی سعید نمکی، این وضعیت در تعطیلات نوروز ادامه دارد. تا الان نیز استانداران مازندران، گیلان، خراسای رضوی، سمنان، یزد، اصفهان و همدان از مردم خواسته اند در تعطیلات پیش رو به این استان ها سفر نکنند. وزیر بهداشت هم قول داد که بعد از تمام شدن بحران کرونا، کوپن تسهیلاتی به مردم داده شود تا سفر بروند. ولی تیموری، معاون گردشگری و رئیس کمیته پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در اماکن گردشگری و ورزشی درباره جزئیات این موضوع گفت: در ششمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با ویروس کرونا گزارشی از وضعیت سفر در کشور و خسارات وارد شده به صنعت گردشگری ارائه شد، پیش بینی این است که فرصت سفر در تعطیلات نوروز که پرسفرترین فصل در کشورمان است، از بین برود. پیشنهادی مطرح شد که بعد از فروکش کردن تب این ویروس در کشور، دولت برای کارکنان و مردم فرصت مرخصی و یا تعطیلات فراهم آورد و تا مردم سفر بروند. با این اقدام هم به فعلان گردشگری که خسارات سنگینی را در بحران کرونا متحمل شده اند، کمک خواهد شد و هم بعد از تحمل این همه استرس، نشاط به جامعه برمی گردد. وی پیرامون کوپن سفر بعد از بحران کرونا افزود: کلیت این پیشنهاد مورد تایید قرار گرفته و وزیر بهداشت نیز با عنوان «کوپن سفر» آن را رسانه ای کرد و قول مساعد داد در دولت نیز پیگیر تصویب آن شود تا بعد از پایان این بحران، فرصتی برای سفرهای از دست رفته مردم فراهم شود. این ایده هنوز پخته نشده، اما تا زمانیکه از این بحران عبور کنیم، طرح کامل را به نتیجه می رسانیم.

هتل هایی که نقاهتگاه کرونا می شوند

معاون گردشگری درباره استفاده از فضای هتل های برای گذراندن دوران نقاهت درمان شدنگان ویروس کرونا با توجه به اظهارات وزیر بهداشت مبنی بر اینکه «بیماران پس از ترخیص از بیمارستان در محلی دیگر غیر از خانه باید نگهداری شوند و یکی از این فضاهای بینابینی هتل و فضاهای گردشگری است که در اختیار بخش خصوصی قرار دارد که بر همین اساس، اقدام به پیش خرید خدمت از بخش گردشگری به عنوان پشتوانه مراکز درمانی می کنیم»، توضیح داد: این ایده با هدف کمک به فعالان گردشگری مطرح شده است. وزارت بهداشت پس از آنکه در جریان مشکلات مالی تاسیسات گردشگری قرار گرفت، اعلام آمادگی کرد با فضاهایی مثل هتل ها قرارداد ببندند تا از امکانات آن ها برای نگهداری شفایافتگان ویروس کرونا پیش از رفتن به خانه، استفاده کنند. این بیماران بعد از ترخیص نباید بلافاصله به خانه برگردند و نیاز به فضاهای بینابینی برای گذراندن دوران نقاهت دارند. تیموری افزود: اجرای این طرح به آمادگی هتل ها بستگی دارد. هیچ اجباری نیست، طرح کاملا داوطلبانه است. قرار شده ما به هتلداران و سایر تاسیاست گردشگری این موضوع را اطلاع رسانی کنیم. وزارت بهداشت نیز اعلام کرده برای این کار هزینه می کند، با هتل ها قرارداد می بندد و تمام اقدامات مراقبتی و بهداشتی، حتی ضدعفونی هتل ها را خودش انجام می دهد. معاون گردشگری به بسته حمایتی دولت در بخش مالیات، وام های بانکی و بیمه های کارفرمایی برای صنعت گردشگری در بحران کرونا، اشاره کرد و افزود: طرح دیگری با عنوان صندوق حمایت از گردشگری مطرح شده تا با مشارکت بخش خصوصی راه اندازی شود و در مواقع بحرانی مشابه حالا، از محل اعتبار آن، تسهیلاتی با نرخ سود پایین به بخش خصوصی تخصیص یابد. او درباره تامین اعتبار و سرمایه این صندوق حمایتی توضیح داد: دفاتر خدمات مسافرتی تضمین نامه هایی را به ارزش 50 میلیون تومان نزد بانک ها قرار می دهند که محل نگهداری آن ها متمرکز نیست. می توان با تشکیل این صندوق، تضمین نامه های حسن انجام کار را تجمیع کرد یا دیگر منابع مالی پراکنده را به سمت صندوق هدایت کرد. تلاش می شود این صندوق با مشارکت و مدیریت بخش خصوصی راه اندازی شود. تیموری گفت: طرح اولیه صندوق حمایت از گردشگری در دفتر برنامه ریزی معاونت گردشگری آماده شد، فقط بیشتر باید روی آن کار شود، چون ایجاد چنین صندوق هایی توسط بخش دولتی سخت و پیچیده است، ضمن این که مایلیم مدیریت این کار با بخش خصوصی باشد و دولت ایجادکننده این صندوق نباشد.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: معاون گردشگری وزیر بهداشت بحران کرونا بخش خصوصی کوپن سفر هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۶۹۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد