Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس جمهور آمریکا در میانه رقابت‌ های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ دست به تغییری دیگر در ترکیب کاخ سفید زد. تاریخ انتشار: 10:29 - 17 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۳۴۸۶ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه، ۱۷ اسفند، و در میانه داغ شدن بازار رقابت‌ های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ این کشور با انتشار توییتی از برکناری «میک مولونی»، رئیس کارکنان کاخ سفید خبر داد؛ وی سومین رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید در دولت ترامپ بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمریکا در هفته‌ ها و ماه‌های اخیر شاهد گرم شدن رقابت‌ های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ است.   در حالی که «سه شنبه بزرگ» در هفته گذشته تا حدی ابهام‌ ها در مورد نامزد‌های اصلی حزب دموکرات را مشخص کرد، «دونالد ترامپ»، بازهم ترکیب کاخ سفید را تغییر داد.
وی در ادامه روند برکناری مقام‌های کابینه و کاخ سفید، برای سومین بار رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید را از سمتش برکنار و یک جمهوریخواه را وارد کاخ سفید کرد.
«مارک مدوز»، نماینده جمهوریخواه ایالت «کارولینای شمالی» مجلس نمایندگان آمریکا، چهارمین رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید است که ترامپ در توییتش، وی را معرفی کرد.
ترامپ همچنین مولونی را به عنوان سفیر ویژه آمریکا در امور ایرلند شمالی منصوب کرد.   «رینس پریباس»، «جان کلی» و «میک مولونی» افرادی هستند که در سه سال گذشته به این سمت برگزیده شدند.
از سوی دیگر نظرسنجی افکار عمومی در آمریکا در مورد انتخابات ریاست جمهوری نشان می‌دهد، مخالفت‌ها با ادامه ریاست جمهوری ترامپ کمابیش ادامه دارد.    بیشتر بخوانید:  انتخابات درون حزبی آمریکا  ترامپ در تعقیب رقبای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری
براساس نظرسنجی موسسه «پابلیک پالیسی پالینگ» در مورد شانس ترامپ در برابر دو رقیب اصلی دموکراتش در ایالت «آریزونا»، وی نتیجه را در این ایالت به «جو بایدن»، معاون رئیس جمهور پیشین آمریکا که موفق شد «سه شنبه بزرگ» را با پیروزی پشت سر بگذارد، واگذار می‌کند و با همین اختلاف «برنی سندرز»، سناتور «ورمونت» را پشت سر می‌گذارد.
براساس این نظرسنجی در ایالت «مِین» نیز بایدن و سندرز، ترامپ را با اختلافی دو رقمی شکست می‌دهند، اما در ایالت «می‌سی‌سی‌پی»، ترامپ با اختلاف از رقبای دموکرات پیشی می‌گیرد.
براساس نظرسنجی دانشگاه «جورجیا»، ترامپ در این ایالت موفق به شکست بایدن و سندرز می‌شود.
در نظرسنجی‌ های درون حزبی نیز، بایدن موفق شد مجددا جایگاه خود را از سندرز پس بگیرد. براساس نظرسنجی «مورنینگ کانسولت»، بایدن با اختلاف ۱۶ درصد از رقبای دموکرات باقی مانده در دور رقابت‌های ریاست جمهوری پیش است. این نتیجه به شکل مشابهی در نظرسنجی‌های «رویترز» و «ایپسوس»، «اکونومیست» و «یوگاو» و «هیل» و «هریکس» نیز تکرار شده است.
در تازه‌ترین نظرسنجی‌ها در مورد شانس نامزد‌های دموکرات، نظرسنجی‌های «کینگ تی وی» و «سروِی یواس ای»، «امرسون» و «گونزالس ریسرچ» که روز گذشته منتشر شدند، از برتری بایدن در دو ایالت «واشنگتن» و «میسوری» و سندرز در ایالت «مریلند» حکایت دارند.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۱۳۹۹) برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری کارکنان کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟

نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد درست است که جوانان آمریکایی از اسرائیل به دلیل حمله به غزه خشمگین هستند، اما تعداد کمی از آن‌ها در انتخابات برای رای دادن به جنگ اسرائیل-غزه توجه خواهند کرد.

به گزارش دنیای اقتصاد، در واقع نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که نگرانی‌های اقتصادی در اولویت جوانان آمریکایی است.

در نظرسنجی جوانان مؤسسه سیاست هاروارد که اندکی قبل از موج تظاهرات و سرکوب دانشگاه در ماه گذشته انجام شد، آمریکایی‌های ۱۸ تا ۲۹ ساله عمدتاً بایدن را به خاطر مدیریت درگیری‌های غزه مورد سرزنش قرار دادند و ۷۶ درصد عملکرد وی را تایید نکردند.

در این میان ۱۸ درصد عملکرد او را تایید کردند. با این حال تنها ۲ درصد از آن‌ها آن را مهمترین نگرانی خود در انتخابات ارزیابی کردند، در حالی که ۲۷ درصد گفتند که بیشتر نگران مسائل اقتصادی هستند.

در نظرسنجی Economist/YouGov که اخیراً در اواخر آوریل انجام شد، ۲۲ درصد از رای دهندگان ۱۸ تا ۲۹ ساله تورم را به عنوان مهم‌ترین موضوع خود ذکر کردند. دو درصد سیاست خارجی را به عنوان دغدغه اصلی خود معرفی کردند.

داده‌ها نشان می‌دهد در عین حال که جوانان آمریکایی از شیوه مدیریت بایدن در بحران غزه راضی نیستند، اما این موضوع، فاکتور مهمی در رای دادن آن‌ها در انتخابات ۲۰۲۴ به حساب نمی‌آید.

دیگر خبرها

  • نظرسنجی‌ها چه در مورد بایدن می‌گویند؟
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت