Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - طاهره گودرزی؛  امین صفری مدیر مجتمع معدنی مهدی آباد یزد  درگفت وگو با اقتصادآنلاین افزود: فاز یک کارخانه با خوراک دومیلیون تن ورودی و 200هزار تن محصول کنسانتره روی،۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته که نصب تجهیزات آن سال آینده انجام می‌شود. همچنین پروژه بزرگ و با اهمیت خط انتقال فاضلاب یزد به طول 100کیلومتر، 29 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفری ادامه داد: قرار است در بخش‌هایی از مهدی‌آباد که هیچ‌گونه عملیات اکتشاف و پی‌جویی انجام نشده (به مساحت دو هزار و 300 هکتار) فعالیت‌های اکتشافی در بخش‌های امیدبخش صورت گیرد که به زودی خبرهای خوبی از این فعالیت‌ها منتشر می‌شود.

مدیر مجتمع معدن مهدی‌آباد یزد تصریح کرد: یک میلیون و پانصدهزارتن ذخیره جدید کالامین با عیار 6 درصد کشف شده که سال آینده استخراج و بهره برداری از آن به صورت جداگانه انجام می‌شود. دربخش شرقی معدن نیز ذخیره احتمالی 26 میلیون تنی شناسایی شده  که نیازمند اکتشافات تکمیلی است.

امین صفری ضمن اشاره به فروش مواد معدنی در مهدی‌آباد، بیان داشت: تا پایان اسفند ماه سال 98، حدود 65 الی 70 هزار تن فروش باریت داریم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر ریالی  و حجمی، افزایش دو برابری داشته که حاکی از عملکرد خوب در این حوزه است،ضمن اینکه به دلیل محدودیت بازار، فروش باریت سخت و صادرات آن به کشورهای عربی مشکل است.

وی عنوان کرد: در حوزه اکسید روی  حدود 140 هزارتن تا پایان اسفند به فروش می‌ رسد که نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش حجمی و ریالی یافته است. بطور کلی فروش مجتمع با وجود موانع موجود در فروش از جمله عیار پایین و ... نسبت به سال گذشته دوبرابر شده است.

مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد گفت: مواد معدنی مهدی آباد به دلیل کم عیاری اکسید روی و باریت، به سختی به فروش می‌رسد. به دلیل عیار پایین در سرب و روی، فقط کارخانجات اطراف از مجتمع خرید می‌کنند. سال آینده کالامین نوعی فلز روی به سبد محصولات اضافه می‌شود.

امین صفری تصریح کرد: باریت بیشتر در گِل حفاری نفت استفاده می‌شود. شرکت‌های مرتبط، ماده معدنی را از مهدی‌آباد خرید و در کارخانه به پودر تبدیل می‌کنند که بعد از تامین مواد مورد نیاز گِل حفاری، در مناقصه‌‎های شرکت نفت حضور می‌یابند تا این محصول معدنی را به فروش برسانند.

این فعال معدنی اذعان داشت: برخی از شرکت‌های دیگر نیز با خرید از ما و تبدیل ماده معدنی به پودر استاندارد، آن را به کشورهای همسایه مانند عراق و ترکمنستان صادر می‌کنند.

وی ادامه داد: موضوعی که مورد غفلت واقع شده صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس است که سال آینده برنامه ویژه برای فعال کردن صادرات به  کشورهای حوزه خلیج فارس مانند عمان در نظر داریم. چرا که این کشورها نفت‌خیز بوده و مصرف باریت‌ بالایی داشته و نه تنها مجتمع مهدی آباد بلکه کل کشور نیز اقدامی برای تامین باریت این کشورها انجام نداده‌ است.

مدیر مجتمع معدن مهدی آباد با اشاره به برنامه معین شده برای سال 99، گفت: مهمترین برنامه راه اندازی فاز یک کارخانه سولفیدی است که 90 درصد پیشرفت فیزیکی خواهد داشت. همچنین خط انتقال آب تا پایان سال آینده 100 درصد کامل می شود.

وی ضمن اینکه حدود 20 میلیون تن باطله برداری در سال آینده داریم، مطرح کرد: در بخش فروش، برای باریت 50 هزار تن، 150هزار تن برای اکسید روی و 50 هزارتن نیز کالامین در برنامه داریم.

امین صفری ضمن اشاره به اینکه مهدی‌آباد یکی از بزرگترین پروژه‌های صنایع معدنی و روی کشور است، گفت: تمام صاحبان صنایع منتظر بهره‌برداری از این مجتمع عظیم هستند که قطعا بدون حمایت حاکمیت، دولت و نهادهای دیگر برای راه‌اندازی آن به مشکل برخواهیم خورد. مهدی‌آباد یک پروژه ملی است که  بزرگترین برنامه روی کشور و یکی از کارخانه‌های بزرگ دنیا است که تا سه سال آینده، فاز اول کلیه فازهای آن راه اندازی می شود و در اینصورت ۴ درصد فلز محتوی روی دنیا در این مجتمع تپلید خواهد شد.

وی در پایان با اشاره به طرح جامع سرب و روی کشور که نهایی شده، اظهار کرد: با کمک صاحبان صنایع و بخش خصوصی این طرح را به انجام رساندیم.کشور یک برنامه 20 ساله مدون دارد که همه باید در این راه کمک کنند تا  این طرح محور قرار گیرد و  بدین ترتیب این صنعت به نتیجه مطلوب برسد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرب و روی محصولات معدنی مدیر مجتمع سال آینده مهدی آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۰۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر

در نشستی با حضور معاونان توسعه مدیریت و عمرانی استاندار کرمان در خصوص مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر کرمان تصمیم‌گیری شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان، مدیران کل آموزش و پرورش، نوسازی و تجهیز مدارس استان و نمایندگان شرکت‌های معدنی در محل دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمان برگزار شد.

به گفته علی بیگ‌زاده این همکاری و مساعدت در راستای مصوبه شورای آموزش و پرورش استان و نظر به تفاهم‌نامه اداره کل آموزش و پرورش با بنگاه‌های معدنی صورت می‌گیرد. 

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان عنوان کرد: با تکمیل زیرساخت‌ها در حوزه آموزش و پرورش، می‌توانیم به آینده توسعه‌یافته خودمان امیدوار باشیم.

بیگ‌زاده بیان کرد: شهر کرمان، پیشانی استان و محل حضور جمع کثیری از زائران و محبان سردار دل‌ها از جمله دانش‌آموزان است و در چند سال گذشته شاهد اردو‌های دانش‌آموزی از اقصی نقاط کشور هستیم. 

وی خاطرنشان کرد: هر اقدام و تخصیص اعتبار در حوزه آموزش و پرورش نوعی سرمایه‌گذاری است و به ارتقای آینده کشور کمک می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • انسداد محور کرج – چالوس
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • بارش بیش از ۲۰۰ میلی متر باران از ابتدای سال آبی