Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه شهید بهشتی گفت: طبق آمار در بازه زمانی۱۰ تا ۱۵ اسفند ماه تعداد دانشجو - کلاس حاضر در کلاس‌های دانشگاه شهید بهشتی ۲۳هزارو ۲۲۹ نفر، بوذه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه شهید بهشتی، ناظمی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه  شهید بهشتی در خصوص برگزاری کلاس‌های درس دانشگاه به صورت مجازی طی روز‌های اخیر گفت: با شیوع ویروس کرونا مقامات مسئول در کشور به منظور جلوگیری از شیوع این ویروس دانشگاه‌ها را تعطیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پس از این اقدام، با توجه به زیرساخت‌های مرکز آموزش مجازی و توانمندی این مرکز، با همفکری با معاون آموزشی دانشگاه، طرحی برای برگزاری کلاس‌های دانشگاه به صورت برخط به هیئت رئیسه دانشگاه ارائه دادم و اعلام کردم که این مرکز از شنبه ۱۰ اسفندماه آمادگی لازم برای برگزاری تمامی کلاس‌های نظری دانشگاه بصورت آنلاین را دارد.

مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه شهید بهشتی افزود: طرح پس از بررسی توسط هیات رئیسه دانشگاه تصویب شد. پس از تصویب هیئت رئیسه، برنامه‌ریزی‌های لازم در روز‌های پایانی هفته انجام شد و براساس محاسبات صورت گرفته مشخص شد ۴ هزارو ۱۶۵ کلاس در طول هفته در دانشگاه توسط ۹۰۰ هیات علمی ارائه می‌شود که با توجه به ۱۹ هزار دانشجو شاغل به تحصیل، ۶۳ هزار ۷۲۳ کلاس-دانشجو خواهیم داشت.
وی ادامه داد: هماهنگی‌ها لازم برای اختصاص پهنای باند موردنیاز و دخیره‌ساز‌ها با مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات انجام شد و سازماندهی و تقسیم وظایف تیم داخلی در مرکز صورت گرفت. دستورالعمل و فیلم‌های آموزشی برای بهره‌برداری از سامانه مدیریت یادگیری «LMS» تهیه و برای اعضای هیئت علمی ارسال شد و در اختیار دانشجویان نیز قرار گرفت و از روز شنبه برگزاری کلاس‌ها به صورت غیرحضوری از طریق سیستم آموزش الکترونیکی آغاز شد.

ناظمی در خصوص زیرساخت‌های مورد نیاز گفت: در این دوره ۸ سرور، نرم افزار‌های آنلاین را پشتیبانی می‌کند که ۲ سرور جایگزین خارج از دانشگاه نیز به عنوان پشتیبان به این طرح اختصاص یافته است. براساس پیش‌بینی‌های انجام شده برای اجرای موفق دوره، بیش از یک گیگابایت پهنای باند در اختیار مرکز قرار گرفت که البته در هفته اول اجرای طرح در پرترافیک‌ترین زمان که ۱۷۸۴ کاربر هم زمان در کلاس‌های مجازی شرکت کردند، ۲۰۰ مگابایت پهنای باند استفاده شد.

مدیر مرکز آموزش‌های مجازی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به عملکرد سه روز نخست اجرای این طرح تصریح کرد: براساس آمار در روز شنبه ۱۳۸ کلاس برگزار شد و ۵۶۹ نفر در کلاس‌ها حضور یافتند، در روز یکشنبه ۲۸۴ کلاس با حضور ۲۳۴۳ نفر تشکیل شد. همچنین در روز دوشنبه ۲۱۷ کلاس با ۳۳۰۰ نفر تشکیل شد که ۱۲۴۰ نفر به صورت همزمان از این کلاس‌ها استفاده کردند. در مجموع در سه روز اول هفته، ۷۲۹ کلاس برگزار شد و ۸۰۴۸ نفر در کلاس‌های مختلف شرکت کردند که ۱۲۴۰ نفر از این تعداد همزمان در کلاس‌ها حضور داشتند. ۵۳۲۱ نفر از طریق تلفن همراه در کلاس حاضر شدند.

وی اظهار کرد: در طی این مدت ۱۳۱۲ ساعت کلاس ارائه شد که تمام کلاس‌ها ضبط و ذخیره شده است و دراختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت. در روز سه‌شنبه بین ساعت ۹ تا ۱۰ رکورد ۱۷۸۴ نفر کاربر همزمان در سیستم ثبت شد.

ناظمی ادامه داد: در مجموع در کل هفته از ۱۰ تا ۱۵ اسفندماه آمار عملکرد تعداد کلاس‌های برگزار شده آنلاین ۱۲۹۱، تعداد دانشجو- کلاس حاضر در کلاس‌ها ۲۳۲۲۹ نفر، حداکثر تعداد همزمان کاربران اعم از استاد و دانشجو ۱۸۷۴، ساعت کلاس‌های ضبط شده ۴۸۸۹ ساعت و دسترسی از طریق موبایل ۱۵۲۳۳ مورد بوده است.

وی در خصوص میزان مشارکت دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها در اجرای کلاس‌های غیرحضوری تصریح کرد: با پایش اطلاعات مشخص شد حوزه دانشی فنی مهندسی بیشترین استقبال را از این طرح داشته است. دانشکده‌های ادبیات و علوم انسانی، مدیریت و حسابداری و علوم تربیتی و روانشناسی در حوزه دانشی علوم انسانی حضور فعال‌تری داشته‌اند و کم‌ترین مشارکت به دانشکده‌های فیزیک، علوم زمین، حقوق و معماری اختصاص دارد که دانشکده معماری و شهرسازی به دلیل دارا بودن تعداد قابل توجهی کلاس کارگاهی از این لیست خارج می‌شود.

مدیر مرکز آموزش‌های مجاز دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: اگرچه تماس‌هایی از سوی برخی استادان دانشکده معماری داشتیم که درخواست کرده بودند به منظور ممانعت از ایجاد وقفه طولانی در فرآیند آموزش و یادگیری دانشجویان، کلاس‌های کارگاهی در سیستم فعال شود تا بخش تئوری این کلاس‌ها از طریق مجازی تدریس شود.

ناظمی به چالش‌های پیش روی مرکز آموزش مجازی اشاره و تاکید کرد: جذب نیروی انسانی مورد نیاز بزرگترین چالش پیش‌روی مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه برای گسترش و توسعه فعالیت‌ها است. در حال حاضر اغلب کارکنان این مرکز به‌صورت شرکتی و پروژه‌ای مشغول به فعالیت هستند که جذب نیروی انسانی متخصص بصورت پایدار و ثابت و تبدیل وضعیت نیروی انسانی موجود عامل مهمی در ارتقاء و پیشبرد برنامه‌های آینده مرکز محسوب می‌شود.

وی درپایان خاطرنشان کرد: حوزه زیرساخت‌ها چالش مهم دیگر این مرکز است؛ برای راه‌انداری سیستم پایدار و مستمر باید سرور‌ها توسعه یابد و تجهیزات ارتقاء یابد، در حال حاضر این مرکز دارای سیستم برق اضطراری مطمئن نیست که این نقیصه به راحتی می‌تواند ارائه خدمات برخط را با بحران روبرو کند. برای چابک‌سازی و توسعه فعالیت‌های مرکز آموزش الکترونیکی باید چارت سازمانی و ساختار مرکز نیز اصلاح شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی آموزش مجازی کرونا ویروس دانشگاه شهید بهشتی مرکز آموزش مجازی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۰۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر شهید بهشتی ـ چابهار

بندر شهید بهشتی به عنوان دومین بندر مهم چابهار در سال ۶۱ با توجه به شرایط خاص حاکم بر خلیج فارس (جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران) و با تاکید دولت بر لزوم داشتن بندر در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس شروع به احداث کرد. این بندر در زمان جنگ تحمیلی به دلیل واقع شدن در کرانه دریای عمان و دوری از مرکز بحران نقش مهمی در صادرات ایفا نموده است. به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3079982 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • BRT کرج، خوب یا بد؟
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • امیر خاموشی از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن‌پور بازدید کرد
  • بازدید فرمانده هوانیروز ارتش از مرکز آموزش هوانیروز شهید وطن پور اصفهان
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از کی شروع می‌شود؟
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها مشخص شد
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۴ روز دیگر