Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@06:03:49 GMT

الکل صنعتی سمی است/ حرارت؛ نابودکننده ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۱۳۷۷

الکل صنعتی سمی است/ حرارت؛ نابودکننده ویروس کرونا

ایسنا/گیلان کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر لزوم پرهیز از استفاده از الکل صنعتی برای تولید ضد عفونی کننده خانگی به واسطه سمی بودن آن، اظهار کرد: برای تولید ضد عفونی کننده دست به الکل ۷۰ درصد و آب نیاز داریم.

مهدی جواهرشناس در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه ویروس کرونا یک ویروس جدید است و اطلاعات درباره آن کم است، اظهار کرد: با توجه به اینکه کرونا حاوی چربی است، قطعا با شست و شو از بین خواهد رفت و به حرارت حساس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ویروس کرونا را آلودگی غیر قابل دیدن دانست و افزود: ویروس یک عامل محیطی است و لذا با کنترل عوامل محیطی از جمله هوا، مواد غذایی، اشیا و... می توانیم ویروس را از بین ببریم و مانع از چرخش آن در محیط شویم.

کارشناس بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه از گندزداها برای اشیا و از مواد ضد عفونی کننده برای دست ها استفاده می کنیم، گفت: مواد ضد عفونی کننده آماده مصرف در بازار وجود دارد و باید براساس دستورالعمل استفاده شود، اما اگر در شرایط اضطراری بودیم و مواد ضد عفونی کننده نداشتیم می توانیم خودمان بسازیم.

جواهرشناس مواد ضد عفونی کننده را بر پایه الکل دانست و یادآور شد: برای ساختن یک ماده ضد عفونی کننده که ویروس کرونا را از بین ببرد باید پیمانه دقیقی داشته باشیم و از یک ظرف خشک استفاده کنیم؛ در غیر این صورت باعث رشد میکروب ها می شود.

وی با تاکید بر اینکه مواد ضد عفونی کننده به صورت همزمان با سایر مواد شوینده استفاده نشود، عنوان کرد: مواد شوینده اثر ضد عفونی کننده را از بین می برد. همچنین مواد ضد عفونی کننده هر ۲۴ ساعت باید تعویض شوند، زیرا بعد از ۲۴ ساعت اثر ندارد.

این کارشناس بهداشت محیط با اشاره به نقش حرارت در از بین رفتن ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: اشیای فلزی مانند قاشق و دسته کلید و... را می توان از آتش رد کرد، زیرا همه میکروب ها در حرارت ۹۰ درجه سانتی گراد از بین می روند و کرونا تا ۵۰ درجه نیز نابود می شود.

جواهرشناس تولید ضد عفونی کننده خانگی را نیازمند الکل و آب دانست و متذکر شد: الکل صنعتی و خالص در بازار ۹۶ درصد است، اما برای تولید ضد عفونی کننده دست به الکل ۷۰ درصد نیاز داریم. توجه به این نکته الزامی است که الکل در کنار آب یک ویروس کش قوی است و ۷۰ درصد الکل به ۳۰ درصد آب نیاز دارد.

وی با تاکید بر لزوم پرهیز از استفاده از الکل صنعتی برای تولید ضد عفونی کننده خانگی به واسطه سمی بودن آن، اظهار کرد: برای اینکه ضد عفونی کننده الکل دار ویروس را از بین ببرد به ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارد لذا بعد از ضد عفونی کردن بلافاصله به سایر اشیا دست نزنید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس برای تولید ضد عفونی مواد ضد عفونی الکل صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی د ستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

کد خبر 6090203 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • متلاشی شدن باند مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان متلاشی شد
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی متلاشی شد
  • کشف حدود ۲۵ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در تایباد
  • کشف حدود 25 کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در مرز دوغارون
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد