Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: در خصوص ساعت کاری کارکنان ادارات و ورود و خروج شهرها ستاد ملی تصمیم گیرنده است، به این دلیل که جزیره ای تصمیم گیری نشود، روز گذشته ستاد ملّی تصمیمات استانی را ملغی اعلام کرد.

عبدالکریم گراوند پس از نشست ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر عنوان کرد: جلسات این ستاد مرتبا برگزار می شود، وضعیت استان بوشهر نیز رصد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیماتی اخذ شده است، بحث در خصوص ساعات ادارای که موردانتظار همکاران اداری بوده و دیگریورود وخروج که خواست مردم است.

وی ادامه داد: این دو موضوع باید به صورت ملی تصمیم گیری شود. ساعت کاری کارکنان ادارات به حالت عادی برگشته است البته امروز مصوبه ای داشتیم و پیشنهادی را به ستاد ملی ارسال می کنیم که ساعت کار ادارات کاهش یابد اما به صورت ملی باشد و جزیره ای تصمیم گیری نشود، بعضا در استان های مختلف ساعات کلاری تفاوت داشت که با توجه به این موضوع روز گذشته دیروز ستاد ملی تصمیمات استانی را ملغی اعلام کرد.

این مسئول در مورد ورود و خروج به استان بوشهر اظهار کرد: این مورد را نیز ستاد ملی ملغی اعلام کرد که استانها نباید تصمیم بگیرند و در خصوص ورود و خروج ها مشکل درست کنند. مجددا نامه ای ارسال می شود که ستاد ملّی تصمیم بگیرد که همه استان های کشور تا عید نوروز همکاری کنند و ورود و خروج ممنوع شود. نمی شود تنها ورود را ممنوع کرد، چون وقتی هم استانی ما به استان دیگر می رود و برمی گردد آلودگی را با خود می آورد.

استاندار بوشهر افزود: تمام مواردی که آلودگی در استان داشتیم (۵ مورد مثبت) هیچکدام از مسیر راه های زمینی نبوده، یا هوایی بوده و یا اینکه کسی ماموریت رفته و برگشته است. مهمان عامل انتقال نبوده بلکه ماموریت عامل انتقال بوده است، پس در ارتباط با بحث ورود و خروج اصولاً یک تصمیم ملی اخذ می شود و ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا باید برای سراسر کشور تصمیم گیری کند که ما نیز پیشنهاد خود را ارسال خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، گراوند با اشاره به سایر اقدامات و تمهیدات گفت: اولا اینکه کنترل ها را به صورت جدی ادامه می دهیم، یکی از موارد مثبت در فرودگاه عسلویه و از طریق همین تب سنجی شناسایی و به سمت بیمارستان خلیج فارس هدایت شد.

این خبر تکمیل خواهد شد...

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ورود و خروج تصمیم گیری ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۱۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • فدراسیون فوتبال بانوان بقیه تیمها راهم محروم کرد!
  • تجلیل از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی
  • تقدیر از تصمیم ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با اسرائیل
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • ورود هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی به صندوق‌های با درآمد ثابت
  • فعالیت سامانه بارشی در بوشهر ادامه دارد
  • سکانس‌هایی از فیلم ورود و خروج ممنوع