Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس با انتقاد از عدم ساماندهی مناسب فضای مجازی گفت: وزارت ارتباطات اگر به طور جدی این فضا را ساماندهی می کرد و برخورد جدی در این حوزه انجام می گرفت، شاید الان شاهد شایعاتی که جو روانی جامعه را بهم ریخته و برای مردم ایجاد استرس و نگرانی کرده است، نبودیم.

حجت الاسلام ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا در پاسخ به این سئوال که با توجه به شیوع شایعات مختلف درباره ویروس کرونا در فضای مجازی و التهاب آفرینی در این حوزه چه نهادی مسئولیت سامان دهی این فضا را بر عهده دارد، گفت: فضای مجازی متاسفانه فضای بسیار مسمومی است که در حال حاضر بحث شایعه سازی درباره بیماری کرونا در این فضا بسیار مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر پیشتر در خصوص تشویش اذهان عمومی و نشر اکاذیب نسبت به افراد حقیقی و حقوقی که در این فضا به وفور اتفاق می افتاد پیشتر برخورد جدی صورت گرفته بود امروز شاهد چنین شایعاتی درباره یک بیماری که مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده نبودیم.

وی افزود: وزارت ارتباطات اگر به طور جدی این فضا را ساماندهی می کرد و برخورد جدی در این حوزه انجام می گرفت، شاید الان شاهد شایعاتی که جو روانی جامعه را بهم ریخته و برای مردم ایجاد استرس و نگرانی کرده است،  نبودیم.   لارگانی با بیان اینکه در شرایطی که مشکل انتشار این بیماری کشور را درگیر کرده است، اینگونه شایعه پراکنی ها مشکلات را دوچندان می کند، گفت: ما امروز نیازمند ایجاد یک جو روانی صحیح و واقعی در جامعه هستیم تا با برخورد جدی و درست با این بیماری مقابله کنیم.   نماینده فلاورجان با بیان اینکه پیشتر در قبال فضای نابه سامان مجازی در کشور کوتاهی شده است، گفت: بحث مدیریت فضای مجازی همواره مطرح بوده است اما هم وزارت ارتباطات و هم شخص رئیس جمهور به نوعی در این حوزه اقدام شایشته ای انجام ندادند و این فضا را بدون نظارت کافی رها کردند. متاسفانه همین موارد سبب شده که حتی برخی به سلامتی مردم هم توجه نکنند و با نشر اکاذیب اهداف خود را علیه سلامتی جسمی و روانی جامعه دنبال کنند.   انتهای پیام/          

منبع: دانا

کلیدواژه: وزارت ارتباطات فضای مجازی برخورد جدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۲۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از مسدودسازی ۴۳۴ تارنمای فعال در حوزه جرائم اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی پلیس امنیت اقتصادی در فضای مجازی گفت:‌ این اقدامات با هدف مبارزه با  قاچاق  وجرائم اقتصادی انجام شده و در جریان طی یک ماه گذشته بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی‌جویی جرائم اقتصادی ، کالای قاچاق و جرائم گمرکی  انجام شده است.

وی با بیان اینکه انجام امور این بخش مربوط به کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی بوده است، گفت: در این مدت با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در حوزه اقتصادی و اقدامات مربوط به امور گمرکی رصد شدند که از این تعداد تخلف ۱۲۸ تارنما در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی محرز و این تارنماها مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال پیرامون پدیده قاچاق گفت: این صفحات اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره‌ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق کرده بودند که از فعالیت این‌ها نیز جلوگیری شد.

به گفته رحیمی در یک ماه اخیر گذشته ۷۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به اخلال در بازار ارز،  قمار و پولشویی، فروش داروهای غیر مجاز کرده بودند، نیز مورد شناسایی قرار گرفته و از فعالیت آنها هم جلوگیری شد. همچنین به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری شش نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آنها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می شود، گفت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای  گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین  فعال در حوزه قاچاق و جرائم اقتصادی نیز دستگیر شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • کرمان/ فوت پسربچه ۵ ساله در سایه اهمال کاری‌ ها