Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکنون با فعال شدن آموزش های مجازی و تلویزیونی از سنگینی هراس و دلواپسی خانواده ها برای فرزندانشان کاسته شده است؛ چرا که در زمانیکه در منزل و فضای بهداشتی به سرمی برند و خانوداه ها از دغدغه و هراس تهدید سلامتی آنها آرامش خیال دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سالی که گذشت با حوادثی مختلفی همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حوادث از سیل تا آب گرفتگی و برف و آلودگی هوا، سبب ساز تعطیل مدارس و گاهی مراکز آموزش عالی کشور شد. این موضوع در مسئله انتشار بیماری کرونا که بسیاری از پزشکان بیان می کنند که نیازمند دور کردن افراد از یکدیگر برای جلوگیری از شیوع آن هستیم بیشتر نمود پیدا کرد و مدارس برای دو الی سه هفته پایانی سال با تعطیلی روبرو شدند. 

تلویزیون و ادامه تحصیل با وجود تعطیلی مدارس   اما به گفته، وزیر آموزش و پرورش اگرچه مدارس تعطیل هستند اما درس و تحصیل تعطیل بردار نیست. از این رو شبکه مجازی به عنوان یک شبکه پویا به عنوان راه حلی برای ادامه تحصیل دانش آموزان و دانشجویان مطرح شد. در حال حاضر آموزش مجازی در کشور اجرا می شود و برخی از دانشگاه ها و مدارس تخصصی مانند زبان با همین روش در حال فعالیت هستند.   در همین راستا، اقدامات قابل توجهی در کشور رخ داده است. شبکه آموزش که در رسانه ملی با پایه آموزش و بالابردن سطح علمی و آموزشی جامعه راه اندازی شده است، در این حوزه فعالیت ویژه ای را آغاز کرد.   به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی مدارس در مناطقی که توسط ستاد ملی مدیریت کرونا گرفته شده است، برای جبران برنامه درسی دانش‌آموزان، درس‌های آنان در شبکه آموزش و با تدریس معلمان با تجربه ارایه شد.   برنامه تلویزیونی آموزش مکملی مطلوب برای مقاطع مختلف تحصیلی است و هر روز زمانبندی آموزشی به سمع و نظر مخاطبان می رسد.   شبکه مجازی آموزش مکمل و ادامه راه آموزش از راه دور 

راه اندازی کانال های آموزشی مجازی نیز توسط معلمان و پیگیری آموزش دروس مختلف نیز مکملی بر آموزش های مجازی سراسری شده است و در حالیکه همگان عزم را برای زمین گیر کردن ویروس کرونا جزم کرده اند اما از وظایفشان غافل نشده اند.   اکنون با فعال شدن آموزش های مجازی از سنگینی هراس و دلواپسی خانواده ها برای فرزندانشان کاسته شده است چرا که در زمانیکه در منزل و فضای بهداشتی به سرمی برند و خانوداه ها از دغدغه و هراس تهدید سلامتی آنها آرامش خیال دارند، آموزش های دانش آموزان نیز به موقع انجام می شود و ارتباطی معقول بین دانش آموزان و معلمان ایجاد شده است.   آموزش مجازی برای مقابله با کرونا   آموزش مجازی تنها برای موارد تحصیلی صورت نمی گیرد. در این شرایط که پیشگیری و عدم شیوع بیماری کرونا بسیار مهم است، بحث آموزش خصوصا از راه مجازی و از طریق شبکه های اجتماعی که بازدید فراوانی دارد، بسیار مهم است.   در شبکه های اجتماعی مختلف پزشکان و خصوصا وزارت بهداشت در حال آموزش همگانی برای جلوگیری از شیوع بیشتر بیماری و ریشه کن کردن آن هستند.    در همین راستا بسیار از خانواده ها با شیوه های مختلف از جمله شستن مداوم دست و صورت و عدم تماس دست ها به صورت و مجاری تنفسی و چشم، باعث جلوگیری از این بیماری شده است.    برخی از مساجد و فعالان مذهبی نیز با استفاده از فضای مجازی اقدام به آموزش مجازی کرده اند.    در این زمینه، مدیر هماهنگی کانون‌های مساجد لرستان بیان می کند: « آموزش‌های مقابله با کرونا ویروس به‌صورت مجازی ویژه فعالان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان ارائه می‌شود.»   فضای مجازی اگرچه با شایعاتی هم همراه شده است اما استفاده صحیح از آن در حوزه آموزش می تواند برای شکل گیری یک جامعه سالم چه از لحاظ جسمی و چه روانی بسیار راهگشا باشد.    انتهای پیام/      

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد