Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان سربندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون سه هزار و ۸۵۰ تن نخ نیز در واحدهای ریسندگی این کارخانجات تولید شده است.

وی اظهار داشت: با توجه به شیوع بیماری کرونا اقدامات لازم برای پیشگیری از این بیماری در کارخانجات انجام شده است.

مدیرکارخانجات نساجی بروجرد بیان کرد: در راستای پیشگیری از شیوع کرونا اثر انگشت برای ثبت ورود و خروج پرسنل حذف و دستگاه تشخیص چهره و کارت زنی جایگزین شده همچنین ضدعفونی کلیه ی سطوح مشترک مانند دستگیرها، نرده ها، سرویس های بهداشتی، توسط دستگاه اسپری پمپی قابل حمل، ضد عفونی کردن سرویس های ایاب و ذهاب پرسنل قبل از هر شیفتی کاری، الزام رانندگان سرویس ها به استفاده از ماسک و دستکش، استفاده از دستگاه تب سنجی پرسنل با استفاده از دستگاه تب سنج قبل از ورود به کارخانه و ممانعت از ورود افراد مشکوک به بیماری به داخل کارخانه و ارجاع موارد دارای علائم به پزشک متخصص ریه و ادامه به کار پرسنل دارای علائم منوط به اخذ  گواهی سلامت از پزشک متخصص ریه و طی دوره ی درمان از اقدامات پیشگیرانه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سربندی اضافه کرد: ضدعفونی کردن کلیه ی سطوح بوفه ها(میز ها و نیمکتها ،یخچال،سماورقبل و بعد از هر وعده و میان وعده، نصب بنرهای آموزشی در  رابطه با پیشگیری از بیماری کرونا در قسمتهای مختلف، آموزش پرسنل خدمات در زمینه ی نحوه ی صحیح ضد عفونی کردن سطوح، آموزش چهره به چهره ی پرسنل در زمینه ی پیشگیری از کرونا، حذف شیر از برنامه ی صبحانه، حذف ظروف مشترک (قندان .نمکپاش) از غذاخوری ها، نظافت و ضد عفونی سرویس های بهداشتی و رختکن چندین مرتبه در روز از دیگر اقدامات پیشگیرانه برای مبارزه با ویروس کرونا در کارخانجات نساجی بروجرد می باشد.

وی ادامه داد: در یک ماهه پایانی سال نیز با رعایت کلیه مسائل بهداشتی تولید در نساجی بروجرد ادامه خواهد داشت.

کارخانجات نساجی بروجرد دارای ۹۵۰ نفر پرسنل است که در سه شیف کاری صبح، عصر و شب فعالیت دارند.

برچسب‌ها پارچه بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت صنعت نساجی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارچه بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت صنعت نساجی لرستان پارچه بروجرد وزارت صنعت معدن و تجارت صنعت نساجی لرستان کارخانجات نساجی بروجرد سرویس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۳۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • تاثیر تغییرات هوایی بر بیماری‌های عفونی / افزایش انگل‌های روده‌ای با مصرف آب غیربهداشتی
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده