Web Analytics Made Easy - Statcounter



نماینده مردم رشت در مجلس گفت: علیرغم دلخوری از شورای نگهبان که بی جهت از مجلس بعد محروممان کرد، برای کسانی که منتخب شدند آرزوی موفقیت دارم.

«غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، در ارتباط با «عملکرد ۴ ساله مجلس دهم» گفت: مطمئنا در مجلس دهم خیلی بهتر از اینها میتو‌انستیم عمل کنیم و این نقد به ما وارد است، اما موضوع مهم نبود پارلمان دیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جای خالی مجلس سنا و وجود تعارض منافع در تصمیم گیری‌ها یکی از خسارت‌های بزرگ است که اگر فکر اساسی برای مجلس سنا و دو پارلمانی نشود و پارلمان بالا دستی و ملی از هم تفکیک نشوند، شرایط به همین روال خواهد بود. با کشور تک مجلسی نمی توان شرایطی بهتر از این داشت.

او ادامه داد: یکی از دلایلی که کشور دچار مشکل است نبود مجلس سنا و تصمیم گیری در مسایل راس کشور است، تقریبا کاری که مجمع تشخیص به آن ورود پیدا کرده است. بهتر بود در عوض اقدامات مجمع تشخیص، مجلس سنا را قانونی می‌کردند. مجلس دهم زحمت خود را کشید اما شاید یک برنامه‌ریزی مدون‌تر، می‌توانست مجلس را به یک نقطه بهتر برساند.

نماینده مردم رشت تحلیل خود از مجلس یازدهم را اینگونه مطرح کرد: به‌رغم دلخوری از شورای نگهبان که بی جهت از مجلس بعد محروممان کرد، برای کسانی که منتخب شدند آرزوی موفقیت دارم. مجلس یازدهم را دارای یک وزن نمی دانم زیرا هستند کسانی که سابقه اجرایی تقنینی و قانون گذاری و حتی سابقه مدیریت یک کلاس درس را هم ندارند اما نماینده مجلس شده اند و البته در کنار این ها هستند، افرادی که سابقه وزارت دارند. یکی از نقص های مجلس یازدهم یک جهت بودن آن است، تقریبا حدود ۹۴ درصد یک طرز فکر دارند و قطعا نمی توانند، مجلس یازدهم را نقد و بررسی کنند. مجلسی که یک دست باشد موفق نیست. در مجلس باید تضارب آرا، افکار و ایده های مختلف حاکم باشد تا نقاط قوت و ضعف یک لایحه مشخص شود. در مجلس یازدهم عده ای خاصی مطیع صد درصدی هستند و عده ای هم لیدر جریان اصلی خواهند بود. مجلس یازدهم کارنامه ضعیف تری از مجلس قبلی دارد.

او در رابطه با اولویت های مجلس یازدهم گفت: یک سری اولویت ها مانند کاهش فقر، مهار بیکاری، مهار تورم، جلوگیری از افزایش حجم نقدینگی، تولید اشتغال در کشور ثابت و مشخص است. نمایندگان مجلس یازدهم ساز و اهنگ مجلس را در ابتدا تغییر دهند. در برخی پارلمان‌های دنیا دو هفته قانون گذاری می کنند و یک هفته نظارت یا برعکس اما بحث نظارت در مجلس ما جای خالی دارد. گاهی انقدر دستور کار زیاد است که اولویت‌ها گم می شوند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: در مورد تولید باید رویایی فکر کرد و از تولیدکننده نباید با قوانین موجود انتظار داشت. کشور هنوز ظرفیت رویایی نگاه کردن به تولید اشتغال و تولید محصول را ندارد و تنگ نظری وجود دارد. مجلس باید خود را از کالبد دایمی بیرون بکشد، کسی که می خواهد رییس مجلس شود باید روش های قبل را کنار بگذارد و یک تغییر اساسی در اداره و برنامه ریزی مجلس ایجاد کند و قبل از نشست بر صندلی ریاست مطالعه داشته باشد، مجالس و پارلمان های دنیا را بنگرد و مبنایش در راستای قانونگذاری بر طبق نیاز کشور باشد و برای نظارت، وقت بگذارد.

جعفرزاده ایمن‌آبادی گفت: کار مجلس فقط قانون گذاری شده است، یکی از بدترین پارلمان‌ها هستیم. در بین پارلمان‌های دنیا، پارلمانی بهتر است که قانون کمتر بنویسد و لایحه زیاد تصویب کند. در ده سال گذشته افتخار ما فقط قانون زیاد نوشتن است در ارزیابی اتحادیه بین‌المجالس جهانی، ما نمره پائینی می‌گیریم زیرا می‌پرسند شما چکاره‌اید که انقدر قانون می‌نویسید شما محل صدور مجوز به دولت‌ها، هستید.

رئیس فراکسیون مستقلین درباره میزان مشارکت مردم در انتخابات گفت: در این دوره انتخابات کمترین میزان مشارکت را رشت، با ۲۳ درصد داشت. کسانی که نماینده شدند، نماینده کل مردم هستند و نمی توانند بگویند ما نماینده ۲۳ درصد هستیم. در زمان انتخابات برخی کاندیداها عبارت های بی‌ربطی را مطرح می‌کردند و بیان می‌کردند هرکس رای ندهد مسلمان نیست یعنی الان ۷۴ درصد تهران مسلمان نیستند؟ این حرف‌ها درست نبود. برخی کاندیداها اگر در جریان سیاسی بازی‌ها نیفتند می‌توان به آنها امیدوار بود. مجلس یازدهم باید تعامل با دولت را زیاد کند زیرا نیاز کشور است. کشور دیگر ظرفیت درگیری و تنش ندارد.

او گفت: کاندیداهای مجلس یازدهم در شعارها خطاب به دولت مطرح می کردند که می کُشند، می زنند و سر می برند و این انتظار را در گروه های خود ایجاد کردند که می‌ایند تا دولت را نقره داغ کند و به فلک ببندند. نمایندگان، مجلس و دولت را باشگاه سیاسی نبینند. امیدوارم آدم‌های عاقل مجلس را جمع کنند. با شعار نمی‌توان کشور را اداره کرد. روحانی برخلاف احمدی‌نژاد، رئیس جمهور حرفه‌ای است. ۲۵ درصد از کاندیداهای مجلس یازدهم می‌توانند مجلس را اداره کنند و از جو گیری ها خارج کنند. هیچ دولتی زیر بار زور کار نمی‌کند. آماده‌ایم به مجلس یازدهم مشاوره دهیم و هیچ وقت با جمهوری اسلامی قهر نمی‌کنیم. اماده کمک به مجلس یازدهم هستیم.

جعفرزاده ایمن‌آبادی در پایان گفت: توصیه می‌کنم کاندیداها از فضای انتخاباتی خارج شوند از روز اول چادر و کتبه کمر افکنند که چگونه می‌توانند، کشور را اداره کنند.

برنا

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد

به گزارش «تابناک»، زینب قیصری در گفت وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در دور اول انتخابات، در شیوه انتخاب افراد یک بلوغ سیاسی را دیدیم که اتفاق فرخنده‌ای بود و نشان داد که مردم با تحقیق بیشتری دنبال انتخاب نمایندگانی هستند که کیفیت بالاتری داشته باشند. انتخابات به دلیل تکثر داوطلبان به دور دوم رفت و این منافاتی ندارد با این حرکت که مردم با گزینش بهتر، نمایندگان خود را در دور دوم انتخاب کنند.

وی افزود: ان شاءالله مردم در دورم دوم هم حضور پرشور داشته و با همان دقتی که در دور اول داشتند، در دور دوم هم نمایندگان خود را انتخاب کنند. البته این بار انتخاب راحت‌تر هست زیرا تعداد داوطلبان کمتر از دور اول است. هرچه نماینده آرای بالاتری داشته باشد، پشتوانه بهتری برای پیگیری مطالبات مردم دارد بنابراین حضور مردم در انتخابات و رای بالا به داوطلبان اهمیت زیادی دارد.

قیصری همچنین خاطرنشان کرد: بیشتر داوطلبان انتخاب شده در مرحله اول انتخابات مجلس شورای اسلامی، تفکر اصولگرایی دارند اما ۴۵ نفر باقیمانده هم نقش مهمی در انتخاب رویکردهای مجلس دارند و این انتخاب را باید بر عهده مردم گذاشت.

وی با اشاره به نقش نمایندگان خانم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: حضور بانوان در دور دوم خیلی موثر است. متاسفانه در دور اول هیچ خانمی موفق نشد به مجلس راه یابد که برای شهری مثل تهران حضور نمایندگان خانم مهم است؛ زیرا آنها می‌توانند نظام مسائل زنان را دنبال کرده و حل کنند. البته شاید نماینده آقای شایسته هم بتواند مشکلات بانوان را بهتر عمل کند و اصل بر شایسته‌سالاری است. خانم‌ها وقتی وارد مجلس می‌شوند به کمیسیون تخصصی خود می‌روند و عضو فراکسیون زنان هم می‌شوند و این یک قانون نانوشته است. به هر حال در فراکسیون زنان نمایندگان خانم خیلی می‌توانند تاثیرگذار باشند.

دیگر خبرها

  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مالیات بر سوداگری برای کند کردن تیغ سوداگران است/گام بلند مجلس برای هزینه دار کردن فعالیت های سوداگرانه و دلالی
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد را شامل می‌شود
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند