Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی کرمی کارشناس مذهبی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه قرآن و عترت  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص چرایی ولادت امام علی (ع) در خانه کعبه، اظهار کرد: یکی از سنت‌های حضرت حق در نظام تشریع این است که هنگام و‌قوع یک حادثه معنوی عظیم برای تعیین سرنوشت مردم و ردّ و قبول آن، سلسله حوادثی را رقم می‌زند تا اذهان و افکار عمومی برای پذیرش حادثه اصلی آمادگی لازم را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: ولادت امام علی (ع) در خانه خدا به این دلیل است که مردم بدانند صاحب این خانه آن حضرت است و بستر پذیرش ولایت و امامت ایشان مهیا شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین کرمی تصریح کرد: ولایت و سرپرستی جهان آفرینش مختص ذات پاک پروردگار عالمیان است و به هرکس که اراده کند، آن را می‌دهد. این خواست خداوند است که امام علی (ع) صاحب خانه خدا ولایت الهی را در دست بگیرد و همه آدم‌ها موظفند بدون هیچ بهانه و عذری، ولایت امام علی (ع) که همان ولایت خداوند است را بپذیرند. پذیرش ولایت امام علی (ع) پذیرش ولایت خداوند و ردّ آن ردّ ولایت خداست.

این کارشناس مذهبی افزود: ولادت امام علی (ع) در خانه خدا نشانه‌ای برای ولایت ایشان است. همانطور که قبل از ولادت انبیا اتفاقاتی برای نبوت آن‌ها رخ داد؛ مثلاً خشک شدن دریاچه ساوه، فرو ریختن کنگره‌های ایوان کسری و خاموش شدن آتشکده فارس از اتفاقات قبل از ولادت پیامبر اسلام (ص) است.

او عنوان کرد: با وجود اینکه هدف از ولادت امام علی (ع) در خانه کعبه این بود که منحصر و خاص بودن را برای جوامع بشری اثبات و جایگاه ولایتمداری آن حضرت را تبیین کند، اما دشمنان و مخالفان امام علی (ع) باعث شدند تا حق و باطل در اذهان و افکار عمومی برای مردم قابل تشخیص نباشد. از طرفی مردم نیز برای تشخیص حق از باطل تلاش نکردند و با فاصله گرفتن از اصل ولایت الهی سعادت و خوشبختی وجود مبارک امام علی (ع) را از دست دادند و ولایت و جانشینی به حق امام را رد کردند و نپذیرفتند و در حقیقت خود راه درست و خوشبختی را از دست دادند.

این کارشناس مذهبی افزود: کعبه بعد از ولادت امام علی (ع) به عنوان یک نماد و سمبل الهی و مذهبی و نقطه متمرکز ولایت جایگاه خاصی را از آن خود کرد. همه ارزش کعبه در این است که انسان‌ها در مدار و محور ولایت ائمه اطهار (ع) حرکت می‌کنند که همان ولایت الله و سلطنت حضرت حق است. بنابراین همه اعتبار و منزلت کعبه از ولایت امام علی (ع) و انبیا و ولایت اهل بیت (ع) است‌.

حجت‌الاسلام و المسلمین کرمی در پایان گفت: همه انسان‌ها می‌توانند از لحظه به لحظه عمر بابرکت امام علی (ع) الگو برداری کنند و زندگی خود را با توجه به اندازه و توان خود با الگو برداری از امام علی (ع) تنظیم کند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مناسبت های مذهبی ماه رجب ولایت امام علی ولادت امام علی پذیرش ولایت خانه خدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • تاریخ شهادت امام جعفر صادق(ع) ۱۴۰۳ + زندگینامه و احادیث
  • روایتی از هنرآفرینی هنرمندان نصف‌جهان در قطب عاشقی عالم، «کعبه»
  • حال و هوای مسجد کوفه- محراب شهادت مولا امیرالمومنین(ع)
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • خراسان جنوبی به لحاظ افزایش ولادت چهارمین استان کشور است
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • بانوان طلبه سنگربانان عرصه تربیت هستند
  • تصاویری از بازسازی حرم امیرالمومنین علی (ع) + فیلم
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت