Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، مهر به نقل از ایندیپندنت نوشت: کارشناسان هشدار داده‌اند بیش از یک میلیارد دستگاه با سیستم عامل اندروید در معرض خطر هک قرار دارند. این دستگاه‌ها دارای نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل اندروید هستند.

بسیاری از این دستگاه‌ها که هم‌اکنون نیز فعال و مورد استفاده کاربران هستند، دیگر با آپدیت‌های امنیتی پشتیبانی نمی‌شوند و وصله‌های امنیتی برای برطرف کردن باگ‌ها و مشکلات دیگر را دریافت نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بدان معناست که امکان دارد هکرها با انتشار وسیع باگ‌هایی به راحتی به دستگاه‌های کاربران نفوذ کنند. گزارش گروهی حمایت از مشتری «?Which» نشان می‌دهد حدود ۴۰ درصد از کاربران اندروید از نسخه‌های قدیمی‌تر این نرم‌افزار استفاده می‌کنند. این نسخه‌های قدیمی‌تر اندروید وصله‌های امنیتی گوگل را دریافت نمی‌کنند.

اندروید محبوب‌ترین سیستم عامل جهانی است و «?Which» با اشاره به این نکته معتقد است احتمالا میلیون‌ها کاربر موبایل در خطر سرقت اطلاعات و حملات سایبری قرار دارند.

طبق آمار ۲۰۱۹ گوگل، هم‌اکنون بیش از ۲.۵ میلیارد دستگاه فعال اندروید در سراسر جهان وجود دارد، اما برای نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل موبایل (به طور کلی نسخه‌هایی که بیش از ۲ سال از عمرشان می‌گذرد) آپدیت‌های امنیتی ارائه نمی‌شود.

در این شرایط، شرکت‌هایی مانند گوگل کاربران را تشویق می‌کنند به جای آپدیت، نسخه‌های جدیدتر سیستم عامل را بخرند تا بتوانند دستگاه‌هایشان را از حمله‌های سایبری حفظ کنند.

طبق تحقیق «?Which»، موبایل‌های قدیمی‌تر تولیدکنندگانی از جمله موتورولا، سامسونگ، سونی و ال‌جی دارای شکاف‌های امنیتی است.

همچنین در این گزارش ذکر شده است کاربرانی که از موبایل‌های اندروید عرضه‌شده در ۲۰۱۲ میلادی یا قبل از آن استفاده می‌کنند باید نگران افشا شدن اطلاعاتشان باشند. علاوه بر آن، گزارش «?Which» کاربران را تشویق کرده است تا اندروید قدیمی‌تر از نسخه «ناگت ۷» را آپدیت کنند.

کد خبر 490132 برچسب‌ها سیستم عامل - اندروید اینترنت - هکر

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سیستم عامل اندروید اینترنت هکر سیستم عامل دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد

 یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد.

به گزارش تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • مرگ سارق موبایل قاپ با شلیک پلیس
  • بزرگترین باند قاچاق موبایل در یزد متلاشی شد
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد