Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش شرکت صنعتی دریایی صدرای بوشهر وابسته به قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سکوی۱۳C آخرین سکوی فاز۱۳ در میدان گازی پارس‌جنوبی در خلیج فارس نصب شد.

قدس آنلاین؛ همزمان با ۱۳ رجب سالروز میلاد باسعادت حضرت امام علی(ع) آخرین سازه دریایی از سکوهای ۱۰گانه پارس جنوبی مربوط به فاز ۱۳ با تلاش متخصصان داخلی ساخته، تجهیز، حمل و نصب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارمین سکو از سکوهای فاز۱۳ دهمین سازه از سکوهای پارس جنوبی که با تلاش جهادگران عرصه صنعت و سازندگی در شرکت صدرای بوشهر از زیرمجموعه‌های قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) ساخته شده بود پس از تجهیز و حمل با موفقیت در جایگاه خود نصب شد.

به‌گفته مدیرعامل شرکت صدرا این سکو که از سکوهای ۱۰گانه پارس جنوبی است به‌سفارش شرکت ملی نفت ایران ساخته شده است.

محسن صمدی از افزایش میزان برداشت گاز از میدان گازی پارس جنوبی خبر داد و اظهار داشت: با نصب سکوی ۱۳C پارس جنوبی و پس از انجام مراحل راه‌اندازی و بهره‌برداری میزان برداشت گاز از حوزه مشترک گازی پارس جنوبی روزانه ۱۴ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.

وی تصریح کرد: ساخت و طراحی و مهندسی این سکو ۱۰۰ درصد ایرانی و ۶۰ درصد از تجهیزات آن نیز توسط شرکت‌ها و تولید کنندگان داخلی تولید و تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت صدرا  افزود: با نصب و راه‌اندازی این سکو و با در مدار قرار گرفتن آن علاوه بر ایجاد اشتغال به منویات رهبر معظم انقلاب پیرامون رونق تولید عمل شده است و گاز شیرین کشور تأمین و خوراک صنایع پایین‌دستی نیز فراهم می‌شود.

صمدی ضمن بیان این مطلب که شرکت صدرا قابلیت طراحی، مهندسی، ساخت و نصب و راه‌اندازی سکو و سازه‌های دریایی را دارد اضافه کرد: با واگذاری پروژه‌های جدید به این شرکت علاوه بر اشتغال نیروهای بومی و متخصص زمینه خودکفایی در صنایع وابسته به نفت فراهم خواهد شد.

وی وزن این سکوی ۱۳C پارس جنوبی را ۲۳۰۰ تن دانست و گفت: این سازه دریایی آخرین سکو از سکوهای ۱۰گانه پارس جنوبی است که در شرکت صدرا بوشهر ساخته، تجهیز، حمل و نصب شد.

انتهای پیام/۱۹۰/ش+

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فاز 13 پارس جنوبی پارس جنوبی برداشت گاز از میادین مشترک برداشت گاز پارس جنوبی شرکت صدرا نصب شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۵۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • ۳۰ میلیون مترمکعب آب در سازه‌های آبخیزداری اصفهان استحصال شد
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت