Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-04@13:48:59 GMT

برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۶۰۳۱

برای جبران ضررهای اقتصادی کرونا چه کنیم؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، شیوع ویروس کرونا نه تنها سلامت و روان مردم را در کشور ما و سایر مناطق درگیر کرده، بلکه با کاهش مراجعات حضوری در اماکن عمومی که مهم‌ترین راه پیشگیری از گسترش آن است، در ماه پایانی سال که عمدتا روزهای پررونقی برای کسب وکارهای خرد و کارگران فصلی است با کسادی بازار مواجه شده‌اند و فعالان تجاری و اصناف نیز در گروه‌های مختلف و کارگران‌شان دچار آسیب‌های جدی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه برای جلوگیری از آسیب‌های اقتصادی بیشتر این ویروس و حمایت از فعالان اقتصادی متضرر شده از آن، وحید شقاقی به عنوان یک کارشناس اقتصادی گفت: اولین اقدام در این زمینه این است که یک اولویت‌بندی برای صنوف، کسب و کارهای خرد و متوسط انجام گیرد تا مشخص شود بیشترین ضرر و زیان به کدام شرکت‌ها و صنوف وارد شده است. دومین اقدام، برآورد خسارات احتمالی این ویروس برای صنوف مختلف و کسب و کارهای خرد و متوسط است تا میزان ضرر و زیان وارد شده به آن‌ها مشخص شود.

وی ادامه داد: اجرایی شدن گام اول و دوم برای پیشگیری از تاثیرات گسترش این ویروس بر اقتصاد کشور، نیازمند شناخت وضعیت موجود و اولویت‌بندی، بررسی خسارات وارده است تا برآوردی از آن در ماه بعدی مشخص شود. گام سوم در این زمینه این است که بانک مرکزی یک خط اعتباری را منتشر کند و آن را به ترتیب میزان خسارت به سمت صنوفی که ضرر و زیان دیده‌اند هدایت کند.

در ادامه، این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه میزان این خط اعتباری به میزان خساراتی که به کل اقتصاد کشور وارد شده است بستگی دارد، اظهار کرد: سازمان‌های مالیاتی و سازمان‌هایی که عوارض دریافت می‌کنند برای ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت صنوف و بنگاه‌های طولانی تولیدی یا نرخ‌های مالیاتی را کاهش بدهند یا یک تنفس چند ماه به آن‌ها بدهد.

با کسبه مدارا کنید تا خودشان را پیدا کنند

وی افزود: همچنین، بانک مرکزی و نظام بانکی باید اقساط شرکت‌ها، بنگاه‌ها و کسب و کارها را به میزان آسیب دیدگی آن‌ها در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت پرداخت کند یا به آن‌ها در این دوره تنفس بدهد. علاوه براین، اگر این افراد چک برگشتی یا مطالبات معوق دارند با آنها مدارا شود تا با یک وقفه زمانی آن‌ها خودشان را پیدا کنند، زیرا در این شرایط، گردش مالی فعالان اقتصادی به شدت کاهش پیدا کرده است.

شقاقی بیان کرد: برای برخی از صنوف که وضعیت اقتصادی آن‌ها بسیار خطرناک است و با بیکاری و تعطیلی مواجه شده‌اند، به خصوص برای طبقه کارگری با اولویت و میزان تعطیلی تا دو یا سه ماه بیمه بیکاری به آن‌ها تعلق بگیرد.

این اقتصاددان در پایان سخنانش با تاکید بر اینکه تمام این اقدامات نیازمند یک بانک اطلاعاتی درست است، خاطر نشان کرد: باید یک بانک اطلاعاتی باشد که طبق آن بدانیم چه شرکت‌ها و کسب و کارهایی چه میزان متضرر شده‌اند، چه تعداد نیروی کار داشتند، چه بخشی از نیروی کار آن‌ها غیرفعال یا بیکار شده‌اند تا برای آن‌ها بیمه اضطرار جاری شود یا حداقل یک حقوقی برایشان در نظر گرفته شود تا در تامین معاش خود با مشکلات مواجه نشوند.
 
انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اقتصاددان کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم

استاندار لرستان بر لزوم ارائه کار جهادی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، عصر امروز، در دیدار با گروه‌ها و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در مجتمع توانبخشی ایثار گفت: ایثارگران و جانبازان شاهدان قابل رؤیت هستند و ما برای دیدن شهدای والامقام باید بصیرت داشته باشیم و باید از شهدا درس بگیریم.

او از ایثارگران به‌عنوان میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران یاد‌ و بیان کرد: با مهربانی مردم به‌ویژه جامعه ایثارگر مشقت کاری برای ما آسان می‌شود.

رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ما با وجود هجمه‌های مختلف دشمنان ایستاده‌ایم و ما با وجود همه این مشکلات توانسته‌ایم رو به جلو حرکت کنیم.

شفقت گفت: ما تمام تلاش خو را را به‌کار خواهیم گرفت که مشکلات را برطرف کنیم و مسئولان باید جهادی کار کنند تا کم‌کاری‌ها جبران شود.

او  با اشاره به نقش ایثارگران در جامعه تصریح کرد: به پشتیبانی جامعه ایثارگر افتخار می‌کنم.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • محرم زیر باران زانو نزد (عکس)