Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@04:55:36 GMT

سگ چینی کرونا گرفت

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۶۳۰۷

سگ چینی کرونا گرفت

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، یک سگ خانگی در هنگ کنگ با سطح آلودگی کمتر از ویروس کرونای جدیدی که احتمالاً از صاحب خود گرفته است شناسایی شد.

کارشناسان اعلام کردند که این تنها مورد ابتلای حیوانات خانگی است و در حال حاضر هیچ مدرکی مبنی بر اینکه حیوانات خانگی می توانند از این ویروس بیمار شوند یا آن را به افراد وحیوانات دیگر منتقل کنند، وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ماریا ون کرکوو» مشاور فنی سازمان بهداشت جهانی در 5 مارس گفت: «آب بینی و دهان سگی که صاحب وی به بیماری کووید-19 مبتلا بود مورد آزمایش قرار گرفت؛ اگرچه حیوان هیچ نشانه ای از بیماری را نشان نمی داد محققان نتیجه آزمایش ویروس کرونا را در این حیوان مثبت اعلام کردند.»

این سگ هنوز هیچ نشانه ای از بیماری مربوط به COVID-19 نشان نداده است. سگ خانگی دیگری نیز که احتمال این ویروس برای آن میرفت قرنطینه شد اما نتایج آزمایش در مورد این حیوان منفی بود.

مقامات چینی می گویند هیچ مدرک وجود ندارد که نشان دهد سگها می توانند ویروس جدید را به سگها یا افراد دیگر منتقل کنند.

از آنجا که آزمایشات سگ نوع ضعیف را نشان داد این حیوان می تواند یک « dead-end host» باشد، به این معنی که ویروس به اندازه کافی در سگ تکرار نمی شود تا بتواند به شخص دیگری انتقال یابد. محققان اکنون در حال تجزیه و تحلیل نقشه ژنتیکی ویروس سگ هستند تا اطلاعات بیشتری در مورد آن به دست آورند.

« مایکل رایان» مدیر اجرایی برنامه اضطراری سلامت WHO اعلام کرد که باید کاملاً واضح مشخص کرد که حیوانات می توانند چه نقشی در انتقال بازی کنند. اما مبتلا شدن حیوانات به این ویروس یافته غیرمعمول یا بی سابقه نیست زیرا این مسئله به طور منظم در مورد بیماریهای نوظهور اتفاق می افتد.

ویروس های دیگر وجود دارد که حیوانات خانگی را آلوده می کنند. در سگ ها، یک نوع ویروس می تواند باعث بیماری روده شود. در حالی که واکسن برای عروق روده سگ در دسترس است، انجمن بیمارستان حیوانات آمریکا به طور کلی آن را توصیه نمی کند زیرا این عفونت به طور معمول باعث ایجاد علائم خفیف در توله سگهای جوان شده و به خودی خود خوب می شود.

محققان در سال 2003 در «nature» گزارش دادند که گربه ها می توانند به کرونا ویروس عامل SARS یا سندرم حاد تنفسی آلوده شده و آن را به گربه های دیگر در همان قفس منتقل کنند اما هیچ مدرکی در دست نیست که حیوانات خانگی نقشی در شیوع سارس داشته باشند.

با این حال، مراکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده توصیه می کند که صاحبان حیوانات اهلی بیمار، تماس با آن ها را محدود کنند. افرادی که بیمار هستند و باید با حیوانات در تعامل باشند باید قبل و بعد از مراقبت از حیوانات خانگی ماسک صورت بزنند و دست خود را بشویند.

انتهای پیام/

178 / 336 ابتلای حیوانات به کرونا سگ ویروس کرونا حیوان خانگی واکسن کرونا مراقبت از کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سگ ویروس کرونا حیوان خانگی واکسن کرونا مراقبت از کرونا حیوانات خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • معرفی 10 مورد از نژاد های خرگوش خانگی در دنیا (+عکس)
  • حمله خرس به دامدار ایلامی پس از ورود به قلمرو حیوان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود