Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر از توزیع دو بار در روز الکل و ژل ضدعفونی‌کننده در میان تمام داروخانه‌های سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا از خرمشهر، مهدی خواجه نوری امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: در حال حاضر دو شرکت الکل‌سازی خرمشهر در حال تامین الکل خرمشهر، آبادان و شادگان هستند و روزانه به تمام داروخانه‌ها ژل و الکل طبق سهمیه‌بندی تحویل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او به روند توزیع این اقلام در داروخانه‌ها اشاره کرد و گفت: با هدف فراهم بودن الکل و ژل در تمام داروخانه، با نظارت واحد غذا و دارو شبکه بهداشت خرمشهر از صبح تا نیمه‌شب نیروهای شرکت‌های تولیدکننده طبق سهمیه در دو نوبت به توزیع الکل و ژل ضدعفونی‌کننده می‌پردازند.

مدیر شبکه بهداشت خرمشهر افزود: همچنین تمام ادارات، سازمان‌ها، اصناف و مطب‌ها با مجوز معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان در حال دریافت ژل و الکل از هر دو کارخانه هستند.

خواجه نوری به کمبودهای الکل و ژل ضدعفونی‌کننده در روزهای گذشته نیز اشاره و اضافه کرد: با شروع بحران به خاطر میزان فروش کم داروخانه‌ها، موجودی داروخانه‌ها صفر شد که با کمک از این دو شرکت الکل سازی هم اکنون مشکل رفع شده است.

او از افزایش ظرفیت تولید شرکت‌های الکل سازی خبر داد و گفت: با توجه به بالا بودن مصرف، در حال حاضر از حداکثر توان هر دو شرکت الکل سازی خرمشهر استفاده می‌شود و خط تولید ماده ضدعفونی‌کننده این شرکت‌ها نیز از شب گذشته در خرمشهر راه اندازی شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر در ادامه با بیان اینکه کمبود دستکش و ماسک در سراسر کشور به عنوان یک مشکل همگانی مطرح است، از توزیع این اقلام بهداشتی در آینده نزدیک در مراکز بهداشتی و داروخانه‌های خرمشهر خبر داد.

خواجه نوری همچنین بر نظارت مستمر بر قیمت کالاهای پر تقاضا در این روزها تاکید کرد و گفت: شهروندان دقت داشته باشند الکل و ژل ضدعفونی‌کننده را طبق نرخ مصوب تهیه کنند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان خرمشهر در پایان خواستار شد در این شرایط بحرانی و برای حفظ آرامش جامعه تا گذر از این برهه زمانی، به جای انتقادات و هیاهوهای مخرب، پیشنهادهای سازنده‌ای ارایه شود.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خرمشهر کرونا ویروس الکل سازی قیمت ها الکل و ژل ضدعفونی کننده مدیر شبکه بهداشت داروخانه ها الکل سازی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند

ایسنا/قم معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان اینکه داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی، مجاز به فروش شیرخشک نیستند، اظهار کرد: برای مبارزه با قاچاق، تهیه شیرخشک‌های روزانه با شماره ملی و تاریخ تولد امکان پذیر است و به تعداد ۱۰ عدد در ماه بیمه‌ای حساب می‌شود. همچنین برای تهیه شیرخشک رژیمی علاوه بر کد ملی و تاریخ تولد حتما به نسخه پزشک نیاز است.

دکتر هدی ابوالحسنی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امروزه در دنیا طب تلفیقی مطرح است، اظهار کرد: به عقیده ما تنها افرادی که در حوزه طب سنتی صلاحیت تجویز نسخه برای بیماران را دارند، پزشکان متخصص طب ایرانی هستند.

وی با بیان اینکه داروها و مکمل‌های گیاهی حتما باید با تجویز پزشکان متخصص مصرف شود، عنوان کرد: عطاری‌ها اجازه فروش داروهای گیاهی را ندارند و تنها مجاز به فروش فرآورده‌های فله گیاهی به صورت پودر نشده هستند. همچنین به هیچ عنوان مجوز طبابت و تجویز نسخه و دارو را ندارند.

ابوالحسنی بیان کرد: مردم ما باید به این نکته توجه کنند که مرجع درست برای تهیه دارو و مکمل‌های گیاهی منحصر به داروخانه‌ها است، لذا باشگاه‌های ورزشی، عطاری‌ها و سایت اینترنتی مجوز ندارند و مرجع مناسبی برای خرید مکمل‌ها نیستند.

وی با اشاره به اینکه هیچگونه نظارتی بر داروهای گیاهی بدون برچسب اصالت وجود ندارد، تصریح کرد: تنها داروهای گیاهی دارای برچسب اصالت و قابل شناسایی در سامانه تیتک غذا و دارو مورد تأیید هستند.

مکمل‌های دارویی با نظر پزشک مصرف شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد عوارض مصرف خودسرانه مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌ها، اضافه کرد: مصرف بالای مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌ها می‌تواند منجر به ایجاد مسمومیت در بدن شود.

ابوالحسنی با تاکید بر اینکه ویتامین‌ها به دو صورت محلول در آب و محلول در چربی هستند، ادامه داد: ویتامین‌های محلول در آب مانند ویتامین C و B حتی اگر بیشتر مصرف شوند پس از جذب میزان مورد نیاز بدن از طریق ادرار دفع می‌شوند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: این در حالی است که مصرف زیاد ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین A و E در ارگان‌های مختلف بدن به ویژه کبد رسوب می‌کنند و منجر بروز مسومیت‌های جدی می‌شوند.

وی با بیان اینکه عملکرد پزشکان در تجویز دارو در نسخه‌های الکترونیکی قابل رصد است، یادآور شد: برخی از پزشکان تعداد 10 قلم دارو را در یک نسخه تجویز می‌کنند، در حالی که استاندارد جهانی تجویز اقلام دارویی، حداکثر دو قلم دارو است، لذا عملکرد پزشکان تحت نظارت است و در صورت ادامه دار شدن این فرآیند ممکن است توسط نظام پزشکی به مراجع قضایی معرفی و یا از ادامه فعالیت محروم شوند.

داروخانه‌های اینترنتی فقط مجاز به فروش محصولات آرایشی و بهداشتی هستند

ابوالحسنی تعداد بالای تجویز فرآورده‌های تزریقی در برخی نسخ را مورد توجه قرارداد و گفت: بعضا افزایش تجویز فرآورده‌ها تزریقی مانند سرم به دلیل تقاضای بالای بیماران است لذا در این راستا در حوزه پایش و نظارت غذا و دارو این پزشکان را رصد می‌کنیم. در همین زمینه سال گذشته پزشکانی که عملکرد مطلوبی در حوزه تجویز دارو داشتند مورد تقدیر قرار گرفتند.

وی با اشاره به اهمیت حضور مسئول فنی در داروخانه‌ها اظهار کرد: در صورت تقاضای شهروندان برای تهیه مولتی‌ویتامین‌ها و مکمل‌های دارویی، مسئول فنی داروخانه‌ها حتما باید از علت مصرف این مکمل توسط فرد آگاهی پیدا کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، تاکید کرد:  نظارت و بازرسی بر عملکرد داروخانه‌ها به صورت مستمر در حال انجام است و در کنار آن گزارشات مردمی در خصوص تخلفات را به طور جدی پیگیری می‌کنیم.

ابوالحسنی با بیان اینکه داروخانه‌های دارای مجوز فروش اینترنتی فقط می‌توانند مکمل‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی را به فروش برسانند، یادآور شد: شهروندان باید آگاه شوند مرجع مورد تأیید وزارت بهداشت برای تهیه داروها و شیر خشک داروخانه‌ها هستند و مکمل‌ها و محصولات آرایشی و بهداشتی دارای برچسب اصالت را از طریق فضای مجازی، تنها از داروخانه‌هایی که مجوز فروش اینترنتی دارند، تهیه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • مرکز متخلف خدمات زیبایی در خرمشهر مهروموم شد
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • مهر و موم مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر