Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرایران، با تصمیم آیت الله سیستانی مرجع عالی شیعه، نمازجمعه در شهر نجف نیز برگزار نمی شود.

خبرگزاری فرانسه نوشت: به گفته مقامات شیعه، مرجعیت عالی دینی در عراق برای اولین بار از زمان سقوط صدام در سال 2003 تاکنون، دیروز جمعه، نمازجمعه را برگزار نکرد. این اقدام به دلیل نگرانی از گسترش ویروس کرونا انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجعیت عالی دینی در عراق اشاره به آیت الله سیستانی است.

 

شرح عکس: بررسی حرارت بدن مسافران در فرودگاه نجف برای شناسایی بیماران کرونا 

همچنین به دلیل ترس از شیوع بیماری کرونا در عراق، مقامات دینی در شهر کربلا هم اعلام کردند حرم امام حسین (ع) نیز بسته می شود. معمولا نمازجمعه در این مکان برگزار می شد.

تاکنون در عراق، کرونا منجر به مرگ 4 نفر و ابتلای 38 تن دیگر شده است.

با این حال همچنان صحن منتهی به حرم های امام حسین (ع) و حضرت عباس  (ع) در کربلا، در برابر زائران باز است.

خبرنگاران خبرگزاری فرانسه گفته اند که دیروز جمعه تعداد زیادی از زائران وارد صحن حرم امام حسین در کربلا شدند.

قبل از این مقامات استان کربلا، از دیروز جمعه، ورود افراد غیرساکن کربلا به استان را ممنوع اعلام کرده بودند.

چهارمین مرگ کرونا عصر دیروز جمعه و در استان کربلا روی داد. این قربانی، یک زن دارای بیماری قبلی بود.

یک مقام مسوول در حرم امام حسین (ع) در کربلا به خبرگزاری فرانسه گفت: "نمازجمعه متوقف شد. این برای اولین بار بعد از سال 2003 است".

این موضوع از سوی منابع نزدیک به آیت الله سیستانی هم تایید شد.

خبرگزاری فرانسه ادامه داد که نماینده آیت الله سیستانی بخشی از خطبه نمازجمعه دو هفته قبل در نجف را به وضعیت بهداشتی در عراق اختصاص داد. عراق 40 میلیونی با نقص خدمات پزشکی، دارو و بیمارستان روبه رو است.

در نجف، حرم امام علی (ع) که بسته شده بود به دلیل فشارهای شدید از سوی هواداران مقتدی صدر (روحانی شیعه) برای زائران باز شد.

هزاران نفر از هواداران مقتدی صدر با تجمع در مسجد کوفه، دیروز، نمازجمعه را برگزار کردند. مقتدی صدر در این نماز، حاضر نبود و تنها نماینده اش را برای امامت نماز فرستاده بود.

در شهر سامرا در شمال بغداد، مقامات دینی، زیارت را در حرم عسکریین لغو کردند.

مقامات عراقی نگران هستند از طریق حرم ها و مکان های زیارتی این بیماری واگیردار منتقل شود.

همچنین برای جلوگیری از شیوع کرونا، همه مدارس و دانشگاه ها در عراق به صورت موقت تعطیل شدند. ساعت کار ادارات دولتی هم به نصف کاهش یافت و فروشگاه ها و مغازه ها نیز تنها سه ساعت در روز حق دارند باز باشند و فعالیت کنند.
 

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: آیت الله سیستانی خبرگزاری فرانسه دیروز جمعه مقتدی صدر امام حسین حرم امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۸۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • دستور ساواک برای بازرسی از عروس امام
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • زیارت اماکن مقدس عراق در هوای بارانی + فیلم
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت