Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس این گزارش، وزارت کشور هند با امروز انتشار گزارش اولیه در باره فاجعه کشتار مسلمانان این کشور در دهلی‌نو، اعلام کرد که پلیس پایتخت یکی از مقصران اصلی این حادثه است که نتوانسته به موقع و به اندازه کافی شرایط را کنترل کرده و مانع از وارد آمدن آسیب های جدی به اموال مسلمانان شود.

این گزارش همچنین اعلام کرد که از آنجایی که رئیس پلیس دهلی‌نو به تازگی عوض شده بود، بی تجربگی و عدم آشنایی او به شراط موجب شد به راحتی نتواند بر امور مسلط شده و بتواند فرماندهی مطلوبی را برای کنترل اوضاع نابسمان امنیتی در پایتخت اراه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش در واقع رئیس پلیس جدید پایتخت را مقصر اصلی توصیف کرده و نوشت که این فرمانده جدید با کم کاری خود در انجام وظیفه اصلی به خوبی نتوانسته است پیش بینی قبلی سازمان های اطلاعاتی این کشور را برای احتمال بروز خشونت های هندوهای متعصب علیه مسلمانان را تجزیه و تحلیل کرده و برای پیشگیری از وقوع آنها اقدام شایسته و به موقع صورت دهد.

وزارت کشور هند معتقد است چنانچه پلیس برای کنترل حمله هندوهای متصب به مسلمانان به موقع عمل می کرد و اجازه نمی داد هندوها اموال مسلمانان را به آتش کشیده و آنها را بکشند، جامعه مسلمانان این کشور شاهد بروز چنین حادثه وحشتناکی علیه خود نبودند.

چون تحقیقات وزارت کشور نشان می‌دهد که هندوهای متعصب وقتی دیدند شرایط برای آنها فراهم است از شهرهای مختلف خود را به دهلی‌نو رسانده‌ و علیه مسلمانان وارد عمل شدند.

گفتنی است در حمله هندوهای متعصب به مسلمانان هند که از 23 فوریه (4 اسفند) آغاز شد حداقل 50 مسلمان کشته شدند و دست‌کم 740 ساختمان متعلق به آنها در آتش سوخت.

این در حالی بود که دولت هند در پایان خشونت‌ها فقط به فراخواندن طرفین به صلح اکتفا کرد.

این حمله وحشیانه بیش از 400 مسلمان را نیز به‌شدت زخمی کرد و انتشار تصاویری از مسلمانان زنده‌دفن‌شده باعث خشم فراوان مسلمانان در سراسر جهان شد.

برچسب‌ها پلیس امنیت هند جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلیس امنیت هند جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه هند هند هند هند پلیس امنیت هند جامعه مسلمانان خشونت مسلحانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۸۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله! + فیلم
  • کاریکاتور/ خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان معترض؛ وقتی آزادی بیان می‌میرد
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطین
  • لرستان یکی از استان‌های امن در کشور به شمار می‌آید
  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد