Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:07:01 GMT

واکنش سازمان پسماند اهواز به خبر ایرنا

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۸۴۷۸

واکنش سازمان پسماند اهواز به خبر ایرنا

سازمان مدیریت پسماند شهرداری اهواز در توضیحاتی که به ایرنا اهواز ارسال کرد آورده است: بر اساس توافق سازمان نظام پزشکی و دستگاه قضایی و در راستای حفظ بهداشت و سلامت عمومی، سازمان پسماند شهرداری اهواز وظیفه جمعآوری، حمل و دفن بهداشتی و مهندسی پسماندهای عفونی، بیمارستانی و پزشکی را پس از بی‌خطرسازی توسط تولید کننده بر عهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه آمده است: هم اکنون همه بیمارستان‌های فعال در سطح شهر اهواز و ۶۵۰ مطب و مرکز پزشکی طرف قرارداد با این سازمان هستند که روزانه و هفتگی نسبت به جمع آوری پسماندهای این مراکز با چهار دستگاه ماشین مخصوص و استاندارد حمل پسماندهای عفونی اقدام می‌شود. امید است با تاکید دستگاه‌های نظارتی همه مطب‌ها و مراکز درمانی فعال در شهر اهواز نسبت به عقد قرارداد جمع آوری و حمل پسماندهای خود اقدام کنند.

در بخش دیگری آمده است: در تاریخ ۱۶ اسفند پس از دریافت گزارشی نسبت به تخلیه غیرقانونی زباله‌های عفونی در جوار پل سوم، نسبت به جمع آوری و پاکسازی محل اقدام شد. بنابر شواهد و مستندات و اذعان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، این پسماندها مربوط به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز بوده که امید است مراتب از طریق قانون پیگیری شود.

در این مطلب افزوده شده است: به شهروندان اهوازی این اطمینان داده می‌شود که در این ایام حساس، این سازمان نظارت دقیق خود را بر جمع آوری و دفن بهداشتی پسماندهای عفونی در سطح شهر اهواز اعمال خواهد کرد. بنابراین از نهادهای نظارتی، درماانی، محیط زیستی و قضایی متقاضی است با متخلفان در این زمینه برخورد قاطع قانونی انجام شود.

بر اساس این گزارش، اشرفی مدیرکل حفاظت محیط زیست جمعه شب از تخلیه زباله‌های عفونی بیمارستان امام خمینی(ره)اهواز در ساحل رودخانه کارون خبر داد و گفت: این تخلف از طریق مراجع قضایی پیگیری می‌شود.

به گفته وی، حجم این زباله‌ها در حدود یک خودروی باری ۶ تنی، شامل انواع زباله‌های عفونی و گان‌های بیمارستانی است که طبق مستندات به دست آمده مربوط به بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز است اما هنوز مشخص نیست پیمانکار شهرداری اهواز و یا دانشگاه علوم پزشکی اهواز این زباله‌ها را در ساحل رودخانه تخلیه کرده و باید این مساله مورد بررسی قرار گیرد.

پسماندهای بهداشتی درمانی شامل همه پسماندهای تولید شده به وسیله مراکز و موسساتی از قبیل بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی درمانی، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و تحقیقاتی و سایر مراکز مشابه است. پسماندهای بیمارستانی به دلیل بالا بودن دستکم یکی از خواص خطرناک به مراقبت ویژه (مدیریت خاص) نیاز دارند. این پسماندها باید در محل تولید، بی‌خطرسازی شده و سپس همراه با زباله‌های شهری جمع آوری شوند.

بیمارستان امام خمینی(ره) اهواز در ساحل شرقی رودخانه در مرکز این شهر قرار دارد. پیش از این شایعاتی از بستری بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان منتشر شده بود که دانشگاه علوم پزشکی اهواز آن را تکذیب کرد.

پیش از این نگرانی از رعایت اصول و ضوابط زیست محیطی در تخلیه فاضلاب بیمارستان رازی و نحوه دفع زباله‌های آن مطرح شده بود که اداره کل حفاظت محیط زیست اعلام کرد بر اساس گزارش این بیمارستان مشکلی از این بابت وجود ندارد. بیمارستان رازی اهواز محل قرنطینه بیماران مبتلا به کرونا در خوزستان که آن نیز در ساحل غربی رودخانه کارون قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست ویروس کرونا مدیریت پسماند اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان رودخانه کارون شهرداری اهواز اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست ویروس کرونا مدیریت پسماند رودخانه کارون شهرداری اهواز اهواز سازمان حفاظت محیط زیست ویروس کرونا مدیریت پسماند رودخانه کارون شهرداری اهواز اهواز بیمارستان امام خمینی ره حفاظت محیط زیست شهرداری اهواز جمع آوری زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حبیبه هراتی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز، اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یکهزار تن زباله از سطح شهر تبریز جمع‌آوری می‌شود .

وی افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت آزمونه در ۲ منطقه زعفرانیه و رشدیه، جمع اوری پسماند خانگی به صورت شبانه از ساعت ۲۱ آغاز شده است و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

هراتی با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته افزود: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه اعلام کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • به کارگیری اتباع مجاز منع قانونی ندارد
  • موضوع شیرابه در مجموعه آرادکوه واقعیت ندارد/ حقوق پاکبانان افزایش یافته است
  • توضیح مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره قیمت خرید زباله در «نوماند»
  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند