Web Analytics Made Easy - Statcounter

آهنی با اشاره به کمبود ماسک در خراسان جنوبی، گفت: مواد ضدعفونی کننده توزیع شده در داروخانه ها پاسخگوی نیاز مردم استان نیست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، «غلامرضا آهنی» با اشاره به کمبود اقلام بهداشتی نظیر ماسک و مواد ضد عفونی کننده در داروخانه‌های استان گفت: حداقل کاری که توانسته‌ایم انجام دهیم این است که از ظرفیت یکی از کارخانه‌های استان درخصوص تهیه مواد ضد عفونی استفاده کنیم تا الکل مورد نیاز را برای استان تامین کنند و مواد ضد عفونی کننده دست نیز در این کارخانه تولید و عرضه می‌شود اما حجم آن پاسخگوی نیاز مردم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اعلام اینکه به طور میانگین روزانه ۳ هزار اسپری ضد عفونی دست بین داروخانه‌های استان توزیع شده و در هر داروخانه بین ۴۰ تا ۱۰۰ عدد این محصولات تحویل داده می‌شود گفت: هفته گذشته حدود ۳ تا ۴ هزار ژل ضد عفونی نیز از طریق شرکت‌های پخش ژل توزیع شده و تاکنون حدود ۲۳ هزار اسپری ضد عفونی و حدود ۴ هزار ژل ضد عفونی دست توزیع کرده‌ایم اما نیاز استان بیش از این است.

 

آهنی با بیان اینکه همچنان پیگیر سهمیه ماسک استان هستیم و تاکنون هیچ ماسکی در داروخانه‌ها توزیع نشده است افزود: در صورت تهیه ماسک قرار بر این است از طریق شرکت‌های پخش ماسک‌ها توزیع شود که اولویت با کسانی است که در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا مانند بیمارستان‌ها، اورژانس‌ها و مراکز بهداشتی درمانی و واقعا دچار مشکل هستند بنابراین اگر ماسکی هم موجود باشد ابتدا اولویت با این مراکز  است و سپس اگر به اندازه کافی این اقلام تهیه و تأمین شود می‌توانیم در خدمت مردم استان باشیم.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اعلام آمادگی شرکت‌های دانش بنیان درخصوص تهیه ماسک اظهار کرد: تمامی کسانی که آمادگی تهیه و توزیع ماسک را دارند می‌توانند به معاونت غذا و دارو دانشگاه مراجعه کنند و ما می‌توانیم مجوز لازم در این خصوص را صادر کنیم اما واقعیت این است که تا الان نمونه‌های بسیاری زیادی به عنوان نمونه به این معاونت ارجاع داده شده اما هیچ کدام از این نمونه‌ها کیفیت لازم برای پارچه تهیه ماسک را نداشته است.

 

وی بیان کرد: اگر کسی می‌تواند این کار را انجام دهد با کمال میل در هر ساعت شبانه روز آمادگی پاسخگویی را داریم.

 

آهنی درباره کشف اقلام احتکار شده توسط محتکرین ادامه داد: جا دارد از تمامی سربازان گمنام امام زمان (عج) و کسانی که با تلاش شبانه‌روزی توانسته‌اند از احتکار اقلام بهداشتی جلوگیری کنند به سهم خود و از طرف دانشگاه تقدیر و تشکر کنم.

 

وی بیان کرد: بخشی از این اقلام کشف شده به قدری نیست که بتواند قابلیت عرضه داشته باشد و برخی از این کالاها تاریخ مصرف آنها به پایان رسیده است، برخی دیگر از این اقلام دستکش بوده که در حال حاضر در انبار موجود است و می‌توان آن را برای مراکز درمانی ارسال کرد.

 

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پایان گفت: همچنین تعداد ماسک n۹۵ بین این اقلام کشف شده موجود بوده که در واقع بین مراکز بهداشتی در حال توزیع است و با توجه به اینکه هر حکمی که از سوی قضات مراجع قضایی صادر شود آن دستور را اجرا خواهیم کرد اما حجم کشفیات که در استان صورت گرفته بسیار اندک است و به عنوان نمونه تاکنون یک هزار عدد ماسک کشف شده که این تعداد بسیار ناچیز در مقابل نیاز استان است و اگر چنانچه اقلام کشف شده بتواند نیاز استان را تاحدودی برطرف کند علاوه بر مراکز بهداشتی درمانی می‌توان آن را میان مردم استان توزیع کرد.

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: مواد ضدعفونی کننده پیشگیری از ویروس کرونا کمبود ماسک دانشگاه علوم پزشکی بیرجند غذا و دارو دانشگاه عفونی کننده داروخانه ها ضد عفونی مواد ضد کشف شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین‌نژاد عصر شنبه در آئین افتتاح افتتاح و کلنگ‌زنی طرح‌های بهداشتی، درمانی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی که در محل بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: افتتاح طرح‌های حوزه سلامت، نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها و رشد شاخص‌های توسعه استان دارد.

وی با اشاره به آغاز کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی بیمارستان مادر و کودک، افزود: هدف‌گذاری اجرای این پروژه و سایر پروژه‌های مورد نیاز در بخش‌های مختلف خراسان شمالی، رفع نیازهای درمانی و تکمیل مراکز و تجهیزات درمانی استان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه اسکلت‌بندی بیمارستان شهرستان راز و جرگلان که در زمره مصوبات سفر رئیس‌جمهور قرار گرفته نیز به اتمام رسیده، اظهار امیدواری کرد: با همدلی و هماهنگی مدیران، ساخت این بیمارستان نیز در سال جاری به پایان برسد.

حسین‌نژاد تاکید کرد: یک حرکت جهادی برای رفع کمبودها نیاز است تا محرومیت‌های موجود در خراسان شمالی رفع شود.

وی با بیان اینکه تمام طرح‌های در حال انجام بر اساس نیازسنجی و بر حسب نیاز خراسان شمالی پیگیری و با هدف ارائه خدمات بهتر به شهروندان به ظرفیت درمانی استان افزوده شد، گفت: امیدواریم با همدلی و هم‌افزایی و پیگیری مدیران و حمایت نمایندگان در دولت سیزدهم شاهد اجرا و به نتیجه رسیدن طرح‌های بزرگ‌تر در حوزه‌های مختلف استان و شاهد ارتقای جایگاه خراسان شمالی در شاخص‌های توسعه باشیم.

استاندار خراسان شمالی خاطر نشان کرد: در بخش سلامت با پیگیری‌های خوبی که انجام شده، در حال حاضر ۱۰۰ هزار مترمربع پروژه در حال افتتاح و ۲۰۰ هزار مترمربع پروژه نیز در استان هدف‌گذاری و در حال اجرا است.

کد خبر 6090450

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • شرایط کشاورزان دیم کار مطلوب است
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • تامین و توزیع اقلام ضروری امدادی در سراسر استان سمنان
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است