Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-08@03:48:17 GMT

روشی برای ارسال مستقیم زردچوبه به خون!

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۷۹۷۳۱

روشی برای ارسال مستقیم زردچوبه به خون!

"کورکومین" (curcumin) یا "دی فرولوئیل متان" جزء فعال ادویه زردچوبه و دارای خواص ضد التهابی است. کورکومین موجود در زردچوبه ماده مؤثری است که پلاک‌های مغزی را از بین می‌برد. کورکومین در صورتی که بتواند وارد سلول‌های سرطانی شود می‌تواند باعث راه اندازی مسیر‌های مرگ برنامه‌ریزی شده سلولی یا Apoptosis شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کورکومین همچنین یک آنتی اکسیدان قوی است که خواص فراوانی دارد. از جمله اینکه گفته می‌شود به درمان مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری‌های قلبی، سرطان و آلزایمر کمک می‌کند.

با این حال هنگامی که زردچوبه به شکل پودری رایج خود مصرف می‌شود، فقط مقدار محدودی از کورکومین موجود در آن توسط بدن جذب می‌شود؛ بنابراین محققان دانشگاه "ساوث استرالیا" با همکاری محققان دانشگاه "ای اند ام تگزاس و دانشگاه "مک مستر" کانادا اقدام به ایجاد یک روش جایگزین برای جذب حداکثری کورکومین در بدن کردند.

آن‌ها فرآیند جدیدی را برای تولید نانوذرات حاوی کورکومین ایجاد کردند که آزمایشات آزمایشگاهی نشان می‌دهد میزان "زیست‌فراهمی" (bioavailability) خوراکی کورکومین را به میزان ۱۱۷ درصد افزایش داده است و ترکیب را مستقیماً وارد سلول‌های انسانی می‌کند.

فراهمی زیستی یا زیست‌فراهمی، درصدی از دارو یا سم است که در گردش خون وارد می‌گردد. به بیان دیگر عددی متعارف برابر با درصد یا بخشی از یک دوز دارو می‌باشد که به صورت فعال به گردش خون سیستمیک می‌رسد.

آزمایشات بعدی روی حیوانات نشان داد که مصرف این نانوذرات در جلوگیری و حتی معکوس شدن زوال شناختی مؤثر است. گفته می‌شود که کورکومین با سرکوب استرس و التهاب اکسیداتیو و کمک به از بین بردن پلاک‌های آمیلوئید مرتبط با آلزایمر در مغز، این کار را انجام می‌دهد.

اکنون در آخرین مرحله از مطالعه، نانوذرات کورکومین به عنوان ابزاری برای جلوگیری از شیوع تبخال تناسلی مورد آزمایش قرار می‌گیرند.

این مطالعه در مجله بین المللی Molecular Sciences منتشر شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر علم و دانش زردچوبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۷۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.
فرایند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.



بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان می‌توانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.


در ۴۲ دسته ۱۲۰ اثر برتر در حوزه علمی، ادبی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تیتر و لید خبر، گزارش، یادداشت، سرمقاله و مقاله و نشریات برتر در رسته‌های مختلف به سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم از امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.

دانشجویان می‌توانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید
  • ارسال ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال بیش از ۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه»
  • ارسال ۱۱۰ ایده به رویداد ملی «طراحی، بسته‌بندی صنایع خلّاق، محصولات خانگی و صنایع‌دستی»
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • روشی برای جلوگیری از آلزایمر + فیلم
  • تمام خواص و مضرات ادویه کاری + طرز تهیه و ارزش غذایی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • پایش مواد غذایی دریایی با جوهر هوشمند ایرانی