Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@20:18:22 GMT

اخبار کرونا را در حضور کودکان دنبال نکنید

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۰۹۰۲

صراط:

مجتبی طیبی با اشاره به احتمال اثرات مخرب روحی و روانی اخبار مربوط به بیماری کرونا در افراد و لزوم توجه به بهداشت روان اظهار کرد: در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، واحد بهداشت و روان معاونت بهداشتی استان بسته‌هایی را تهیه و در اختیار کارشناسان سلامت روان مراکز جامع سلامت و بهداشتی و درمانی قرار داده تا طبق آن رفتار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس وی با بیان اینکه این کارشناسان با مراجعه افراد به مراکز بهداشتی و درمانی آموزش‌های لازم را در خصوص بهداشت روان ارائه می‌دهند گفت: همکاری صدا و سیما با وزارت بهداشت در این زمینه موثر بوده و برنامه‌های خوبی در خصوص سلامت روان جامعه پخش می‌شود.

مدیر سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه آگاهی کامل از بیماری می‌تواند آرامش زیادی به انسان بدهد افزود: وقتی موضوعی مجهول باشد و با آن آشنایی نداشته باشیم اضطراب و نگرانی ما قطعا افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه افراد از طریق رسانه‌ها و کانال‌های مورد اطمینان فضای مجازی آگاهی لازم در مورد کرونا را به دست بیاورند تا کمتر شاهد اضطراب و استرس باشند گفت: کرونا می‌تواند برای ما استرس ایجاد کند اما استرس باید تا حدی باشد که باعث رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی شود.

طیبی ادامه داد: اگر این اضطراب خوب افزایش یابد و زندگی و عملکرد را مختل کند نه تنها روحیه ما را تضعیف خواهد کرد که باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن می‌شود.

وی تأکید کرد: اگر می‌خواهیم دچار استرس شدید نشویم ابتدا باید اطلاعات کامل از ویروس کرونا را داشته باشیم و بعد ماهیت بیماری را بشناسیم و دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنیم.

مدیر سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در این روزها سعی کنیم با اعضای خانواده گفت وگوی سالم داشته باشیم و با این اقدام اطمینان خاطر به یکدیگر بدهیم و آرامش را در خانواده تزریق کنیم.

وی با تأکید بر اینکه سعی کنیم اگر ضرورتی ندارد از منزل خارج نشویم تاکید کرد: مسافرت‌های غیرضروری را لغو کنیم و به جای آن در منزل بمانیم و با اعضای خانواده‌ برنامه‌های دلخواه خود و آنها را برگزار کنیم.

طیبی بیان کرد: بازی با فرزندان، تماشای برنامه و فیلم‌های تلویوزیونی، دعوت همدیگر به خوردن چای و میوه و صحبت با یکدیگر و در مجموع انجام کارهای سرگرم‌کننده می‌تواند اضطراب و استرس را از افراد دور کرد.

وی گفت: امیدوار باشیم که این بیماری نیز مانند بسیاری از بیماری‌های دیگر مثل آنفلوآنزای فصلی و سایر بیماری‌های عفونی و ویروسی دورانی دارد و بعد از اینکه سپری و سطح ایمنی ایجاد شود، تمام خواهد شد.

مدیر سلامت روانی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی همدان انتقال بیش از حد اخبار کرونا به فرزندان را آسیب‌زا دانست و گفت: اگر می‌خواهیم اخبار و اطلاعاتی هم به دست آوریم از منابع رسمی خصوصا صدا و سیما باشد و دوم اینکه لزومی ندارد همه اخبار را در حضور فرزندان و اعضای خانواده دنبال کنیم.

 وی با اشاره به اینکه سامانه ارتباطی ۴۰۳۰ پاسخگوی پرسش‌ مردم در خصوص بیماری کرونا و کاهش استرس و نگرانی‌هاست افزود: در استان نیز کارشناسان سلامت و روان و دیگر کارشناسان آموزش دیده به صورت شیفت‌بندی در این زمینه خدمات ارائه می‌دهند.

طیبی با تاکید به اینکه نباید استرس و نگرانی بیش از حد در مورد کرونا داشت زیرا با رعایت نکات بهداشتی و اجتماعی می‌توان آن را کنترل کرد تاکید کرد: مردم رعایت نکات بهداشتی و اجتماعی را جدی بگیرند تا شاهد کنترل این بیماری باشیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: اخبار کرونا سلامت روان صراط سلامت روان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اگر دولت تا یکشنبه برنامه خود برای مقابله با مشکلات ارزی را ارائه نکند ما این موضوع را در صحن مجلس دنبال خواهیم کرد، تصریح کرد: با اینکه در موضوع ارز با دولت اختلاف سلیقه داشتیم، اما با دولت همراهی کرده‌ایم و اکنون نیز هدف ما این است که در این موضوع بین دو قوه هماهنگی و همصدایی ایجاد شود و در یک برنامه علمی و عملیاتی با تنش‌های ارزی، مقابله شود.

به گزارش ایلنا، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه (۵ اردیبهشت ماه) با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شد.

قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت:، زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد، بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفتگو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکار‌ها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی‌ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم‌های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آن‌ها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم، اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

شایان ذکر است؛ در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون‌های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکار‌های خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • تاثیر فقر بر رشد مغز کودکان