Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، جعفر رسولی افزود: در حال حاضر نیروی انتظامی کنترل اوضاع جاده هراز را بر عهده گرفته و در حال بازگرداندن مسافران است. 

وی با اعلام این که نیروی انتظامی و دیگر مسئولان در حال مذاکره با مردم جهت آرام کردن اوضاع هستند گفت: در شرایط فعلی استان و کشور، اینگونه اقدامات احساسی کمکی به مدیریت وضعیت نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار آمل تاکید کرد : اقدامات لازم بهداشتی و سلامت سنجی به صورت مستمر در حال انجام است و نباید در این روند خللی ایجاد شود. 

رسولی همچنین از مسافران خواست تا به شهرهای خود بازگردند و برنامه مسافرتشان را به زمانی دیگری موکول کنند تا در شرایط آرام مردم مازندران از آنان میزبانی کنند.

وی گفت: هموطنانی که قصد سفر به مازندران را دارند باید نگرانی مردم استان و میزبانان خود را در این وضعیت شیوع بیماری کرونا درک کنند و به این نگرانی احترام بگذارند.

فرماندار آمل با اشاره به اینکه پیش از این بارها به صورت عمومی و رسمی و در سطح ملی نسبت به مسافرت هشدارهای متعدد داده شده بود ، افزود: نباید نسبت به این هشدارها بی اعتنا بود. 

رسولی همچنین از مردم آمل خواست تا با مسافران درگیر نشده و در جهت آرام کردن شرایط با ماموران نظامی و انتظامی همکاری کنند. 

وی افزود : مازندران و شهر آمل در شرایط حساسی در مقابله و مبارزه با ویروس کرونا قرار دارد و خود به نوعی قربانی این ویروس است و نباید با اقدامات غیر منطقی و سفرهای غیر ضروری بر مشکلات مردم مازندران اضافه کرد و به تنش ها دامن زد. 

بر اساس آخرین آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران ابتلای بیش از ۶۰۰ نفر از مازندرانی ها به بیماری کرونا تایید شده و این بیماری تاکنون ۱۷ قربانی بر جای گذاشته است.

همچنین بیش از ۸۰۰ بیمار مشکوک هم در بیمارستان های مازندران بستری هستند.

نجفی:وضعیت استان مازندران بغرنج است

یک عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شیوع کرونا در استان مازندران به وضعیت بغرنجی رسیده است، اظهار کرد:مردم برای سلامتی خود و اهالی استان مازندارن اهمیت قائل شده و به این استان سفر نکنند.

علی نجفی خوشرودی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به گسترش کرونا در استان مازندران گفت: متاسفانه وضعیت شیوع کروناویروس در استان مازندران به ویژه شهرستان بابل به وضعیت بغرنجی رسیده که هجوم مسافران به این استان شرایط را سخت تر کرده است.
 
وی با بیان اینکه سه بیمارستان بزرگ در شهرستان بابل گنجایش پذیرش بیماران جدید را ندارند، افزود: متاسفانه کمبود امکانات اولیه برای پیشگیری و همچنین کمبود تجهیزات و برخی اقلام دارویی مشکلات مردم را مضاعف کرده است که باید مسوولان وزارت بهداشت به این موارد توجه ویژه‌ای داشته باشند.

نماینده بابل با تاکید بر اینکه مردم برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در خانه‌هایشان بمانند، گفت: از مردم می‌خواهم در خانه بمانند. مسافرین محترم سایر نقاط کشور برای سلامتی خود و اهالی استان مازندران اهمیت قائل شده و از سفر بپرهیزند.
نجفی تاکید کرد که باید تردد به استان‌های شمالی با محدودیت جدی یا حتی ممنوعیت مواجه شود نه اینکه تصمیم مسئولان استانی از جهات دیگر نقض شود؛ به داد مردم برسید،مردم نباید هزینه برخی مصلحت‌اندیشی‌های غیرضروری را بپردازند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه سلامت و جان و روان مردم بخشی از امنیت ملی است، افزود: ابهامات و دوگانگی در آمار فوت شدگان نباید به کوچک شمردن ابعاد این بحران منجر شود، تجربه چین در مهار بحران جلوی چشم ماست.

 امشب در پلیس راه شهر آمل برخی از اهالی با مسافران ورودی درگیر شدند. آنها اصرار به بستن جاده داشتند و موفق به این کار شدند. 

فیلم از مهدی عبدالله زاده - همشهری

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4 کد خبر 490284 برچسب‌ها استان مازندران كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان مازندران كرونا در ايران استان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • گلایه مسافران تهران - یزد از وضعیت نامناسب فضای داخلی قطار مسافربری + فیلم
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • فیلم وضعیت رودخانه دز پس از طغیان روزهای اخیر