Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@06:18:26 GMT

کیت تست ویروس کرونا چگونه کار می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۱۶۰۸

کیت تست ویروس کرونا چگونه کار می‌کند؟

آزمایش کووید ۱۹ با استفاده از کیت تست ویروس کرونا درکنار اسکن سینه، تنها راه قطعی برای تشخیص این بیماری است، اما مراحل آزمایش چیست و کیت تست چگونه کار می‌کند؟

به گزارش خبرنگار ایمنا، تعطیلی دوباره یکی از کارخانه‌های تولید گلکسی S۲۰ سامسونگ، کیت تست ویروس کرونا و بحرانی که همه شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد را در بسته تکنولوژی ایمنا بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سامسونگ دوباره یکی از کارخانه‌های تولید گلکسی S۲۰ را تعطیل کرد

با تأیید ابتلای یکی از کارکنان کارخانه سامسونگ به ویروس کرونا، شرکت سامسونگ این کارخانه را تعطیل کرد.این شرکت جمعه، ۱۶ اسفندماه، یکی از کارخانه‌های خود را در شهر گومی در جنوب شرقی این کشور برای بار دوم تعطیل کرد؛ دلیل تعطیلی موقت، نتیجه مثبت آزمایش یکی از کارکنان این کارخانه به ویروس کرونا بوده است.

گفته شده که این کارخانه از روز یکشنبه دوباره کار خود را آغاز می‌کند. تلفن‌های رده‌بالای سامسونگ از جمله سری گلکسی S۲۰ و همینطور تلفن هوشمند تاشوی این شرکت یعنی گلکسی Z Flip در این مجتمع صنعتی در شهر گومی ساخته می‌شود که به واسطه ابتلای کارکنان، به‌طور موقت تعطیل شده است. تا به حال ۶ نفر از کارگرانی که در شهرک صنعتی شهر گومی کار می‌کنند به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

به گزارش یک رسانه محلی کره‌ای، سامسونگ بخشی از خط تولید خود را به همین دلیل به ویتنام منتقل کرده است. نسل تازهٔ ویروس‌های خانوادهٔ کرونا که با عنوان SARS-CoV-۲ شناخته می‌شود، عامل بروز بیماریی شبیه ذات‌الریه با نام کووید ۱۹ است که در ماه دسامبر ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین کشف شد و تا به امروز بیش از صد هزار نفر را در سراسر دنیا به صورت رسمی به این بیماری مبتلا شده‌اند که عامل تلفات سه هزار و ۴۰۰ نفر در دنیا شده است.

تا کنون بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ نفر در کره جنوبی به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند که ۴۰ نفر از آن‌ها جان باخته‌اند.

کیت تست ویروس کرونا چگونه کار می‌کند؟

آزمایش کووید ۱۹ با استفاده از کیت تست ویروس کرونا درکنار اسکن سینه، تنها راه قطعی برای تشخیص این بیماری است، اما مراحل آزمایش چیست و کیت تست چگونه کار می‌کند؟ علائم بیماری کووید ۱۹ که براثر آلودگی به ویروس کرونا جدید ظاهر می‌شود، شباهت بسیار زیادی به علائم آنفلوانزا دارد و تنها راه برای تشخیص نهایی آن، انجام آزمایش درکنار بررسی سی‌تی‌اسکن سینه است.

در ایران و دیگر کشورها به دلیل کمبود کیت‌های آزمایش، تست ویروس کرونا تنها از افراد بیمار و بستری در بیمارستان گرفته می‌شود، اما با افزایش دسترسی به کیت‌های آزمایشگاهی ممکن است بیماران بیشتری با دستور پزشک موفق به انجام این آزمایش شوند. اگر پزشک به دلیل داشتن تب، سرفه و تنگی نفس تصمیم بگیرد از بیمار تست ویروس کرونا گرفته شود، برای دریافت نتیجه چه مراحلی باید طی شود؟ کیت تست ویروس چطور کار می‌کند و چرا گاهی اوقات احتمال دارد نتیجه اشتباه باشد؟

انجام آزمایش برای ویروس کرونا جدید، تفاوت چندانی با آزمایش آنفلوانزا ندارد و پزشکان اول باید نمونه آزمایشی که برای وجود ویروس بررسی خواهد شد، از بیمار بگیرند. متخصصان بهداشت می‌گویند ویروس کرونا با تکثیر در دستگاه تنفسی موجب بروز بیماری تنفسی می‌شود؛ بنابراین متخصصان بالینی از طریق دهان و بینی از گلو نمونه‌برداری می‌کنند و ممکن است خلط سینه بیماران مبتلا به سرفه را نیز آزمایش کنند.

به گفته "دیوید هوپر"، رئیس واحد کنترل عفونت در بیمارستان عمومی ماساچوست آمریکا، بعید است که دیگر مایعات بدن مورد آزمایش قرار گیرند، زیرا بیماری کووید ۱۹ تاکنون مانند آنفلوانزا بوده و در ریه‌ها متمرکز است؛ از این‌رو متخصصان بهداشت به طور معمول مدفوع، ادرار یا خون افراد را آزمایش نخواهند کرد. به محض آنکه نمونه جمع‌آوری و در لوله یا ویال استریل ذخیره شد، به آزمایشگاهی فرستاده می‌شود که به کیت آزمایش ویروس کرونا دسترسی دارد.

در آزمایش‌های دارای مجوز سازمان غذا و داروی آمریکا، نمونه‌ها اول خنک شده و با بسته یخ و به‌طور ایده‌آل شب‌هنگام به آزمایشگاه واجد شرایط ارسال می‌شود. نمونه‌های یخ‌زده را تنها می‌توان برای ۷۲ ساعت نگه‌داری کرد، اما اگر تأخیر در ارسال اجتناب‌ناپذیر باشد، می‌توان از یخ خشک برای حفظ نمونه‌ها استفاده کرد. انتظار بیش از حد ممکن است به تخریب ویروس و مواد ژنتیکی آن منجر شود و درنهایت نتیجه منفی کاذب را به‌دنبال داشته باشد..

بحرانی که همه شرکت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد

ویروس کرونا به‌مرور به بحرانی جهانی برای اقتصاد تبدیل می‌شود و تأثیر بلندمدت آن به تمامی کسب‌وکارها ضربه وارد می‌کند. کسب‌وکارها در طول تاریخ با انواع بحران‌ها همچون افت شدید ارزش سهام، جنگ‌های داخلی و فجایع طبیعی روبه‌رو بوده‌اند و بحران‌هایی که به اقتصاد و فعالان حاضر در آن ضربه می‌زنند، ظاهراً هیچ‌گاه تمامی ندارند و حتی روزبه‌روز تکامل پیدا می‌کنند.

امروز جهان اقتصاد با بحرانی بزرگ روبه‌رو است که با تمامی رخدادهای گذشته تفاوتی اساسی دارد؛ ویروس کرونا که با سرعتی بسیار بالا گسترش پیدا می‌کند و به تمامی مهره‌های سیستم عرضه و تقاضا و صنایع گوناگون در همه قاره‌ها، ضربه می‌زند. ویروس کرونا جدید موسوم به COVID-۱۹ که تاکنون بیش از ۹۰ هزار نفر را در سرتاسر جهان آلوده کرده است، ضربه‌های شدیدی به آسیا و اروپا وارد کرد.

تأثیر ویروس کرونا امروز در همه حوزه‌ها از گوشی‌های هوشمند تا مواد و محصولات دارویی دیده می‌شود. تنها در طول دو ماه، این ویروس از یک نگرانی ساده به نگرانی مدیرعامل‌های بزرگ‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شد. کنفرانس‌های متعدد در صنایع گوناگون، تحت تأثیر نگرانی از شیوع ویروس کرونا، تعطیل شده و از کنفرانس انرژی CERAWeek در هیوستون تا گردهم‌آیی توسعه‌دهنده‌های فیسبوک در کالیفرنیا موسوم به F۸ و کنفرانس مهم گو گلI/O، همگی لغو شده‌اند.

تأمین‌کننده‌های قطعات خودرو همگی هشدار کمبود قطعه می‌دهند و تولیدکننده‌های داروهای ژنتیکی برای بعضی از مواد اولیه حدود ۵۰ درصد هزینه بیشتر پرداخت می‌کنند. توزیع جهانی و سریع اپیدمی جدید و عدم اطمینانی که در پی آن ایجاد می‌شود، موجب توقف و کاهش سرمایه‌گذاری‌های سازمانی هم خواهد شد. همچنین انواع فعالیت‌های استخدامی و خرید و ادغام نیز به زمانی دیگر موکول می‌شود.

سقوط بازارهای جهانی به دلیل شیوع کرونا ویروس

چینی‌ها بیش از تمامی کشورهای جهان تحت تأثیر ویروس کرونا هستند. دولت این کشور بسیاری از فعالیت‌های تولیدی و خدماتی را متوقف کرد که منجر به سقوط بی‌سابقه در ماه فوریه شد.، آمارهای اقتصادی از چین نشان می‌دهد که وضعیت آتی برای اقتصاد بزرگ آسیایی، آن‌چنان مثبت نخواهد بود. در آن سوی جهان، آمریکا نیز در ماه فوریه بدترین آمارهای اقتصادی را تجربه کرد که در ۶ سال گذشته، بی‌سابقه بود.

در ماه فوریه، ۱۲۹ شرکت فهرست S&P ۵۰۰، در جلسه‌های توضیح اقتصادی خود درباره ویروس کرونا صحبت کردند و تحلیل‌های وال‌استریت ژورنال از متن مصاحبه‌ها، سخنرانی‌های سازمانی و همچنین تحلیل‌های Kaleidoscope نشان می‌دهد تنها در هفته گذشته در جلسه‌های داخلی و عمومی شرکت‌ها بیش از ۶۰۰ بار به ویروس کرونا اشاره شده است.

مدیران اجرایی کسب‌وکارها در سرتاسر جهان هشدار داده‌اند که ویروس کرونا جدید، روی رفتار خرید مصرف‌کننده‌ها در همه بازارها تأثیر خواهد داشت؛ ویروسی که تاکنون تأثیرهای متنوعی از کاهش تولید نیکل در معادن اندونزی تا توقف فیلم‌برداری فیلم Mission Impossible ۷ داشته است. بسیاری از شرکت‌ها می‌گویند هنوز نمی‌توان تأثیر مخرب ویروس کرونا جدید را روی کسب‌وکارها تخمین زد؛ اقتصاددان‌ها هنوز نتوانسته‌اند حوزه تأثیر و سقوط اقتصادی احتمالی را پیش‌بینی کنند.

آن‌ها می‌گویند شدت تأثیر، وابستگی زیادی به ادامه‌دار شدن یا نشدن گسترش اپیدمی دارد و درصورت ادامه‌دار شدن، واکنش مردم به آن، نقشی تعیین‌کننده در اقتصاد خواهد داشت. برخی کارشناسان گفته بودند که شیوع شدید ویروس در چین یا هر نقطه دیگر از جهان، اقتصاد آمریکا را نیز در فصل اول سال جاری تحت تأثیر قرار می‌دهد. ازطرفی برخی دیگر می‌گویند با کمتر شدن شیوع و نگرانی از کرونا COVID-۱۹، بازار با افزایش تقاضا در همه سطوح روبه‌رو می‌شود که بازگشتی عالی را به‌همراه خواهد داشت.

مایک وایت، مدیر باسابقه آمریکایی که در سال ۲۰۰۳ و زمان شیوع ویروس سارس در بخش بین‌الملل پپسی کار می‌کرد، درباره بحران کنونی می‌گوید: هر مدیرعاملی که من می‌شناسم، اکنون مجبور به مدیریت چالش‌هایی در حوزه نیروی انسانی، زنجیره تأمین و حتی درآمد است و به هر حال ما هنوز در میانه رودخانه‌ بحران قرار داریم. مایک وایت اکنون در هیئت‌مدیره شرکت‌های بزرگی همچون ویرپول و کیمبرلی لیک و Bank of America عضویت دارد.

بعضی شرکت‌ها در نقاط گوناگون جهان برای کاهش تأثیر ویروس کرونا مجبور به تغییر پیش‌بینی‌های مالی خود برای سال جاری شده‌اند. امرسون الکتریک، تولیدکننده تجهیزات اتوماسیون صنعتی، در تاریخ ۱۳ فوریه اعلام کرد که کرونا باعث کاهش فروش ۷۵ تا ۱۰۰ میلیون دلاری خواهد شد. آن‌ها چند روز قبل، پیش‌بینی خود را به ۱۵۰ میلیون دلار خسارت افزایش دادند.

شرکت‌های هواپیمایی بزرگ‌ترین و عمیق‌ترین ضربه‌های اولیه را از شیوع ویروس کرونا تجربه کردند، شرکت‌های آسیایی و اروپایی، استراتژی‌های متعدد کاهش هزینه را در پیش گرفته‌اند تا لغو پروازها به چین را جبران کنند، به‌علاوه آن‌ها سفرهای خود را به ایتالیا و دیگر نقاط مرکز بحران کرونا محدود کرده‌اند. با کاهش سرعت پیشرفت ویروس کرونا در چین، بعضی از کارخانه‌های کشور به‌مرور بازگشایی می‌شوند و البته هنوز بسیاری از آن‌ها چالش کمبود نیروی انسانی و دشواری در حمل‌ونقل را تجربه می‌کنند،.

بیماری COVID-۱۹ هنوز با سرعت بالایی به کشورهای گوناگون وارد می‌شود. هیوندای موتور روز جمعه تولید خودروی Palisadeرا به‌همراه چند شاسی‌بلند دیگر که در آمریکا به‌فروش می‌روند، متوقف کرد. پس از آنکه آزمایش یکی از کارمندان مرکز تولیدی هیوندای در کره مثبت اعلام شد، مدیران مجبور به توقف تولید شدند. گوگل نیز روز جمعه گذشته از ابتلای یکی از کارمندان شهر زوریخ خود خبر داد، اما دفتر آن شهر هنوز به فعالیت ادامه می‌دهد و از شرکت‌های تحت تأثیر دیگر می‌توان آمازون را نام برد که اولین مورد مبتلا را در بین کارمندان شاغل در سیاتل، تأیید کرد.

چین یکی از تأمین‌کننده‌های اصلی مواد خام و مواد شیمیایی مورد استفاده در کارخانه‌های داروسازی محسوب می‌شود، کمبود تولید و عرضه مواد اولیه، مشکلی اساسی برای بعضی از داروهای مهم همچون کنترل‌کننده‌های فشار خون و آنتی‌بیوتیک‌های قدیمی خواهد. همچنین چینی‌ها مواد اولیه داروهای مهمی همچون سفالوسپورین‌ها را تأمین می‌کنند که از ابزارهای درمانی اصلی بیماری ذات‌الریه است.

تأمین‌کننده‌های قطعات خودرو، به شرکت‌های خودروسازی هشدار می‌دهند که احتمالاً در هفته‌های پیش‌رو، با کاهش قطعات در کارخانه‌ها روبه‌رو خواهند بود؛ خصوصاً قطعات الکترونیکی با کاهش تأمین روبه‌رو خواهند شد و دراین‌میان بعضی از شرکت‌ها باوجود تحمیل هزینه‌های بیشتر مجبور شده‌اند رویکردهای هزینه‌بر انتقال قطعات با هواپیما را پیاده‌سازی کنند تا کمبود تجهیزات جبران شود.

کد خبر 413943

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا پیشگیری از کرونا شیوع کرونا کرونا و اقتصاد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کیت تست ویروس کرونا ویروس کرونا جدید چگونه کار ویروس کرونا کسب وکارها تحت تأثیر کووید ۱۹ کننده ها شده اند شرکت ها روبه رو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۱۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، جهان پس از پشت سر گذاشتن چهارمین سال همه‌گیری جهانی کروناویروس جدید عامل بیماری کووید اکنون با شیوع بی‌سابقه سویه جدید H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان در میان گاوهای شیری در آمریکا روبرو شده که یادآور آسیب‌پذیری انسان‌ها در برابر تهدیدات ویروسی جدید است.

جرمی فارار، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) هفته گذشته گفت که خطر سرایت این سویه جدید به انسان «نگرانی بزرگی» است. آنفلوانزای پرندگان به ندرت انسان را مبتلا می کند اما میزان کشندگی بالایی دارد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوانزای پرندگان در میان انسان‌ها از سال ۲۰۰۳ به ۵۲ درصد رسیده است.

علت نگرانی دانشمدان چیست؟

این واقعیت که ویروس آنفلوانزای پرندگان در حیوانات پستانداری مانند گاو پیدا شده است، نشان می دهد که این ویروس جهش یافته است و این وضعیت آن را یک قدم به آلوده کردن انسان نزدیکتر می کند.

ویروس آنفلوانزای پرندگان یا آنفلوانزای مرغی چند دهه است که به عنوان عامل حتمالی ایجاد همه‌گیری جهانی یا عالمگیری آینده مطرح بوده است، اما همانطور که از نام آن پیداست، تا به حال عمدتاً پرندگان را تحت تأثیر قرار داده است.

پل دیگارد، استاد ویروس شناسی و متخصص آنفلوانزا در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند می‌گوید: «این اخبار تائیدکننده توانایی ویروس آنفلوانزا برای غافلگیر کردن ما است. ما از لحاظ تاریخی احتمال ابتلای گاوها به آنفلوانزای نوع A را بسیار پایین می‌شمردیم. وضعیت کنونی ارزیابی تهدید را تا حدی بالا می‌برد. (ویروس H۵N۱ آنفلوانزای پرندگان یک ویروس آنفلوانزای نوع A است).

شیوع سویه جدید چقدر گسترده است؟

جیمز وود، رئیس بخش دامپزشکی در دانشگاه کمبریج گفت: «من معتقدم که شیوع عفونت بسیار بیشتر از تعداد دامپروری‌های گزارش شده خواهد بود.»

وود توضیح داد که تشخیص RNA ویروسی در شیر نشان می‌دهد که این بیماری بسیار گسترده‌تر از آنچه قبلا تصور می‌شد است.

نتایج بررسی که پنجشنبه گذشته در آمریکا منتشر شد، نشان داد که از هر پنج نمونه شیر خرده فروشی یک نمونه حاوی قطعات ویروسی است.

آیا نوشیدن این شیر بی خطر است؟

شناسایی ذرات ویروسی در شیرهای خواروبارفروشی‌ها به این معنی نیست که نوشیدن آن خطرناک است. پاستوریزه کردن شیر ویروس آنفلونزا را از بین می‌برد و مقامات بهداشتی می‌گویند هیچ مدرکی مبنی بر اینکه ذرات RNA شناسایی شده در شیر قادر به آلوده کردن کسی باشد، وجود ندارد.

سازمان‌های دولتی بهداشتی در آمریکا می‌گویند شیر عرضه شده در فروشگاه‌ها در این کشور بی‌خطر است

این سازمان‌ها همچنین می‌گویند پاستوریزاسیون «احتمالا» ویروس آنفلوانزای پرندگان را در شیر غیرفعال می کند، آنها در عین حال اذعان می‌کنند که «قبلاً هیچ مطالعه ای در مورد اثرات پاستوریزاسیون بر روی ویروس‌های آنفلوانزای فوق حاد ماکیان (مانند H۵N۱) در شیر گاو انجام نشده است.»

خطر سویه جدید برای انسان چیست؟

تا کنون، خطر برای انسان‌ها محدود بوده است، اما چیزهای زیادی در مورد این سویه نمی دانیم، زیرا بسیار جدید است.

حداقل یک مورد ابتلای انسانی به این سویه جدید ویروسی در آمریکا گزارش شده است، اما هیچ مدرکی مبنی بر انتقال انسان به انسان این ویروس که شاخص اصلی تهدید همه‌گیری جهانی است، وجود ندارد.

کارشناسان می‌گویند هیچ شاهدی وجود ندارد که این ویروس جدید از آمریکای شمالی به سایر کشورهای جهان رسیده باشد.

آیا واکسن آنفلوانزای پرندگان داریم؟

واکسن‌هایی وجود دارند که می‌توانند علیه ویروس‌های آنفلوانزای پرندگان موثر باشند، اما هنوز مشخص نیست که تاثیربخشی آنها در مقابل یک سویه خاص از این ویروس‌ها چقدر است و شرکت‌ها با چه سرعتی می‌توانند تولید آنها را افزایش دهند.

یک شرکت سازنده واکسن آنفلوانزای پرندگان می‌گوید واکسنش احتمالا می‌تواند در انسان‌ها در برابر این سویه جدید به عنوان عامل یک بیماری مشترک میان انسان و حیوان محافظت ایجاد کند.

سازمان دارویی اروپا نیز یک واکسن آنفلوانزای پاندمیک ساخت شرکت آسترازنکا را با استفاده از سویه H۵N۱ تایید کرده است.

کد خبر 847941 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم بیماری - آنفلوآنزا بیماری - آنفلوآنزای مرغی

دیگر خبرها

  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟