Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

 

 

 


جمال میرزایی متخصص عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ویروس کرونا یکی از ویروس‌هایی است که از راه تنفسی وارد بدن افراد می‌شود.

 متخصص عفونی افزود: ویروس کرونا با ورود به سیستم تنفسی باعث ایجاد درگیری‌هایی در اعضای مختلف می شود که این علائم بیشتر شبیه سرماخوردگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شخص ممکن است در ابتدا آن را با سرماخوردگی و یا آنفلوانزا اشتباه بگیرد و دیرتر به پزشک مراجعه کند، به همین دلیل ممکن است دچار عفونت شدید دستگاه تنفسی شودو روند درمانشان طولانی تر باشد.

میرزایی ادامه داد: ویروس کرونا در مرحله‌های بعدی با درگیری‌های شدید ریوی در افراد با زمینه‌های بیماری‌های مزمن و نقص ایمنی می‌تواند شدت بیشتری داشته باشد و طول درمان در این افراد بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید:ویروس کرونا؛ بیماران قلبی و مبتلا به آسم کدام توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند؟

او افزود: ویروس کرونا تمایل زیادی به سیستم تنفسی دارد که در چند هفته اخیر نیز دیده شده است که بیشتر بیماران با مشکلات تنفسی حاد بستری شده اند.

این متخصص عفونی گفت: اگر فردی به این ویروس مبتلا شد باید مراقبت ویژه ایی از خود داشته باشد؛ پس اولویت ماسک زدن با بیمارانی است که دچار این ویروس شده اند و دلیل آن هم مصون ماندن سایر افراد از انتقال این ویروس است.

میزایی با تاکید بر این که اگر بیماری حال عموی خوبی دارد بهترین کار ماندن در منزل است. اما باید چند نکته را به یاد داشته باشد و آن هم جدا کردن اتاق و سرویس بهداشتی خود از سایر اعضای خانواده است؛ افراد پس از گذراندن چهارده روز و با از بین رفتن علائمی، چون تب بالا، سرفه و... می‌توانند به زندگی روزمره خود بازگردند.

این متخصص عفونی توصیه کرد: افرادی که با بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ارتباط هستند حتما از ماسک و دستکش برای مراقبت بیشتر استفاده کنند.

وی گفت: اگر افراد می‌خواهند از این بحران به خوبی عبور کنند در منزل بمانند تا از انتشار این ویروس فرصت طلب جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا مشکلات تنفسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت