Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام علی جلالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: داد: امسال به دلیل وجود آرامگاه سردار شهید سلیمانی در کرمان پیش بینی می شد تعداد زیادی از مردم در ایام عید به این استان سفر کنند و آمادگی برای پذیرش زائران در بقاع متبرکه ایجاد شده بود اما به دلیل شیوع این ویروس و تا عادی شدن شرایط این مهم ممنوع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: مقدمات کار، امکانات و تجهیزات در زائرسراهای بقاع متبرکه استان کرمان فراهم شده اما این وضعیت تا عادی شدن شرایط ادامه خواهد داشت. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان ادامه داد: در این زمینه تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و اقدامات بهداشتی در بقاع متبرکه برای جلوگیری از شیوع کرونا انجام شده است. 

حجت الاسلام جلالی افزود: با توجه به ضرورت‌های همگانی برای کنترل و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در اماکن عمومی بخشنامه‌ای به بقاع متبرکه و زیارتگاه‌ها ارسال شده است.

وی گفت: بر این اساس در مرحله اول خادمان این مکان‌ها باید نکات بهداشتی شخصی را رعایت کنند و در مرحله بعد تاکید شده که فقط جلسات ضروری برگزار و جلسات غیرضروری لغو و در زمینه برگزاری نماز جماعت هم فقط به واجبات اکتفا شود.

وی از ممنوعیت توزیع هر گونه نذورات در بقاع متبرکه و امامزادگان استان کرمان در شرایط کنونی خبر داد و گفت: بر اساس این دستورالعمل تاکید شده ضدعفونی درها، محیط امامزادگان و بقاع متبرکه در اسرع وقت انجام شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمان بیان داشت: قرار است که وسایل ضروری و مورد نیاز مردم از قبیل ماسک و مواد ضدعفونی کننده دست از منابع خیرات تهیه شود و در اختیار زائران قرار گیرد.
آمادگی بیمارستان‌های وقفی استان کرمان برای مقابله با ویروس کرونا
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان‌هایی خاصی را در بحث کرونا مشخص کرده ما به بیمارستان‌ها اعلام کرده‌ایم که آمادگی لازم در این زمینه داشته باشند.
وی گفت: در حال حاضر کار در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی وقفی استان کرمان طبق روال عادی و اقدامات لازم در بحث ضدعفونی در این مراکز نیز در حال انجام است.

برچسب‌ها سازمان اوقاف و امور خیریه ویروس کرونا کرمان پروندهٔ خبری کرونا و معضل بازار لوازم پیشگیری از آن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان اوقاف و امور خیریه ویروس کرونا کرمان سازمان اوقاف و امور خیریه ویروس کرونا کرمان بیمارستان ها بقاع متبرکه استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۲۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح چند هزار میلیارد پروژه شهری طی دهه کرامت در قم
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • اهداء تخته فرش به بقعه متبرکه امامزاده شاه محمد بخش اسیر
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟