Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@07:58:38 GMT

گردشگری همدان پشت چراغ قرمز کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۸۳۱۵۱

گردشگری همدان پشت چراغ قرمز کرونا

از آنجا که ورود هر مسافر احتمال انتقال این ویروس و ابتلای شهروندان همدانی را تشدید می کند، این تصمیم می تواند راهکاری مناسب برای پیشگیری و کنترل کرونا در سطح این استان باشد.

همدان همه ساله نه تنها پذیرای مسافران نوروزی بوده بلکه مسیر گذرا برای تردد غرب نشینان به سایر نقاط کشور و بلعکس نیز به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه استان همدان از ماه ها قبل آماده سازی لازم را برای استقبال از گردشگران نوروزی داشت اما میهمان ناخوانده باعث شد تا فرصتی برای مسافرت در این ایام مهیا نشود و مردم کشورمان گزینه "دوری و دوستی" و "در خانه بمانیم، ایمن بمانیم" را لحاظ کنند.

در واقع تاکتیک سفر به همدان ممنوع با عذر محترمانه از سوی مسوولان چراغ قرمزی برای ممنوعیت ورود و اسکان در شهرهای این استان است.

در روزهای اخیر نیز شهروندان همدانی با ایجاد پویش های مختلف از مردم سایر استان ها خواستند تا به این استان سفر نکنند و شیوع ابتلا به ویروس کرونا را جدی بگیرند.

شهردار همدان: گردشگر نمی پذیریم

شهردار همدان با تاکید بر اینکه دغدغه مسوولان حفظ سلامت شهروندان در شرایط فعلی است، گفت: نوروز ۹۹ از پذیرش هرگونه گردشگر معذور هستیم.

شهردار همدان: همه ساله ستاد ستاد اجرایی خدمات سفر و اسکان مسافران نوروزی در مجتمع فرهنگی اجتماعی عین القضات این شهرداری راه اندازی می شود اما برای سال ۹۹ این ستاد ایجاد نمی شود.

عباس صوفی افزود: همه ساله ستاد ستاد اجرایی خدمات سفر همدان و اسکان مسافران نوروزی در مجتمع فرهنگی اجتماعی عین القضات شهرداری همدان راه اندازی می شود اما برای سال ۹۹ باتوجه به تصمیم مسوولان اجرایی استان مبنی بر منع هرگونه اسکان مسافران، این ستاد ایجاد نخواهد شد.

وی بیان کرد: همدان همواره یکی از شهرهای گردش پذیر در سطح کشور است اما به دلیل شیوع ویروس کرونا، تصمیم منطقی جلوگیری از هرگونه اسکان مسافران نوروزی است.

صوفی اظهار داشت: سلامت عموم مردم استان در اولویت ستاد پیشگیری از ویروس کرونا است و ابتدا باید راه انتقال از بیرون استان گرفته شود تا بتوانیم در پیشگیری و درمان مبتلایان داخل استان مدیریت بهتری داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه شهرداری همدان به صورت شبانه روز نسبت به ضدعفونی کردن معابر و مکان های مختلف شهر اقدام کی کند، گفت: تمامی حوزه های مختلف شهرداری در راستای ضدعفونی کردن سطح شهر بسیج شده اند.  

شهردار همدان ابراز امیدواری کرد با عبور از این شرایط، در زمان مناسب بتوانیم میزبان شایسته از گردشگران باشیم.

تعطیلی موزه ها و جاذبه های تاریخی استان

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی همدان نیز گفت: تمام اماکن و محوطه های تاریخی و موزه‌های این استان به علت شیوع ویروس کرونا در ایام نوروز ۹۹ تعطیل است.

علی مالمیر افزود: این تصمیم در راستای حفاظت از سلامت شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است.

وی یادآور شد: همچین نمایشگاه‌های صنایع دستی، سوغات و همچنین برنامه‌های شاخص نوروزگاهی هم در این ایام لغو شد.

تمام اماکن و محوطه های تاریخی و موزه‌های این استان به علت شیوع ویروس کرونا در ایام نوروز ۹۹ تعطیل است.

از سفر به استان همدان خودداری شود

استاندار همدان نیز اعلام کرد: به منظور حفظ سلامت مردم و کنترل ویروس کرونا، در ایام نوروز از پذیرش مسافر و گردشگر در استان همدان معذوریم.

سیدسعید شاهرخی با تاکید بر اینکه هیچ گونه اسکانی در استان نداریم، اظهار داشت: مهمانسراهای ادارات، مدارس و ستاد اسکان استان و خانه مسافرها از پذیرش مسافر ممنوع هستند.

وی با بیان اینکه مهمانسرای هیچ یک دستگاه دولتی تحت هر شرایطی نباید فعال باشد، بیان کرد: هیچ یک از ستادهای اسکان دولتی از جمله  آموزش و پرورش، تربیت بدنی و شهرداری نباید فعال شوند.

شاهرخی با تاکید بر لغو مرخصی تمامی مدیران استان همدان گفت: هرگونه خروج از محل ماموریت، تحت هر عنوانی اعم از ماموریت اداری یا مرخصی معاونان استاندار، فرمانداران، بخشداران، شهرداران، مدیران دستگاه های اجرایی استان و مدیران کل ستادی استانداری ممنوع است.

وی افزود: مسوول تهیه، توزیع و نظارت بر اقلام مورد نیاز بهداشتی در استان سازمان صنعت، معدن و تجارت است.

مهمانسراهای ادارات، مدارس و ستاد اسکان استان و خانه مسافرها از پذیرش مسافر ممنوع هستند.

هشدار علوم پزشکی همدان نسبت به افزایش بیماران کرونایی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز نسبت به افزایش شمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا در این استان هشدار داد و گفت: آمارهای جدید موید اهمیت و ضرورت توجه شهروندان به نکات و توصیه‌های بهداشتی است.

منوچهر کرمی در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: موارد این بیماری در استان رو به افزایش است بنابراین باید هشدارهای مقامات و مسوولان بهداشتی را جدی گرفت و رعایت نکات بهداشتی را به عنوان یک مسوولیت اجتماعی دانست.

وی به شهروندان توصیه کرد: از رفتن به میهمانی، دعوت میهمان، رفتن به مسافرت و خروج بیش از حد از منزل پرهیز کنند تا شاهد ابتلای افراد جدید به این ویروس نباشیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: تمامی افرادی که وارد استان همدان می شوند در مسیرهای ورودی غربالگری بر روی آنها صورت می گیرد همچنین پیشنهاد عبور خودروهای غیربومی از کمربندی های شهر نیز ارائه شده است.

کرمی ادامه داد: مواردی از ابتلا به ویروس کرونا در تمامی شهرستان ها بوده است بنابراین به هیچ عنوان پایین بودن آمار در همدان نشان دهنده ایمن بودن شهر برای تردد، حضور در بازار و اماکن شلوغ برای خرید نیست.

طبق اعلام رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تعداد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به پنج هزار و ۸۲۳ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۴۵ نفر رسیده و همچنین هزار و ۶۶۹ نفر تاکنون بهبود یافته‌اند.

تعداد بیماران کووید ۱۹ در استان همدان به ۳۴ تن رسیده است.

برچسب‌ها شهرداری همدان کرونا ویروس کرونا همدان استانداری همدان سید سعید شاهرخی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی پروندهٔ خبری پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری همدان کرونا ویروس کرونا همدان استانداری همدان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرداری همدان کرونا ویروس کرونا همدان استانداری همدان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شیوع ویروس کرونا مسافران نوروزی ویروس کرونا ویروس کرونا اسکان مسافران شهردار همدان استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۸۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • بن‌گویر با دنده‌های شکسته مرخص شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!